Šta je novo?

Problem sa flash video snimcima

DieH@rd

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2008
Poena
495
Imam jedan problem sa flash video snimcima, pogotovo ako na primer pustam HD snimak [al i kod SD-a oce na gomili sajtova, na primer na sajtu Gametrailers]. Naime dok gledam snimak u prozoru browsera [znaci u non fullscreen stanju] framerate snimka je manji. Tu bude oko ~20fps, ono primeti se da nije fluidno, a na HD snimcima se bas primeti. :crash:

Sve to nestaje kada predjem u fullscreen mode, odma se framerate vrati na normalu i sve je extra fluidno.

Ima li resenja? Win7, zadnja opera & zadnji firefox, zadnji Flash instaliran.

Imam jedan problem sa flash video snimcima, pogotovo ako na primer pustam HD snimak [al i kod SD-a oce na gomili sajtova, na primer na sajtu Gametrailers]. Naime dok gledam snimak u prozoru browsera [znaci u non fullscreen stanju] framerate snimka je manji. Tu bude oko ~20fps, ono primeti se da nije fluidno, a na HD snimcima se bas primeti. :crash:

Sve to nestaje kada predjem u fullscreen mode, odma se framerate vrati na normalu i sve je extra fluidno.

Ima li resenja? Win7, zadnja opera & zadnji firefox, zadnji Flash instaliran.
Ja sam pre nekog vremena presao na Safari, i resio te probleme. Posto stalno posecujem GT/Gamespot/Gamersyde, i ja sam pre godinu-dve primecivao probleme sa FF/Opera+Flash combom cesto. Sada, na Safariju sve ide glatko i u fullscreenu + jos sam dobio html5 podrsku. Takodje, probaj Chrome, ako ne mirises Apple 😉

V..

_edit_
P.S. Ovo sve na Win7 64...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno