aca85
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.12.2008
- Poena
- 319
Ja mislim da je prob. u vga,al nisam 100% siguran.Resen sam da pazarim novu vga,al bi ipak zeleo da 1. resim ovaj prob.
Kad se skoro bilo koja igra upali [za test sam koristio : The Witcher EE ~1920x1080 AA 8x,sve ostalo max]. I igra radi normalno,i odjednom [recimo 5 min posle starta igre] nestane slike na monitoru [kao da ste dvi kabel izvukli] i onda i zvuk zakuca ,i to je to.Restart NE pomaze,mora se pc ugasiti pa ponovo upaliti.
~ servis : bio vise puta,sve recene da je ok,u medjuvremenu istekla garancija.
~ Komp mi je napomenut ,al nista nije OC!!
~ vga je testirana kod drugara isti slucaj.
~ sutra bi trebao da uzmem 4870 i da testiram u mom kompu.
~ da,ako se sve spusti na 1280x7xx,i sve zivo na min. igre ce da radi...ali wtf je onda poenta imati 4850...
E da,najvaznija stvar ,stavio sam Log [hardware monitoring] tokom rada Witchera,pa se uverite temp-ova itd.[*.rar je cist]
Moja spekulacija ,sudeci po LOG-u ,je pregrejavanje vga...
Kad se skoro bilo koja igra upali [za test sam koristio : The Witcher EE ~1920x1080 AA 8x,sve ostalo max]. I igra radi normalno,i odjednom [recimo 5 min posle starta igre] nestane slike na monitoru [kao da ste dvi kabel izvukli] i onda i zvuk zakuca ,i to je to.Restart NE pomaze,mora se pc ugasiti pa ponovo upaliti.
~ servis : bio vise puta,sve recene da je ok,u medjuvremenu istekla garancija.
~ Komp mi je napomenut ,al nista nije OC!!
~ vga je testirana kod drugara isti slucaj.
~ sutra bi trebao da uzmem 4870 i da testiram u mom kompu.
~ da,ako se sve spusti na 1280x7xx,i sve zivo na min. igre ce da radi...ali wtf je onda poenta imati 4850...
E da,najvaznija stvar ,stavio sam Log [hardware monitoring] tokom rada Witchera,pa se uverite temp-ova itd.[*.rar je cist]
Moja spekulacija ,sudeci po LOG-u ,je pregrejavanje vga...
Prilozi
Poslednja izmena: