Šta je novo?

Kaspersky 2011

• Začetnik teme Začetnik teme Gorpet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gorpet

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2005
Poena
620
Evo ga!

Probao na Win 7 x86 (pre 15 min). Cini mi se da manje gnjavi od 2010-ke!
Ima noviteta!
Pa ko voli ...

P.S.

Dodaje svoj gadget u sidebar. 😛

Dobar je dosta manje gnjavi,ali ima interfejs probleme za 24h koliko ga koristim sigurno se interfejs zatukao bar 5-6x u smislu da ako nadje sumnjiv fajl i ppozuti kad taj fajl stavim u exclusions glavni prozor i dalje je zut ili crven (u slucaju updejta zastarelih baza) tako da mu treba jos dorade s te strane ali za pohvalu je to sto mnogo manje smmara od kis 2010 i pure-a

Poslednja izmena:
mnogo manje smara u pocetku... kasnije (posle par dana/nedelja) je stepen smaranja isti kao kod 2010 🙂

to je mozda kod bete,ovo je sad final i nadam se da nije tako pogotovo sto je tek izasao nema ni 2 dana,mada mi kocenje interfejsa i oznaka identicna kao beti ne uleva poverenje ,ali videcemo

pa da, pricam o beti, koja ima isti build number kao i finalna...

to je bio beta build..ovo je zvanicni bez obzira na oznaku

Sve ima svoje prednosti i mane, kazu da je brzi ali je veliki 98mb-a i plus 21.5mb update i danasnji update

Skinuo i odushevio se 🙂 Konacno HDD vise ne drlja,boot i startup nisu po 10-ak sek duzi,nekoliko puta brze skeniranje,mnogo lepsi i bolji interfejs,cak i ovaj gagdet je ok. Probao sam sve AV,svi su bzvz (pricajte vi sta hocete,ali realno je tako) najvece djubre koje sam video su avira i nod.

Jel jos neko ima osecaj da mu laguje otvaranje stranica u ff sa kis 2011?

NE meni se otvaraju instant😀,stvarno sve pohvale za novi kis nemam sta drugo reci

Meni je pronasao virus na jednom flesu koga sam ja rucno obrisao. Nakon toga, je kasperski i dalje ostao crven, a kliktanje fix it, disinfect all, clear list nije izazivalo nikakvu reakciju :crash: Takodje, pokusao sam da u firewall-u za program primenim templejt allow all kao i do sad, al tu opciju nisam nasao.😡 Nisam uspeo ni da prebacim taj program iz low restricted u trusted. Drag&drop - nista, desni klik/move to trusted - nista:wall: Posle 10ak godina kasperskog i svake verzije pocev od 3 konacno sam mu dao uninstall i stavio, ni manje ni vise, nego M$ security essentials....nikad lakse i jeftinije nisam ubrzao komp 3 puta😀

Meni se to isto desava samo sto sam ja cistio hard i nasao je na jednoj particiji 100 i na drugoj 2 zarazena fajla medjutim nije hteo da ih obrise i ja ih rucno skinem iz kasperskog i onda je on poceo da koci masinu i da se glupira tako da sam se vratio na 8.0.0.454 dok ne izadje neka verzija 2011 sa ispravkom

Meni je pronasao virus na jednom flesu koga sam ja rucno obrisao. Nakon toga, je kasperski i dalje ostao crven, a kliktanje fix it, disinfect all, clear list nije izazivalo nikakvu reakciju :crash: Takodje, pokusao sam da u firewall-u za program primenim templejt allow all kao i do sad, al tu opciju nisam nasao.😡 Nisam uspeo ni da prebacim taj program iz low restricted u trusted. Drag&drop - nista, desni klik/move to trusted - nista:wall: Posle 10ak godina kasperskog i svake verzije pocev od 3 konacno sam mu dao uninstall i stavio, ni manje ni vise, nego M$ security essentials....nikad lakse i jeftinije nisam ubrzao komp 3 puta😀

Ovo prvo istina..ponekad zabaguje ali to je opet nebitno.
low restricted i trusted imaju skoro ista podesavanja i mozes da ih imzenis u application control modulu.
Super ti je izbor za taj microsoft antivirus...kompjuter mozes da ubrzas ako stavis i linux...brzo i jeftino...a windows i takva zastita...dzaba ubrzanje

Skinuo i odushevio se 🙂 Konacno HDD vise ne drlja,boot i startup nisu po 10-ak sek duzi,nekoliko puta brze skeniranje,mnogo lepsi i bolji interfejs,cak i ovaj gagdet je ok. Probao sam sve AV,svi su bzvz (pricajte vi sta hocete,ali realno je tako) najvece djubre koje sam video su avira i nod.

Strasno sta si sada izjavio ...

ja sam kupio legalni KIS 2010,jel smem ja da predjem na KIS 2011?

Zasto nebi smeo ako si kupio od singi-a oni su legalni i zvanicni zastupnici za kaspersky za srbiju samo im javi da si skinuo verziju 2011 i posalji im stari kljuc i dace ti novi u roku od par dana do tada koristis trial

Kada imas validnu licencu prelazak na novu verziju je besplatan...sto znaci da slobodno mozes da skines novi kis 2011 i da ga instaliras...ti ne placas program vec update i samim tim slobodno instaliraj i aktiviraj sa postojecom licencom

Bravo ti :smash:

U cemu je problem? Ja takodje koristim AVG, i izbrisao mi je viruse koje su NOD i Kaspersky drljali i mucili komp, a nisu uradili nista.

Da ne bude polemika, koji je bolji, svako neka koristi sta hoce, a AVG sigurno nije za potcenjivanje, tako da ne razumem ovaj komentar.

U cemu je problem? Ja takodje koristim AVG, i izbrisao mi je viruse koje su NOD i Kaspersky drljali i mucili komp, a nisu uradili nista.

Da ne bude polemika, koji je bolji, svako neka koristi sta hoce, a AVG sigurno nije za potcenjivanje, tako da ne razumem ovaj komentar.
Nije za podcenjivanje to stoji jos je uz to i besplatan

Ja sam ga danas instalirao na cist OS odmah nakon instalacije win7 tako da ne mogu realno da steknem uvid koliko stvarno gnjavi kad ima dosta stvari na hardu ali ovako stvarno n zauzima mnogo resursa.
Ipak nije bas sve idilicno posto me ovaj KIS u startu nesto mnogo zeza posto mi nikako ne dozvoljava da putem utorrenta skinem nijedan vid leka u sklopu aplikacije - sve ostalo skine ali ove stvari ili ocisti vec prilikom downloada ili nakon toga i folderi gde bi trebali da se nalaze ti fajlovi su prazni (naravno jedino oni).
Ako ga iskljucim i uspem da skinem te fajlove vec prilikom prvog ukljucivanja on ih obrise sto mi je najgore kada vec copy/pastujem crack fajl umesto originala!!!
Kako resiti ovaj problem tj. sta enableovati a sta disableovati u podesavanjima?

proveri da li ti je u settings/general settings odstiklirano "select action automatically'

Zanima me kako da iskljucim da pri skeniranju ne skenira rar fajlove, posto neke stvari iz njih obrise?

Besplatni AntiVirusi

Shareware AntiVirusi

Imate dovoljan izbor pa skidajte. I ne svađajte se koji je bolji...

Pošto je tema o Kasperskom evo link i za njega
Kaspersky 2011 (11.0.0.232)

Stara verzija Kaspersky antivirusa i ne instalirati je jer je to prva verzija koja je izasla i ima par bagova.
Skidajte nove:

Kaspersky Antivirus 2011:

http://podrska.singi.rs/kav/kav11.0.1.400en.exe

Kaspersky internet security 2011

http://podrska.singi.rs/kis/kis11.0.1.400en.exe

Nazad
Vrh Dno