ja koristim avg i fino radi.
Meni je pronasao virus na jednom flesu koga sam ja rucno obrisao. Nakon toga, je kasperski i dalje ostao crven, a kliktanje fix it, disinfect all, clear list nije izazivalo nikakvu reakciju :crash: Takodje, pokusao sam da u firewall-u za program primenim templejt allow all kao i do sad, al tu opciju nisam nasao.😡 Nisam uspeo ni da prebacim taj program iz low restricted u trusted. Drag&drop - nista, desni klik/move to trusted - nista:wall: Posle 10ak godina kasperskog i svake verzije pocev od 3 konacno sam mu dao uninstall i stavio, ni manje ni vise, nego M$ security essentials....nikad lakse i jeftinije nisam ubrzao komp 3 puta😀
Skinuo i odushevio se 🙂 Konacno HDD vise ne drlja,boot i startup nisu po 10-ak sek duzi,nekoliko puta brze skeniranje,mnogo lepsi i bolji interfejs,cak i ovaj gagdet je ok. Probao sam sve AV,svi su bzvz (pricajte vi sta hocete,ali realno je tako) najvece djubre koje sam video su avira i nod.
Bravo ti :smash:
Nije za podcenjivanje to stoji jos je uz to i besplatanU cemu je problem? Ja takodje koristim AVG, i izbrisao mi je viruse koje su NOD i Kaspersky drljali i mucili komp, a nisu uradili nista.
Da ne bude polemika, koji je bolji, svako neka koristi sta hoce, a AVG sigurno nije za potcenjivanje, tako da ne razumem ovaj komentar.
Besplatni AntiVirusi
Shareware AntiVirusi
Imate dovoljan izbor pa skidajte. I ne svađajte se koji je bolji...
Pošto je tema o Kasperskom evo link i za njega
Kaspersky 2011 (11.0.0.232)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari