Šta je novo?

FX 5500 problem!!!!!

duskons

Cenjen
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poena
170
E ovako:
Imam GF2 MX400 64MB 64BIT i dobio sam FX5500 128MB 128BIT(polovnu, navodno ispravnu)
Ubacio sam ovu FX u komp i spojio monitor, upalio komp, culo se ono beep, hard radi, kuler na grafici se okrece a monitor nece da se upali!
Crn ekran i led lampica na monitoru je narandzasta!
Cak se cuje i ona muzika kad se podigne sistem a monitor cuti!
Cuo sam da kad graficka nije ispravna onda nesto pisti! Kod mene se nista necuje!
Kad iskopcam kabel iz graficke od monitora on se upali i bude ceo ekran beo!
Vratio sam staru grfu i sve normalno radi!
Sta moze biti?

Nešto ti tu nisi napravio kako treba. Upravu si, za jedno, a to je da grafika kada je neispravna, uglavnom se računar ne diže kako treba, ili se podigne a na slici baca neke nebuloze i kockice. Nešto mi tu deluje kao da nisi lepo povezao monitor. Probaj sve ispočetka, prvo pobriši driver-e od stare grafike, ugasi računar, ubaci novu grafiku, lepo prikači monitor, pa probaj ponovo šta će da bude. Ako opet ne bude bacao sliku uradi clear CMOS, pa pokušaj ponovo.

Ili je neispravan izlaz . Imao sam slučaj doduše na karti novije generacije da ne radi jedan od dva izlaza .

Najverovatnije je neispravna ako si sve zakacio kako treba. Moze da se desi i da nece da radi sa tvojom plocom ali je to malo verovatno a i tu sumnju ces otkloniti ako je probas u nekoj drugoj ploci. Ako ni tamo ne radi onda je definitivno pokvarena.

Nazad
Vrh Dno