Šta je novo?

Vanquish

Kada sam pisao o mogucem (ne)kvalitetu priche imao sam u obzir chinjenicu da je tema naslova rat izmedju SAD i Rusije , pa je moguce da u igri bude americhke propagande , herojskih marinaca i slichnih s*****.

Kada sam pisao o mogucem (ne)kvalitetu priche imao sam u obzir chinjenicu da je tema naslova rat izmedju SAD i Rusije , pa je moguce da u igri bude americhke propagande , herojskih marinaca i slichnih s*****.

Na takve stvari smo vec navikli. Pogledaj sam Red Alert serijal, epske gluposti. 😀

Pogledaj sam Red Alert serijal, epske gluposti. 😀

Epske gluposti, odrađene u epskom stilu, barem do drugog dela. Doduše, u takvoj atmosferi me je i bolelo za priču jer je sve jednostavno, napravi armiju i demoliraj neprijateljsku bazu. Posle drugog dela, sa uvođenjem 3D-a je sve takvo sran.je

Hm...ako nema MP onda SP mora da nudi min. 15 casova igrivosti! U sta cisto sumnjam...

Imaj malo vere u cika Mikamija, nije on od juce. Ovako samo skuplja pare za novi horor serijal, tako da mu trea dobra igra, i da bude dobra prodaja. Ne znam ko njima izdaje igre ?

Imaju ugovor sa Segom da izdaju chetiri igre i ovo im je poslednja ( posle Infinity Space , MadWorld i Bayonetta ).

Meni se nesto i nije svidelo.
Onaj govor na pocetku je katastrofalan.

Samo da ovo na kraju ne bude malo bolja verzija Lost Planet-a.

Shinji Mikami-u dajem mnogo vise kredita od toga, nadam se da nece razocarati. Ovo je premalo za sada da bi se neki zakljucak izvukao.

Ne vidi se nista iz ovog trejlera posebno. Mislim da ne treba sumnjati u Mikamija. Prica USA vs Rusija ce biti iz razloga da se igra bolje proda. Ne verujem da je zeleo on ovo uopste da pravi, ali stvarno mislim da covek skuplja lovu za neki novi horor IP.
Bas gledam kako pise na pocetku trailera "A Shinji Mikami game", kao sto pise za Kojimine igre. Sto znaci da je taj IP vezan za njega licno, jer se covek opekao sa RE serijalom. Zamislite da je RE ostao kao Mikamijev IP ? Covek bi nam napravio sigurno predobar RE jer bi se izdavaci pobubijali ko ce da im izda igru.
Svi skeptici treba da znaju da je Mikami jedan od napriznatijih game developera u svetu, rame uz rame sa Hideom i onih sto pravi Super Maria.

Samo da ovo na kraju ne bude malo bolja verzija Lost Planet-a.

Shinji Mikami-u dajem mnogo vise kredita od toga, nadam se da nece razocarati. Ovo je premalo za sada da bi se neki zakljucak izvukao.

Ja se plasim da ne bude na fazon P.N. 03.
Ta igra je bila krsh, zato i jesam skeptik ... bar za sada.

Mikami stvarno za sluzuje sav kredit koji mu se daje, samo se nadam da necemo doziveti ono sto se vec mnogo puta desilo - da neko ko je dobre stvari radio u proslosti pocne da pravi teske krseve iz nepoznatih razloga 🙂.

Ovo sto sam do sada video mi se nikako ne svidja, smrdi na Lost Planet, cak mi ti noviteti vezani za "brzi" gameplay ne izgledaju dobro, dizajn i ideja prilicno losi, od price i celog fazona svake sekunde opada IQ 🙂

Mozemo da se pravimo da tek treba da vidimo nesto posebno, ali ipak se dosta toga vidi iz ovog snimka. Nazalost, vise podseca na standardne SEGA naslove nove generacije, nego na nesto sto vezujemo za Mikamija...

Poslednja izmena:
Tja, jos jedan genericki shooter na koji je nalepljeno ime Mikamija. nadam se da gresim i da ce ispasti bolje od toga. Ne razumem ni kako mu se u ovo uklapa da igra nema MP zbog nekog banalnog razloga zvanog "brzi gameplay". To je bezveze izgovor.

Ja ne znam samo kome ce on da proda singleplayer FPS sa ovakvim gameplayom i art styleom... U Japanu sigurno nece, jer tamo FPS niko ni ne igra, a u Evropi i SAD-u se ne primaju bas ovako istripovane igre preterano dobro. Da ima multiplayer, jos nekako...

Da, u pravu si, ali svejedno. Ista stvar je i sa njima...

To nije dobra prodaja, kada se uzmu kakve sve igre imaju (drasticno) visu prodaju.

Stvar kod Vanquisha je u tome sto ovo nije privlacno Zapadu, a u Japanu mogu da slave ako doguraju do 150k, sto je daleko, daleko od onoga sto im treba da vrate ulozen novac.

To nije dobra prodaja, kada se uzmu kakve sve igre imaju (drasticno) visu prodaju.

Stvar kod Vanquisha je u tome sto ovo nije privlacno Zapadu, a u Japanu mogu da slave ako doguraju do 150k, sto je daleko, daleko od onoga sto im treba da vrate ulozen novac.

A ti si im racunovodja pa znas koliko ce igra da kosta? :-devil-::laugh:

Ja samo jednu stvar znam a to je da od 2002. godine nijedna pucačina bez multiplejera nema budućnost. Stvarno mi nije jasno otkud mu ideja da pravi singl FPS.

Pardon, ipak je TPS 😀

Bolje da nema nikakav MP nego da ima nikakav MP (koji niko ne igra iz očiglednih razloga).

Riddick (primer) šatro ima MP i tonu trofeja za isti, ja sam nekoliko puta pokušao da igram i ukupno sam 3 igrača sreo.

Ja samo jednu stvar znam a to je da od 2002. godine nijedna pucačina bez multiplejera nema budućnost. Stvarno mi nije jasno otkud mu ideja da pravi singl FPS.

Pardon, ipak je TPS 😀

Vecina igara ima MP, ali koliko ljudi to zaista igra ?
Preduhitrio me Cvejic 🙂.

Nazad
Vrh Dno