Kada sam pisao o mogucem (ne)kvalitetu priche imao sam u obzir chinjenicu da je tema naslova rat izmedju SAD i Rusije , pa je moguce da u igri bude americhke propagande , herojskih marinaca i slichnih s*****.
RE 1,2,3 su imali omanje knjige dokumenata koje si mogao da citas da bi saznao sta se desava.
Pogledaj sam Red Alert serijal, epske gluposti. 😀
http://www.gamesthirst.com/2010/06/03/vanquish-will-be-fastest-shooter-ever-no-multiplayer/Vanquish Will Be “Fastest” Shooter Ever, No Multiplayer
Samo da ovo na kraju ne bude malo bolja verzija Lost Planet-a.
Shinji Mikami-u dajem mnogo vise kredita od toga, nadam se da nece razocarati. Ovo je premalo za sada da bi se neki zakljucak izvukao.
Da, u pravu si, ali svejedno. Ista stvar je i sa njima...
Koliko je prodao u prvoj nedelji?
To je tebi odlicna prodaja? 🙂
To nije dobra prodaja, kada se uzmu kakve sve igre imaju (drasticno) visu prodaju.
Stvar kod Vanquisha je u tome sto ovo nije privlacno Zapadu, a u Japanu mogu da slave ako doguraju do 150k, sto je daleko, daleko od onoga sto im treba da vrate ulozen novac.
Ja samo jednu stvar znam a to je da od 2002. godine nijedna pucačina bez multiplejera nema budućnost. Stvarno mi nije jasno otkud mu ideja da pravi singl FPS.
Pardon, ipak je TPS 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari