Šta je novo?

Games rec

• Začetnik teme Začetnik teme Soltek
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Soltek

Cenjen
Učlanjen(a)
02.01.2010
Poena
159
Jel moze neko da mi predlozi program, ocu da snimam games trejlere tokom igre tj. snimam neke taktike za wow.

Fraps...

Fraps se placa

CamStudio na primer

weasel molim te objasni mi kako da snimim sa CamStudio.
Pokušao sam sve živo.
Rezoluciju sam spustio na 800x600, ugasio sam ATI A.I (šta god to značilo), grafičku sam podesio na performance umesto na display quality, rezoluciju ekrana i mog emulatora za igre sam spustio na 800x600, stavio sam 16 bit umesto 32 bit ali mi CamStudio i dalje zauzima previše procesorske snage i nenormalno mi secka dok snima.

Sa TuneUp sam uradio modifikaciju na "maximum performance" umesto "maximum display quality" ali ne vredi!

aaaaaaaaa

šta da radim?

CPU 1.7 Ghz i grafičku 9550

možeš da mi pomogneš?

Bolje da nisam.

Sem što sam ga skinuo sa rapidshare-a i navatao virus ništa nisam uspeo da uradim.
program se plaća.

zar ne postoji baš ni jedan program kojim mogu to da besplatno snimim a da mi ne traže registraciju.

Taski , GameCam ...

ja sem frapsa i cam studia nisam koristio nista a i to sam jednom dva puta ...
Meni nije seckalo ali na mnoogo boljoj konfi sam isprobavao

Ne verujjem da ce drugi program biti od pomoci, konfa je preslaba za tecno snimanje.

Ne verujjem da ce drugi program biti od pomoci, konfa je preslaba za tecno snimanje.

Ако ти кажем да на једном познатом домаћем форуму (али не типа као Бенч) од преко 70 одговора на тему брзине процесора ја имам убедљиво најгори процесор (са изузетком једног лика).

Али боље и овакав процесор него никакав.

Nazad
Vrh Dno