Šta je novo?

Corsair H50 lapovanje?

• Začetnik teme Začetnik teme Cwelle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Cwelle

Čuven
Učlanjen(a)
07.12.2003
Poena
709
Da li je radio neko? Da li ima razlike i kolika je?

Iz Corsair-a kazu da se ne gubi garancija lapovanjem.

ja sam lapovao, bash je bila grbava baza. a da li sam neshto dobio nemam pojma, jer nisam ga ni kachio onako neravnog. suma sumarum, lapovan h50 je loshiji od lapovanog megahalema za 2-3c, sa istim ventovima, u push/pull konfiguraciji

Probao sam i Megahalema i Corsair h50.Megahalem bolje hladi za 1-2C u push-pull rezimu sa Scythe 1900 rpm 110cfm i Akasa 1700prm,dok h50 je elegantnije i jednostavnije resenje tako da se moze reci da je to stvar ukusa sta ce covek da izabere.Cena Megahalema je malo pristupacnija od h50 ali kao sto sam rekao to su slicni kuleri po ucinku jedina je razlika u estetici i zauzimanju prostora u kucistu.Inace oba kulera sam lapovao i oba su posle toga imala bolje rezultate oko 2C sto nije malo kada dodju vreli dani.Kad sam ih prodavao nije mi bilo svejedno jer stvarno su dobri,moja preporuka.

:wave::wave::wave:

Poslednja izmena:
H 50 me je veoma prijatno iznenadio po pitanju svega od montaze, efikasnosti, buke i td, jedino sto treba uraditi je ispolirati ga. U kombinaciji sa kucistem NZXT Vulkano to je stvarno tiha masina da ne kazem necujna a sve spakovano u mikro ATX kombinaciju. Preporucujem ga svima jer dobijate maksimum za pristojnu cenu i odlican OC.

Nazad
Vrh Dno