shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Kratko i jasno, isto kako bi i moj Akuma sada zavrsavao partije protiv tvoje razgolicene britanke![]()
Na ovu mislis

Poslednja izmena:
Kratko i jasno, isto kako bi i moj Akuma sada zavrsavao partije protiv tvoje razgolicene britanke![]()
Pitanja:
Da li je za Super Street Fighter neophodan Street Fighter (običan)?
Da li Super Street Fighter sadrži u sebi Street Fighter (običan) radnju/priču?
Da li neko ko ima Super Street Fighter može da igra online sa nekim ko ima Street Fighter (običan)?
ne znam kako se tu uklapa HDR, da li ista menja
Ovo je prva verzija, naravno da ce biti izmena, zbog toga novi likovi i jesu pri dnu.A ovo je posle koliko testiranja, igra je tek izasla.. ali da su je rano izbacili, jesu
Meni danas stigla igra, a sutra putujem... ja koji sam je igrao najvise proteklih godinu dana, i jos uvek igram, se nisam odlucio da porucim Super.. bas mi je trebao Super sa 10 novih boraca koje nikad necu koristiti![]()
Nije zbog kinte (toliko), vec slabo igram kod sebe kuci, ali vise iz principa nekako, stvarno nije bilo potrebe ovako brzo izbaciti Super..
Eto, ima nesto oko cega se Daigo Umehara, Alex Valle i Drumski_Ratnik slazu.Tier list = Bullshit
Hehehe, vid' sad ovo. Žile je sad A+![]()
Igrao danas malo Super, ok je vecina novih boraca, kao sto sam i pretpostavio Juri mi je odlicno legla, super je.. grafika kao da je malo utegnutija i cistija. Inace sama brzina igre je koliko mi se cini ista..
Bedak mi što se sad svi lože na Juri![]()
Gotivna je i Ibuki skroz. Originalnija je od one smaračke gomile shoto klonova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari