Šta je novo?

[MTS] - Kraduckanje, opet?

Nemam pojma, ako tebe ne mrzi evo ti Biblija od papira pa racunaj, odustao sam od racunanja poziva a i GPRS mi deluje sumnjivo zaokruzivan, ionako mi 7-og istice ugovor pa cemo da vidimo sta konkurencija nudi, jedino VIP dolazi u obzir jer Telenor kod mene kuci jedva ima signal pa cu da vidim da uzmem ovu njihovu 325 tarifu, dodje mu kao Mix 1000 koliko vidim a mogu i da uzmem Tatoo! :)
Pozdrav ,)

Kad im ne valjam iako ostavljam oko 3000 dindzora mesecno onda molim lepo, ima kome cu da valjam za tu sumu!
Jos nesto me nervira, to zaokruzivanje GPRS-a pa svako proveravanje mail-a (5-10-15-20kb) kosta nerealno, a i sto mi od nove godine ne stizu delivery reports od ljudi koji su trenutno preko grane, a moram da dodam i nepreciznost SMS-a, server im je izgleda na letnjem racunanju, stigne mi poruka dok sam pod tusem i kad pogledam da li je odavno stigla, ispada da nije ni stigla jer u pola 11 ja citam poruku kojoj pise da je stigla u 11:15 minuta, zato... VIP here I come!?
Pozdrav ,)

Nisam upoznat da se GPRS zaokruzuje, jel ima negde na sajtu MTSa?

Ne znam gde sam to procitao i to me sad buni, ako je tacno onda nije fer, moracu da vidim ponovo ili ugovor ili tarifne profile ili nesto trece, samo se nadam da nisam to video kod VIP-a kad sam gledao inace cu se zamisliti oko tog prelaska, mozda najbolje da ugasim onda broj i prodam mobilni, go back to nature! :p
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Pa onda ima osnova za reklamaciju jer na sajtu MTSa, na vecini postpaid paketa kaze(mix, mybel..):
Obračunska jedinica za prenos podataka je 1kB.

Mix: 1kb=0.04din
myBel: 1kb=0.02din

Pa onda ima osnova za reklamaciju jer na sajtu MTSa, na vecini postpaid paketa kaze(mix, mybel..):

Mix: 1kb=0.04din
myBel: 1kb=0.02din

Bas tako. Ja koristim myBel i imam listing. Imam GPRS konekcija po 6, 15, 22, 8 KB...

Na to sam mislio - da li na listingu pise cena tih kb.. Sve ok. :)

Ne. Cena stoji samo kod saobracaja koji nije uracunat u pretplatu. Npr za MMS poruke ili u mom slucaju i kod poziva van mreze. Dok si u okviru pretplate ne pise cena, tj. stoji 0.00 din.

Ovo je neverovatno, smestio bih ovo u kraduckanje jer mi kradu dragocene prijatne trenutke koje bih imao u tim razgovorima a i neka para moze da se zaradi da mi, umesto da mi stizu pozivi, NE stizu poruke da imam propusten poziv (imam dobar signal, zato i stizu poruke), danas vozim ka Jagodini i dva puta mi stize poruka da imam propusten poziv, a ja imam signal, stizu mi poruke ali ne i pozivi, isto tako se desi kad pricam sa nekim (imam UKLjUCEN call waiting) cujem ono pip u slusalici da je stigla nova poruka, zavrsim razgovor i vidim da me poruka obavestava da imam propusten poziv od pre pola minuta dok sam PRICAO sa drugom osobom, kako to biraju kad ce da mi proslede poziv na cekanje a kad ce da mu prijave da sam nedostupan DOK pricam sa drugom osobom!?!?
Pozdrav ,)

ljudi....gde je onaj sistem za skidanje listinga za racun prethodnog meseca?

nesto mi je racun cudan i otisao da skinem...listing...kad na sajtu ni traga ni glasa!!!

Tri razloga za VIP posptaid...ako setim još nekog, dodaću.

1.sekretarica - free
2.tehnička podrška - free + mož da smaraš one ljude tačno onoliko koliko ti je dosadno ,), a ako je ženski glasić lep nigde u ugovoru ne stoji da je pitanje za br. tel. kršenje istog.
3.mesečni presek tačan u dan. Jedini operater kod koga sam uspeo da ne pregazim taj. mesečni free (60 sms, 60 min. ka svim mrežama), normalno uz malu pomoć "sekundarnog" telefona,tj. dopunu od 200 din.koja je trajala tih par dana.

Skroz je izvodljivo da se uklopiš u paket koji ti oodgovara.To je za mene dovoljan razlog da ostanem na postapid-u, jer znam koliko muke i vremena nekad treba da se pronađe radnja,trafika, pošta koja ima ispravan aparat za dopunu...to se inače odnosi na sve mreže!

Cek ti si na onom najmanjem paketu za koji zakljucismo da je najnepovoljniji u Srbiji i hvalis se time :d
Kod telenora si imao isto to (osim smaranja korisnickog servisa), za 140din + pdv manje :)
Taman si mogao da iskoristis za tu dopunu :)

Presek je tacan u par minuta (mislim da obrada ide na 5 minuta).

ps.
Zbog takvih kao ti koji smaraju operaterke u MTS-u nije mogla da se dobije veza i po pola sata. Vip jos uvek nema mnogo korisnika da se to zagusi, inace bi i oni morali za vas da nalaze resenja... ccc

Poslednja izmena:
da ne otvaram novu temu...

ne mogu da verujem u ovo s*anje od MTS...i njihovim postpaid-om

naime pre dva meseca sam imao jedan fantomski razgovor sa mojim prijateljem u trajanju od preko sat vremena..iako nikad u zivotu nisam napravio razgovor duzi od 10-15tak minuta... zalio sam se ali su rekli da nema osnove...

dobro, platio sam taj racun iako znam da nisam obavio taj razgovor.

prosli mesec je bilo sve ok

e sad dosao mi novi racun, u kojem sam sad navodno obavio razgovor sa tim istim korisnikom u trajanju od skoro 2 sata??

sad stvar principa, platicu racun naravno, cim mi istekne ugovor gasim mts..ali me zanima da li ima nesto sto mogu da uradim po ovom pitanju? ili moram da prihvatim da sam "dva puta" razgovarao u ukupnom trajanju od 3,5 sata...

mts totalni haos...

Poslednja izmena:
Ako ti odbiju zalbu, sledeci korak je sud.. Mnogi su zbog slicnih stvari "zapalili" sa MTSa - na Telenor ili VIP.

Ako ti odbiju zalbu, sledeci korak je sud.. Mnogi su zbog slicnih stvari "zapalili" sa MTSa - na Telenor ili VIP.

pre dva meseca kad sam bio u mts poslovnici, mi je receno da ne mogu da se zalim za to...da pise da je razgovor (tada) trajao preko sat vremena i da je to to...da moram da platim...

dakle u principu nisam se ni zalio jer mi je receno da nemam osnovu za zalbu??

ako sad odem i kazem da ovih 2 sata nije tacno opet mogu da ocekujem isti odgovor???

Ma za sve moze da se pise zalba, naravno odvracace te ali tvoje je pravo da se to ponovo proveri..

Druga je stvar sto ce zalba biti odbijena, najverovatnije.

Cek bre, sat vremena razgovora je 3600 din. WTF? Kako nema osnova za prigovor???

Inace jel' neko primetio da MTS neka ciphering? (mislio sam da se to retko gde koristi ali skoro sam uzeo VIP prepaid i vidim da oni koriste...)

Poslednja izmena:
Ma za sve moze da se pise zalba, naravno odvracace te ali tvoje je pravo da se to ponovo proveri..

Druga je stvar sto ce zalba biti odbijena, najverovatnije.

dobro, dakle iskulirali su me prosli put:mad:

mogli su dakle da kazu i sam svaki dan imao po 2 sata razgovora sa tim istim korisnikom...i meni samo preostane da to platim?
uzas...ranije nisam mnogo obracao na ovo sa racunom paznju...pa ne znam ni da li je i ranije bilo ovakvih "visesatnih razgovora"...prvi put sam video pre 2 meseca i sada opet...

@alfaunits

pa nije toliki iznos, jer je razgovor "obavljen" pocetkom proslog meseca...tako da sam tada potrosio sve svoje besplatne minute iz paketa....

Poslednja izmena:
Cek bre, sat vremena razgovora je 3600 din. WTF? Kako nema osnova za prigovor???

Inace jel' neko primetio da MTS neka ciphering? (mislio sam da se to retko gde koristi ali skoro sam uzeo VIP prepaid i vidim da oni koriste...)
Bravo! Sat ima 60 minuta, znači po tebi je minut 60 din?

jel' na mts-u normalno da se desavaju retardirane stvari? sestra je dobila 2x118 nzrd (guglanje je otkrilo da su to nagradne igre) koja ona nije igrala. prvih 118 se pojavilo bukvalno prvi dan na *797#.

e sad posto sam i ja presao na post paid posle sto godina nisu mi uracunali avans od 190 dinara koliko sam imao kredita na kartici kad sam prelazio iako su rekli da to odbijaju od prvog racuna. znam da je sica ali necu da dozvolim da me od prvog racuna vozaju, ima da odem i da im cestitam nepismene nove godine.

Naravno da je normalno, MTS je najreterdiraniji provajder mobilne telefonije ikada...

meni je za Mart stigao racun oko 1780 din a na paketu sam mix 1000 ( 1280 sa pdvom ) i ispostavi se na listingu da sam imao poziv u inostranstvo...ameriku tacnije
naravno da nisam ( plus sto se nisam zalio prethodnih meseci su svaki mesec kraduckali po 20ak din za internet, a ja instalirao program koji onemugucava pristup netu ( bas jer imam htc tytn2 i ume sam da se konektuje ) tako da sam mislio da sam resio taj problem

naravno za net se ranije nisam zalio jer me mrzelo da se raspravljam za 20 din...sad su rpevrsili meru
plus sto imam na vipu paket 900 sa svega po 900 pa ni lud ne bih palio mtsov internet

jos 2 meseca sam na ugovoru, i razmisljao sam da ostavim na minimalnoj pretplati broj ali sada ni da mi daju dzabe ne bih iako sam korisnik bio preko 5 god

naravno racun za mart nisam platio iskljucise pre neki dan odlazne pozive....
onda stigao racun za april i ja sam navodno pozvao broj 064 727 koji je trajao 5 ( pet ) sekundi i kosta 100 dinara
da napomenem samo da mi svakog meseca zbog posedovanja i VIP broja na mts-u ostane preko 200 minuta i 200 poruka
zalio sam se...i kao zalba je odbijena ( mada mi to niko nije javio dok nisam otisao u poslovnicu i krenuo da napusavam redom ) ali mi je receno da mogu da pisem azlbu na zalbu...kad sam rekao da mi nisu odgovorili onda je pozvala nekog ko to proverava i onda mi rekla da se sad proverava internet...i da sacekam ponedeljak pa da se ponovo raspitam....znaci resio sam iz principa da ne platim ni jedan racun vise do kraja ( naravno platio bih standardnih 1280 i ni din vise )

naravno u racunu za april sam navodno koristio 6kb interneta koji mi je obracunat 24 pare koji naravno nisam koristio

nije mi problem za 20-30-50 dinara...ali jednostavno ne zelim da glupacka firma koja ne ume da vodi racuna o svojim korisnicima me krade i pravi budalom od mene

zapretio sam tuzbom jer ne mogu da koristim svoj telefon zbog njihove greske.... i to cu stvarno i da uradim....iako znam da nista necu da dobijem....provereno oni nece ici na sud...a jedino sta ja hocu u ovom slucaju je da se prekine ugovor na njihovu stetu ( jos 2 meseca )

ima li neko neki predlog i jel se desavalo ovo jos nekom??

meni je za Mart stigao racun oko 1780 din a na paketu sam mix 1000 ( 1280 sa pdvom ) i ispostavi se na listingu da sam imao poziv u inostranstvo...ameriku tacnije
naravno da nisam ( plus sto se nisam zalio prethodnih meseci su svaki mesec kraduckali po 20ak din za internet, a ja instalirao program koji onemugucava pristup netu ( bas jer imam htc tytn2 i ume sam da se konektuje ) tako da sam mislio da sam resio taj problem

naravno za net se ranije nisam zalio jer me mrzelo da se raspravljam za 20 din...sad su rpevrsili meru
plus sto imam na vipu paket 900 sa svega po 900 pa ni lud ne bih palio mtsov internet

jos 2 meseca sam na ugovoru, i razmisljao sam da ostavim na minimalnoj pretplati broj ali sada ni da mi daju dzabe ne bih iako sam korisnik bio preko 5 god

naravno racun za mart nisam platio iskljucise pre neki dan odlazne pozive....
onda stigao racun za april i ja sam navodno pozvao broj 064 727 koji je trajao 5 ( pet ) sekundi i kosta 100 dinara
da napomenem samo da mi svakog meseca zbog posedovanja i VIP broja na mts-u ostane preko 200 minuta i 200 poruka
zalio sam se...i kao zalba je odbijena ( mada mi to niko nije javio dok nisam otisao u poslovnicu i krenuo da napusavam redom ) ali mi je receno da mogu da pisem azlbu na zalbu...kad sam rekao da mi nisu odgovorili onda je pozvala nekog ko to proverava i onda mi rekla da se sad proverava internet...i da sacekam ponedeljak pa da se ponovo raspitam....znaci resio sam iz principa da ne platim ni jedan racun vise do kraja ( naravno platio bih standardnih 1280 i ni din vise )

naravno u racunu za april sam navodno koristio 6kb interneta koji mi je obracunat 24 pare koji naravno nisam koristio

nije mi problem za 20-30-50 dinara...ali jednostavno ne zelim da glupacka firma koja ne ume da vodi racuna o svojim korisnicima me krade i pravi budalom od mene

zapretio sam tuzbom jer ne mogu da koristim svoj telefon zbog njihove greske.... i to cu stvarno i da uradim....iako znam da nista necu da dobijem....provereno oni nece ici na sud...a jedino sta ja hocu u ovom slucaju je da se prekine ugovor na njihovu stetu ( jos 2 meseca )

ima li neko neki predlog i jel se desavalo ovo jos nekom??

razumem tvoj gnev u potpunosti:crash:

ja imam malo drugaciji problem ali se i ja pitam sta da radim,... da li da platim "fantomskih 2sata razgovora" ili ne...prelazim na vip uskoro i palim mts-ovu karticu:D

mene zanima jel jos neko ima "fantomske" duge razgovore?

edit: najblizi sam odluci da lepo platim racun+ naredna 2 unapred koliko mi je ostalo i da ugasim karticu..tj da ih "castim 2 zadnja meseca" pretplate....ali prosto ne volim da budem ovca...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno