Šta je novo?

Just Cause 2

Malo sam tanak sa jezikom,a jurim za klinca ,jel mi mozes reci sta je u pitanju da se vise ne bakcem sa ovim,hvala.

Pa jel si "izlecio" igru, tj. krakovao? Ne znam kako moze da ti izbaci tu poruku?

Na samom kraju instalacije mi se pojavi ova poruka i kada je izbrisem ,cela instalacija se prekida tako da i ne dodjem do kreka .Hvala na odgovoru.

Treba ti SKidRow verzija igre. Potrazi nju.

da li neko zna kada bi uporedjivali igru na xbox-u kakva bi podesavanja grafike bila na kompu identicna,ili bar priblizna toj sa kutije

brain_stew je napisao(la):
Texture quality: High
Resolution: 720p
AA: 2x msaa
AF: 0x/2x
Soft Particles: Off
Shadows: Medium
High Res shadows: Off
Object Detail: Low
Water detail: ~Medium
Point light specular: Off
Enhanced water: Off
Bokeh Filter: Off
SSAA: Off
Motion Blur: Off
Decals: On
Framerate cap @ 30fps + triple buffering

Nije Xbox360 nego PS3 ali bi to trebalo biti to (tu su negde multiplatofme na obe konzole).

Izvor

Instalirao sam danas igru, reko da probam kakva je, kad ono medjutim :)
Pokrenem igru ali nista se nedesava, u opste je ne pokrece niti izbacuje neku gresku...
Jel imao neko slican problem? Inace je skidrow verzija i win 7.

Meni sve radi savrseno, tj. ponekad se zaglavi igrica, al *** sad. Presao 80%. Autosave-uje igra posle svake unistene stvarcice, tako da i to nije problem :)

Ubacio sam u skidrow verziju igre reloaded-ov, znate vec sta, posto mi skidrow nije hteo da pokrene igru, e sad radi super ali neradi save, kako kod vas stoje stvari, jel nekom to pravilo problem?

Ja sam odigrao Skidrow verziju i nisam imao nikakvih problema. Imam Win7 32bit.

Resio sam problem! Radio je revo uninstaler! Posto sam isprobao sve zivo moguce, i skidrowa i relodeda i nista se nedesava, resio sam da se otarasim bede!

evo probah igru, znaci koje ludilo od razbibrige....vala ovako nesto mi je falilo nakon fear-ova i dragon age...
a grafika je stvarno super, jes da sam morao da pogasim neke sitnice ali uglavnom sada klizi na ~45fps, moram reci da izgleda i radi bolje od gta4

nakon instalacije, igrao sam je 3 sata, pa sam neko vreme zaboravio na nju, da bih je posle igrao u intervalima od 15 minuta. jeste dobra razbibriga, ali posle par sati to je to. pao aninstal

Meni nece da radi save game. Kad probam da snimim pise save failed! Jel zna neko kako da resim taj problem?

I ja sam imao isti problem i nisam ga resio. Ako neko zna resenje nek pomaze! :)

I ja sam imao isti problem i nisam ga resio. Ako neko zna resenje nek pomaze! :)

Ja mislim da znam u cemu je problem. Ja ga igram na vistu, instalirao sam je specijalno pored xp-a zbog ove igre. I sad na vistu ima neka fora oko administratora. Ja tamo ne mogu cak ni da sacuvam internet stranice pise da nemam pristup, a kamoli kada sam pokusao da menjam fajlove i foldere od igre. Tako da treba nesto sa time da se vidi fora je oko sistem administratora. Pa zbog toga ne mozemo u igri da snimamo jer kao nemamo pristup administratora, a ona fora run as administrator ne moze da pomogne.

^^^Ovo ce nekome da ode u potpis :D

Nesto si ti tu pobrkao... Neka fora postoji, e sad neznamo sta zeza ali to sto ti kazes nema veze sa ovim definitivno to ti vista nesto brljavi. Valjda ce neko pomoci ako je imao slican problem i resio ga.

Probacu kasnije da instaliram windows live games, cuo sam da tako je nekima proradilo sa offline profilom

Zašto si instalirao Vistu a ne Windows 7? :trust:

Zato sto sam ostavio XP necu da ga brisem, a instalirao sam Vistu Lite od 680mb zato sto imam mali hard disk od 80GB

evo prelazim igru vec neko vreme i da kazem da je bas dobra, steta sto nisu ozbiljno odradili pricu i likove nego sve nekako komicno je povuceno iz filmova pocev od sprdnja glasovne glume do nekih scena, doduse akcione scene kada se uvezbaju fore mogu mnogo dobro da izgledaju

Probacu kasnije da instaliram windows live games, cuo sam da tako je nekima proradilo sa offline profilom

Jel ti proradilo snimanje pozicije kada si instalirao windows live?
Deinstalirao sam igru, pa da je dzaba ponovo ne instaliram ako neradi.

Nazad
Vrh Dno