Šta je novo?

LittleBigPlanet 2

Ne laguju, ali je sve nekako "vazdustasto".
Ma sigurno znas na sta mislim.

Pa, jeste onako intertno, ali to nije lag... Nisi se dobro izrazio.

Nemam pojma, meni se takve kontrole svidjaju.

Inace, netcode za prvi LBP je bio outsourceovan, tj. radio ga je neko izvan MM-a (a unutar Sonya). Za 2. deo ce netcode biti kompletno in-house resenje.

Pa, da, od neigrovog postao je kako-tako igriv. :d

Valjda ce sad da ga srede...

Mada, mene najvise raduje ovaj lbp site preko koga cemo moci da pravimo play-liste nivoa i onda, kada upalimo LBP, igra ce automatski DL-ovati te nivoe i oni ce biti odmah spremni za igranje.

Igra li iko od vas LBP online ?

http://www.newsoftheworld.co.uk/ent...e-the-power-in-LBP2-mdash-and-lots-of-it.html

Stream allows you to keep up with your LBP earth when away from the PS3. You can see a pal's earth, put one of their creations into your play queue, and play it when you get home.

All levels from the original are compatible with LBP2. And they even look better thanks to some up-scaling wizardry from Media Molecule. The re-mastered graphics engine also adds a flawless finish to the artwork, which has different themes from Techno Renaissance to Fluffy Hi-Tech.

lbp2d_516x516_111881a.jpg

lbp2b_516x516_111781a.jpg

lbp2c_516x516_111801a.jpg

igram ja kad-kad... a sad kad sam video ove slike iznad znam ko ce kod mene da se najvise odusevi

Sinoc odem online, kad ono 15.000 igraca. :|

Retko koja igra odrzi toliko posle mesec dana, kamoli posle godinu i po.

Svaka cast...umereno i dovoljno dozirano na vec predobru igru, grafiku, koncept...ma MM...fascinirajuce!!!

Nadam se samo da mi kuce nece pojesti ovaj disk kao prvi deo........ :d :d :d

Nadam se nekom Collectors Edition, gde ce biti Sackboy lutkica! :)

Mislim da je bilo nesto slicno za prvi deo, ali sam tada zakasnio...

Ja sam lutkicu dobio kao poklon uz lbp za psp

Prevenstveno KZ3 da zajmi taj AA. Nisam siguran dal je U2 imao takav AA, ali je meni graficki mnogo jaci od GoW3. Mada ipak GoW 3 radi na oko 60 FPS, a U2 verovatno oko 30FPS.

Prevenstveno KZ3 da zajmi taj AA. Nisam siguran dal je U2 imao takav AA, ali je meni graficki mnogo jaci od GoW3. Mada ipak GoW 3 radi na oko 60 FPS, a U2 verovatno oko 30FPS.

Tesko da ce KZ3 da zajmi AA, jer ta igra prilicno koristi SPE-ove.
A sem toga, bar ja nisam primetio da fali AA u KZ2.

Pa fora je sto KZ3 mora da radi na oko 60 FPS ili je osudjen na propast unapred!

Sto mora? :) Dovoljno da ima fps kao u BC2, skroz je ok i igrivo..

Tesko da ce KZ3 da zajmi AA, jer ta igra prilicno koristi SPE-ove.
A sem toga, bar ja nisam primetio da fali AA u KZ2.

Ne fali AA, ali ce se verovatno ici na MLAA. Iskoriscenost SPU-ova kod KZ-a 2 nikada nije prelazilo 60%, padovi FPS-u su bili zbog sporosti RSX-a. Oslobadjanje RSX-a od Quincuxa bi drasticno poboljsalo performanse, a SPU-ovi ionako imaju dosta slobodnog vremena. Naravno, druga prednot je povecanje kvaliteta slike. Uostalom, hiphop gamer je ranije izjavio u podcastu da ce se KZ3 engine vrteti na 60 FPS-u i da ce imati unistivu okolinu.

Hip-hop gamer, zaebavas da ga jos uvek slusas :d

Ne fali AA, ali ce se verovatno ici na MLAA. Iskoriscenost SPU-ova kod KZ-a 2 nikada nije prelazilo 60%, padovi FPS-u su bili zbog sporosti RSX-a. Oslobadjanje RSX-a od Quincuxa bi drasticno poboljsalo performanse, a SPU-ovi ionako imaju dosta slobodnog vremena. Naravno, druga prednot je povecanje kvaliteta slike. Uostalom, hiphop gamer je ranije izjavio u podcastu da ce se KZ3 engine vrteti na 60 FPS-u i da ce imati unistivu okolinu.

Nekako njemu ne verujem, a i ne verujem da konzola moze da izgura 60.
Meni je dosta i 30, neka malo poprave teksture(ako mogu), promene okruzenje, ubace jos neki wow efekat, ubace unistivu okolinu i vrlo rado cu im dati pare ;).

Vrh Dno