Ogroman broj korisnika koristi Mac samo zbog Photoshop-a, Illustrator-a, itd. znaci Adobe Master Collection CS 5, zamislite sada ukine Adobe podrsku za Mac ili je nekako ogranici, sta se desava masovan prelazak dizajnera sa Mac-a na Windows, jel to zeli Jobs, svakako da ne, po meni Jobs nije u kontroli da kontrolise Adobe, nego da je ustvari suprotna situacija, Jobs bi trebao da bude manji od makovog zrna prema Adobe-u.
Ovo se moze veoma lako desiti, ako Apple ubije Flash, mada su sanse da se to dogodi veoma male, jer je Flash veoma fleksibilan, i skoro svako moze napraviti neku flash animaciju

.
Jobs se odlucio na ovaj potez da bi sprecio ulazak besplatnih web igara (aplikacija) na iPhone, gde se sve placa, ista stvar vazi kod iPad-a (ovde naplacuju update software-a), cudi me da se ne placa punjenje baterije ili mesecna pretplata zato sto ga koristis,...
Inace Mac postaje gaming platforma, samo me zanima koje ce oni grafe da nude i najvaznije po kojoj ceni, nesto mi se mota po glavi 5770 500$

?
http://www.tomshardware.com/news/valve-steam-mac-mac-games-imac,10022.html
Pozdrav!