Šta je novo?

nokia 6700 - bluetooth problem

Stronger

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.12.2009
Poena
169
nece blutut nikako da proradi,u cemu je problem?
kada hocu da posaljem slike odmah kaze "serching cnaceled" i kada hocu da ukljucim BT ,nikako da ukljuci,na ekranu pise "bt switching on" i traje.....
sta da radim?

otkucaj *#2820# pa javi sta ti ispisuje!!!!

Poslednja izmena:
da li si kojim slucajem radio bilo kakav update softvera pre ove pojave?

kaze : SWITCH ON BLUETOOTH FIRST
Ma nije radio bt na starijoj verziji softvera,danas sam apdejtovao i nista :/
ne znam sta vise da radim :/

najverovatnije hardverski problem, veoma rasprostranjen, ne mozes ga sam resiti apdejtom softvera. nosi na reklamaciju, ako je pod garancijom, obavezno!
vadjenje i vracanje baterije na nekim modelima pomogne jednokratno.
u svakom slucaju nosi na reklamaciju!

Kod koga da nosim na reklamacije kad je polovan?!
Sta bih otpr moglo da bude?moze li da sredi to neki servis?

Ako je hardverski, to je prilicno tesko za sredjivanje, da ne kazem nemoguce. Tu treba zameniti bluetooth chip, nekada "podgrevanje" pomogne trajno, a nekada dugorocno. Moguce je da su to vec radili, pa ti prodali fon?

pa i nije bas nesto previse tesko niti nemoguce.
90% ili ponovno kuglovanje bt ic-a ili nov bt ic. mada moze da se desi i da nije on.

Poslednja izmena:
zavisi sta budu radili..
20-60eur...mozda i preko. dok se ne vidi sta je tacno, neozbiljno je procenjivati

Poslednja izmena:
auu kakav bedak
najbolje bi bilo da ja vratim telefon :cigar:

APSOLUTNO!!!!!!

pa i nije bas nesto previse tesko niti nemoguce.
90% ili ponovno kuglovanje bt ic-a ili nov bt ic. mada moze da se desi i da nije on.

Pa pazi, raster modernih delova je jako mali i ponovno kuglovanje je jedino moguce ako imas kalup i da je raster nesto veci. A nemoguce je u slucaju da je deo zaliven, sto je vrlo verovatno.

Kad vec imas mogucnost da vratis telefon, to bi bila najbolja opcija jer je pitanje da li to uopste moze da se popravi i koliko bi kostalo.

Pa pazi, raster modernih delova je jako mali i ponovno kuglovanje je jedino moguce ako imas kalup i da je raster nesto veci. A nemoguce je u slucaju da je deo zaliven, sto je vrlo verovatno.

to da, upravu si potpuno.
a s obzirom da ga je ocigledno polovnog kupio, vrlo je moguce da je neko vec brljao po svemu i ko zna kakav svinjac napravio...

bluetooth IC je 450 din pa cu najverovatnije probati da zamenim taj deo.

Nazad
Vrh Dno