Šta je novo?

Asus k50ie-sx031 - problem sa kamerom

dapa

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2007
Poena
335
Dakle, instaliran drajver koji sam dobio u paketu, zatim drajver sa asus stranice, u device manageru kamera postoji, u propertisima sve ok, ali ne mogu da je pokrenem.
Model kamere je ASUS Azurewave Camera (Vid_13d3&pid_5130&mi_00).

Da li mi je potreban neki softver?

OS je Win 7/64.

Dakle, instaliran drajver koji sam dobio u paketu, zatim drajver sa asus stranice, u device manageru kamera postoji, u propertisima sve ok, ali ne mogu da je pokrenem.

OS je Win 7/64.

ako je kupljena u prodavnici mora da si dobio neki softver uz nju....jesi je probao preko msna ili skype-a ?

Ovde je rec o kameri koja je integrisana u lapu, a ne odvojeno. Kao sto ti damjann rece probaj skype ili msn.

Ovde je rec o kameri koja je integrisana u lapu, a ne odvojeno. Kao sto ti damjann rece probaj skype ili msn.

ee nisam provalio model,ako je vec dosla uz laptop trebalo bi da na asusovom sajtu postoji neki konkretan program za njeno koriscenje ili nekom recovery cd-u i slicno koji je dosao uz sam laptop :) hvala na ispravci kolega :D

OS je Win 7/64.

Ako si instalirao odgovarajući drajver (kako da proveriti opisano je ovde: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=229692 )

Onda je potrebno da instaliraš aplikaciju od 20.27 MB

LifeFrame3 Utility for Win7

Download:
1)http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=W85E2qRnJ52pnZwM
2) odabereš jezičak download
3) pod Operating System: odabereš Windows 7 64bit
4) sad ti se otvara nov meni i tu odabereš opciju Utilities
5) a potom navedeni program LifeFrame3 Utility (pogledaj sliku)

6) odaberes odakle ćes da skidas ( Global (DLM) Global China P2P) i ukucaš captcha code
7) instaliraš i kamerica radi

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno