Jel' može taj Guitar Hero, ne bilo vam naredjeno![]()
Jel' može taj Guitar Hero, ne bilo vam naredjeno![]()
Jel uspeo neko da pokrene Ferrari GT 2 Revolution za S60v5 na 58-ci...a u Fullscreen-u...tacnije kad pokrenem igru, pola ekrana pokriva ona Java kozola a pola je igra tako da uopste nije igrivo...a koliko vidim igra funkcionise tako sto je leva strana ekrana skretanja u levp a desna u desno...pa me zanima postoji li neka fora da se Java komande uklone???
Jel uspeo neko da pokrene Ferrari GT 2 Revolution za S60v5 na 58-ci...a u Fullscreen-u...tacnije kad pokrenem igru, pola ekrana pokriva ona Java kozola a pola je igra tako da uopste nije igrivo...a koliko vidim igra funkcionise tako sto je leva strana ekrana skretanja u levp a desna u desno...pa me zanima postoji li neka fora da se Java komande uklone???
Otkad sam stavio novi firmware,telefon se jako cesto gasi sam od sebe,kad slusam radio i prebacim sa stanice na stanicu zabaguje...jel imao jos neko takvih problema,da jurim servis?
Kad se gasi,izgleda ko da se razlivaju boje po ekranu...
Hoce tel sam da se resetuje kad nema dovoljno ram-a... pobrisi neke aplikacije.... meni je barem pomoglo.Otkad sam stavio novi firmware,telefon se jako cesto gasi sam od sebe,kad slusam radio i prebacim sa stanice na stanicu zabaguje...jel imao jos neko takvih problema,da jurim servis?
Kad se gasi,izgleda ko da se razlivaju boje po ekranu...
FW v40 ima taj bag sa radiom. I kod mene je ista situacija. Jedino radi ako ne prebacujem stanice tako sto biram one memorisane, nego tako sto vrtim onaj manual tune.
Ne radi ni RDS na radiu...
U svakom slucaju nema pomoci dok se eventualno ne izbaci novi FW...
Pomoc, ne mogu startovati 5800, pojavi se beo display sa nazivom NOKIA i nikako dalje, vadio sam bateriju i uvek isto.Sta da uradim.Do sada me je besprekorno sluzio cca godinu dana.Pomagajte.
jel "skoriji" greška, ako si mislio "sporiji" to je reletivno imaš u nekom postu ove teme link ka YT gde fon radi kao R masinaLjudi, potrebno mi je par savjeta, posto razmisljam da uzmem ovaj telefon... Kakva su iskustva sa touchscreenom, cuo sam da je telefon malo skoriji... Je li izvodljivo relativno brzo kucanje poruka prstima? Aplikacija cini mi se, listajuci zadnjih par strana na topicu, ima dosta... Polovan model bi vjerovatno mogao naci za 150ak eura, da li bi za te pare mogao dobiti nesto bolje?
Heh koje je ovo ludilo...na Nokijinoj strani za 5800 pise i dalje 40.0.005, za Telenor product code izbacuje 31.0.101, a za Balkan Blue 50.0.005
![]()
Ne bih ja mnogo razmišljao o menjanju prodakt koda, ko će da čeka da se sete Telenora.
Uspio sam i ja s apdejtom. Vidim da ima kinetički skrol u glavnom meniju i primjetio sam novu ikonicu za sinhronizaciju kontakata i kalendara sa Nokia OVI. Dobra stvar radi rezervne kopije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari