Znaci, samo da proverim jesam li dobro ukapirao, meni ti je na srpskom, a kada trazis po imeniku nakon L, N ti daje opciju za J??? Ali ne ako prvo slovo vec negde u imenu npr. miLJan?
I kakav ti je to hard reset kada ti je ostao imenik??? Onaj gde drzis poziv, spuisteno i dugme za kameru? I ostao ti imenik? :crash:
Nego...posle isprobavanja vise aplikacija, za sat i datum, na ekranu, (Time Screen Saver i slicno), cini mi se da KeylockClock radi najlbolje i ima najvise opciija, kome treba tako nesto evo linka...
http://www.mediafire.com/?mtntmygyymy
p.s tu ima i najnoviji Ovi, i Fb-app za 5800
Imam hrvatski, ali problem ostaje. Ime Miljan nikako ne mogu celo da otkucam. Samo na engleskom moze....@Filip, jel ima hr. jezik na telefonu ? ako imaš kako se ponaša imenik kad staviš na menu na hr.?
ja u google trans. često koristim i hr. dosta je potpuniji prevod za neke sajtove (nemačke sajtove za polovna vozila.npr.) nego naš, pa je možda slićno i sa telefonom.
@gordan84
Koju app za FB imas? Onu "Communities"?
Imaš gore na linku pa skini; nije Communities, ova je mnogo bolja. A rjesio sam problem izbora konekcije.
@nebabgd
Baš je super ova aplikacija Best ScreenLocker.
A jel moze neko da ponovi taj link za fb app? Ovaj gore ne radi
p.s. kakva je ta fb app, odozgo, ja sam stavio link, al cini mi se zbog nečeg drugog, fb app nisam probao...jel ima neku opciju više nego ona default ?
možeš i neki skrinšotić da staviš ako te ne mrzi, evo imaš ovde potpisan free Best ScreenSnap, ako ga nemaš... http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=331.0
pozz
A jel moze neko da ponovi taj link za fb app? Ovaj gore ne radi
Jel moze neko da mi baci link za fb na pm? Ili na mail?
A sto ne koristite sa OVI-store-a tu aplikaciju? Mozete da je skinete i sa mobilnog, a i sa racunara i to za dzabe.
Evo screenshotova.
Može se bez problema dodati slika iz same aplikacije!
Može se bez problema dodati slika iz same aplikacije!
Ima li gdje Guitar Hero za 5800 kao što je na N97?
mislim da moze na ist foru kao sto se pokreatala stara Gmail app,koja je bila S60V3 al je radila na V5, na 5800...u opcijama bi trebalo da iskljucis Virtual Keys, tako nesto ne secam se odavno sam presao na novu.ali moze sigurno pa video sam tu igru na YT u full landscape modu radi normalno...cak mislim da su komande pomeranjem telefona levo/desno, tj. da je taj Ferrari kao Labriynt LightJel uspeo neko da pokrene Ferrari GT 2 Revolution za S60v5 na 58-ci...a u Fullscreen-u...tacnije kad pokrenem igru, pola ekrana pokriva ona Java kozola a pola je igra tako da uopste nije igrivo...a koliko vidim igra funkcionise tako sto je leva strana ekrana skretanja u levp a desna u desno...pa me zanima postoji li neka fora da se Java komande uklone???
Sve sljaka, hvala!@ Filipix:banana:
javi sta je s linkovima, jel rade? ako ne da ti posaljem ap.?
Pozz
Jel samo meni ovaj link ne radi ili...? :crash:nabolji tetris koji sam nasao za 5800, dovoljno je da kazem da je iz EA Games i da je moguce komotno igrati prstima...evo linka za app, screenshoots cu staviti kasnije...pozz
http://www.mediafire.com/?zjjmx5klvwy
A sto ne koristite sa OVI-store-a tu aplikaciju? Mozete da je skinete i sa mobilnog, a i sa racunara i to za dzabe.
Jel samo meni ovaj link ne radi ili...? :crash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari