- Učlanjen(a)
- 09.03.2009
- Poena
- 304
Da li neko moze da mi kaze odakle mogu da narucim pa da mi stigne na kucu original igre za PC iz Beograda? Ime prodavnice,mesto,br tel..
Hvala unapred.
Hvala unapred.
Ima ih dosta.Mada ako kupujes steam igre vise ti se isplati da je kupis ONLINE nego kod nasih distributera.To je bar danas jednostvno ,izvuces Internet VISA karticu i stiglo je.
Kada kupis igru preko steam-a, download-ujes je na komp (pomocu steam aplikacije-digitalna distribucija), i sve igre koje kupis su vezane za tvoj steam account (koji besplatno kreiras).Axa..a taj Steam jel tu treba neshto da se registrujesh..jel to npr kad kupish jel donesu na kucu ili??
Sve igre koje su u retail verziji GFWL(Games for Windows LIVE), GFWL su i na steam-u...Jel kad kupujem preko steam-a ..da li igirce koje su pozdrzhane od strane Games for Windows LIVE-a ostaju sa tim LIVE-om ili taj LIVE nestaje. Skin'o sam par demo igara sa steama..i jedna koja je podrzhana od strane LIVE nema program LIVE kad udjem u nju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari