Samo da pitam. Ovi hd kanali na sbb-u, da li su full HD ili 720p?
Zar nije rok 2015.ta, ili sam nesho propustio?
nazalost samo 720p! za full hd ce mi da pricekamoooooooooooooo...
Cekacemo dok se ne rasprodaju svi HD Ready televizori kod domacih distributera tj. dok ne ociste lager od njih. Verovatno. :S:
FullHD kanala i nema puno, 99% TV stanica koriste 720p.
Pa sunce mu poljubim, šta se mene tiče što neko nije obezbedio dovoljno resursa? Hoćeš da prodaješ određenu uslugu? Obezbedi kapacitete! Prodaješ flat rate pakete? Nemoj da računaš da će 90% da gleda YT i ide na Facebook. Toliko je jednostavno.
Ako smo potpisali ugovor, hoćemo da se stavke iz tog ugovora poštuju! Meni u ugovoru stoji da ću imati internet 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji i da će download biti 1024kb a upload 128kb, kao i da ne postoji ograničenje u količini prenesenih podataka. Ne znam šta ovde nije jasno?
JASNO KO DAN!!!!....KRAJ PRICHE!!! Sve je lepo u ugovoru i nema diskusije!!! To da li neko skida mesecno 100mb ili 5tb UOPSTE nije bitno, bitno je sta pise u ugovoru i provajder je bezpogovorno DUZAN da to i ispostuje!!! U protivnom nadlezan je SUD!!!
Ako smo potpisali ugovor, hoćemo da se stavke iz tog ugovora poštuju! Meni u ugovoru stoji da ću imati internet 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji i da će download biti 1024kb a upload 128kb, kao i da ne postoji ograničenje u količini prenesenih podataka. Ne znam šta ovde nije jasno?
Ovo sto si napisao je 100% tacno, ali nisam siguran da vazi i u ovoj :banana: drzavi. Ovde sudom ne mozes isterati ni ocigledne stvari (kradja, razbojnistva, ...), a da ne pricamo o tako "trivijalnim" stvarima kao sto je "ogranicavanje protoka od strane provajdera za sta nema pokrice ugovorom"
Verovatno bi te sudija na kraju optuzio da si bez dozvole skidao muziku i oglobio te :smackbum:
Odjavio sam 01.04., a šurak je prijavio 06.04. za studentsku akciju i sinoć probam sa havajcem i radi. Doduše sinhronizovan je na 4/256 ali mu je soft limit 1/128 (zbog starog paketa) :-devil-:
Sta to znaci soft limit 1/128,da kad download-ujes brzina je 120kb/s ili...???
Samo da javim da u medjuvremenu i telefon mi ne radi.... Tako da sad i ako hocu i to da prijavim,ne mogu... Kakvi amateri!!!!!
Sva sreca te mogu da kradem tudj net,koji mnogo jadno radi.....
Sta to znaci soft limit 1/128,da kad download-ujes brzina je 120kb/s ili...???
KOLIKO SE CEKA NA ADSL PORT KOD TELEKOMA ???
Do 01.04. je bio paket 1/128 sa aktiviranim speedup i havajac je sa mojim login-om iz starog ugovora, tako da je sinhronizovan na 4/256 ali pusta 1/128 dok ne stigne oprema za novi ugovor. Jel' sad' malo jasnije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari