Šta je novo?

nece da se instalira win7

Levčanin

Cenjen
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poena
169
u pitanju je genuine RTM , proverio sam hash i poklapa se. ultimate x64.
namestom boot priority u BIOS , bootnem dvd i krene ono ucitavanje win fajlova , pojavi se onaj svetlucavi windows znak, pa se pokaze plavicasti ekran i beli kursor i umesto da se pojavi onaj prvi meni ,DVD stane i sve stane , samo kursor na plavicastom ekranu i ni makac vise... i sad ne mogu ds indtslirsm win i nacisto sam se iznervirao ne znam sta mu je :wall::wall::wall::mad::mad:
image sam narezao u ImgBurn na onu prvu opciju (write image file to disc) izabrao sam brzinu od 4x i lepo se narezao, vidim ga lepo u My Computer u E:
pomagajte ,treba uradim sistem danas , zato se i nerviram ovoliko

Jesi li sačekao dovoljno dugo?
Ja sam pre neki dan ortaku instalirao Win7 i na tom koraku sam bogami morao da sačekam jedno 5 minuta dok instalacija nije nastavila dalje.

brate Dandy cekao sam malko minut dva... sta da cekam kad sve stane tj DVD se iskljuci... a kog ... bi imao da secekam , trebalo bi da mi odma izbaci onu prvu opciju koja je vec.. aj probacu da sacekam jedno 5 min, mozda ide drugcije jer je predefinisan kao ultimate x64 pa se javljam

Ako je laptop u pitanju,ja sam na jednom cekao citavih 10min.
A pre toga sam ga resetovao par puta ne shvativsi da treba da sacekam mao duze :D

evo instalirao se... nego kako da namestim 5.1 zvuk na realtec hd audio? kad testiram zvucnike rade a kad pustim player (jet audio) rade samo prednji?

namestio sam :) lepi ovi novi prozori ;))))))))

Prva stvar koju objasnim ljudima kada je korišćenje kompjutera u pitanju je da moraju biti strpljivi.

Doboro niko ne ocekuje da ce cekati 10 min da bi poceo instalaciju OS-a ;) i na starijim masinama sam instalirao pa nisam cekao 10 min, ali se ceka sta znam do 5 min plafon

I sta je bilo u pitanju?

otkud znam cackao sam u control panel sound... i odjedanput proradise. doduse mozda nisu bili ukljuceni i u jet audio, mada on na xp uvek i u startu bude po defaultu na windows sound config, tako da nema sta da se cacka. i realtec driver mi izgleda drugcije, ma sve je drugcije , vise me boli glava od podesavanja , od sad samo podesavam nesto kad vidim da ne radi... jedino KMPlayer nece da radi nikako na x64, a bas mi krivo, daje mnogo dobar zvuk u 5.1 sa internim codecom, sad nema ga :S:vise

KMPlayer radi sasvim normalno na x64 Win7.

otkud znam cackao sam u control panel sound... i odjedanput proradise. doduse mozda nisu bili ukljuceni i u jet audio, mada on na xp uvek i u startu bude po defaultu na windows sound config, tako da nema sta da se cacka. i realtec driver mi izgleda drugcije, ma sve je drugcije , vise me boli glava od podesavanja , od sad samo podesavam nesto kad vidim da ne radi... jedino KMPlayer nece da radi nikako na x64, a bas mi krivo, daje mnogo dobar zvuk u 5.1 sa internim codecom, sad nema ga :S:vise

Izvini moja greska, mislio sam sta je bilo na kraju sa instaliranjem windowsa, da li si cekao duze da krene instalacija.

Izvini moja greska, mislio sam sta je bilo na kraju sa instaliranjem windowsa, da li si cekao duze da krene instalacija.

pa valjda... iznervirao sam se puno , pa sam samo ostavio disk u DVD playeru i izasao iz sobe... kad sam se vratio posle nekoliko min , video sam da me win pita za jezik il sta je vec na prvom install screenu :D nastavio instalaciju i sve je posle brzo proslo ,mislim da traje 15tak minuta posle sa sve format c particije... uglavnom dopada mi se instalacioni proces i interfejs , sem tok cekanja,za koje ni sad ne znam zasto postji...

Kod mene 2.9.4.1435 radi najnormalnije.
Nadam se da si svestan da ne mora da bude 64-bitni program da bi radio pod x64 Windows-om. Svi 32-bitni programi rade sasvim regularno.

Poslednja izmena:
Vrh Dno