Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Poslao, hvala unapred :)
Evo od mene nekoliko pozivnica za Demonoid
demonserbiaXzml1rjzvklma5kp57nam2nimdux2rdb2n
demonserbiaXwu127678ou6iewkqzb9if8ct2dzzr1o2v
demonserbiaX1l1ca5iokui1lo1thiqroghndlkpku
demonserbiaX4k2l8i9eheydk0zccpr9o6uz5vcl0odjx

Poslednja izmena:
Ko oce imam 1 pozivnicu za Ip torrents nek se javi na mail, i nek posalje neki ratio proof (samo ne demonoid), no questions asked

Ajde daj... a taman sam izgubio nadu ;)
[email protected]
Samo nemoj da nema ono sto mi treba :-devil-:.

Dobio sam, samo ne znam od koga :). Verovatno od Shaddow-a posto Monk trazi SS. Pa evo i da se zahvalim :Klanjanje.

Poslednja izmena:
hdme.eu je otvoren za registraciju a imaju prilično dobar sistem skupljanja bodova i održavanja ratia, kao na HD torrents

moze 1xSportScene?

hvala Shaddow!

volio bih da mi neko pokloni pozivnicu za sciencehd
unaprijed hvala

koji je CT torrent sajt,sta znaci skracenica ako ko zna,cuo sam da je dobar :)

Dajem:
1 x Bit-HDTV.com
4 x Awesome-HD.net

Uslov: da ste member na Bench-u i neki ratio proof sa normalnog trackera ( Demonoid nespada tu )

1xSilverseed (muzički spotovi)

Imam nalog na ovom trackeru i mogu da kazem da izbor i kvalitet nije bash neshto...

Ako neko ima pozivnicu za neki bolji tracker sa muzichkim spotovima i bio voljan da mi je poshalje nek se javi na PP

:wave:

Poslednja izmena:
Jel radi nekome hdbits.org? Od juce ne mogu da ucitam stranicu.

^^
po X-ti put HDBits.org je ukinuo pozivnice !!!

i ja trazim hdbits.org
ako nije skupo paltio bih
)))))
nadam se da ovim ne krsim pravila ponasanja na forumu

Na forumu ne ... slobodno ... al bas zbog tih prodaja su zatvorili pozivnice :(

DOduse Staff i vipovi i hdtv caperi ih imaju al kolko znam niko od njih ne posecuje ovaj forum :d

Predlagano je sve moguce :)
oko 50 i vise strana ima topic gde su davali predloge kako da dele pozivnice ali staff je na pocetku reko da nece usvojiti ni jednu ;(

Ma ko da je toliko bitan hdbits, ionako sve sto se tamo uploaduje u roku od nekoliko sati sleti i na ostale trackere, rapid newz i slicno.:)

Pa i to .... bitni su njuhovi encoderi capperi a odakle ce se skida manje vazno ... pa bas veliki deo ljudi i sto ima hdbits skida sa newsa na primer...

Predlagano je sve moguce :)
oko 50 i vise strana ima topic gde su davali predloge kako da dele pozivnice ali staff je na pocetku reko da nece usvojiti ni jednu ;(

Pa onda nije stvar u tome da nadju nacin da sprijece prodaju pozivnica nego ocigledno ne zele da dijele pozivnice. Ne vidim svrhu toga...

Pa i to .... bitni su njuhovi encoderi capperi a odakle ce se skida manje vazno ... pa bas veliki deo ljudi i sto ima hdbits skida sa newsa na primer...

Pa ima na dosta mjesta tih njihovih izdanja, uglavnom, ali onda ja (ili neko drugi ko zeli hdbits izdanje) mora da pretrazi 10 trackera da vidim ima li tog izdanja, a prije toga da pita ovde ko je uradio taj film na hdbitsu, pa onda neko ovde da odgovori, pa onda da trazi to izdanje, pa ako ne nadje, da pregleda screenshotove da vidi koje izdanje valja... Zar ne bi najjednostavnije bilo otici na hdbits, ukucati naziv i skinuti. :D
A pored toga, internal encode-ova serija, koliko vidim, 90% nema van hdbitsa... :(

Ima, na trackerima manje vise, ali zato na newsu i rapidu nije normalno sta sve ima od internala...:)

Nije problem u pozivnicama za hdbits toliki koliko u tome da ako pozvani koristi neki cheat za ratio i onaj ko ga je pozvao biva banovan. Isuvise veliki rizik tako da nikada nisam davao invite za taj tracker nepoznatima preko foruma a ne verujem da bi iko to i cinio, cak i da nema zabrane pozivanja.

pa ne znam na koji vise nacin da je nabavim.........ovo sad mislim ozbiljno jer ono je bila sala valjda ste primjetili....

Partizan - Makabi ... Prenos je bio u HD formatu ili sam ja negde pomešao? Uglavnom, ako jeste, na kom trackeru bih to mogao da nabavim?

Nazad
Vrh Dno