Šta je novo?

Nero 10

Zvezdaš™

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2009
Poena
330
Koliko sam razumeo na osnovu onoga što sam pročuitao na sajtu novi Nero 10 će se pojaviti 12.4.

U pretprodaji se nalazi kompletno pakovanje za manipalaciju video materijala, back-up kao i osnovnu namenu rezanje diskova...

više o tome na njihovom zvaničnom sajtu

Zanimljivo, nešto je ovaj 12.4. kao datum veoma popularan, pošto i Adobe tada lansira CS5.

Dal' će se Nero dobijati na BluRay disku? Pretpostavljam da je DVD već "tesan" za ovog monstruma 😀

I tražiće 50 GB mesta za instalaciju 😛 Iskreno, mene više zanima CS5...

Nero vise i nije samo program za rezanje i smesno je i tretirati ga kao takvog. Ako cemo o programima za rezanje ima besplatnih resenja koja super rade a teska su do 10 MB i zahtevaju toliko ili malo vise na hard disku kada se instaliraju. Uopste ne ocekujem Nero 10 sa bilo kakvim nestrpljenjem - bio nekad dobar program za rezanje, a sada je mastodont..cak ga ni nelegalnog ili u demo verziji ne koristim na racunaru vise.

Takođe, sve potrebe rezanja mi zadovoljava Ashampoo, Nero 10 nemam namjeru da instaliram ni radi probe.

Njihova poslovna strategija je u stvari veoma dobra. Danas kad u auto moze da se usteka mp3 plejer, kad je usb flash ubio rw, content delivery preuzima primat od klasicne distribucije, a backup hard disk od 1.5 terabajt kosta manje od ekvivalentne kolicine dvd medija + kutija, sta bi imali od svog nekadasnjeg core biznisa? Nista. Ljudima ne treba kompleksan program za rezanje.

Još malo pa neće trebati ni Operativni Sistem , sve će biti spakovano u Nero 😀

Njihova poslovna strategija je u stvari veoma dobra.
Kad kažeš "veoma dobra", ti u stvari misliš "veoma, veoma loša"? Ovaj i ovakav Nero je neverovatna glupost i moram da kažem da mi je extra drago što Nero nisam video nigde bar 2 godine 🙂 Čak sam pitao ljude da im poklonim moj OEM Nero, ali niko nije hteo 😉

Nero svasta radi, ali nista od toga kako treba.
Vec dugo ga nekoristim i sve snimam sa ImgBurn, i BurnAware softwerom.

Ja koristm NERO mikro.

Poslednja izmena:
Zasto ljudi pljuju po necemu sto im ne treba? Sto nema toliko kritika za Roxio, CyberLink, Pinnacle? Svi oni prave jedno te isto (suite za kucnu multimedia obradu). To ovde ocigledno niko ne kupuje, ali se tamo negde dobro prodaje. Ne bi se svi utrpavali u istu nishu bez razloga.

Disk moze da se nareze i iz Windowsa. A za backup je bolje kupovati hard diskove: 1.5TB ~ 335 diskova. Po kapacitetu, trenutno i po ceni. Ali ne i po pouzdanosti, brzini, zauzetom prostoru na polici. 😉

Ja pljujem Nero jer mi je srušio sistem. Gde ćeš bolji razlog 🙂

Nero sam koristio do verzije 6 , sada ima bolje koristim Ashampoo

Zasto ljudi pljuju po necemu sto im ne treba? Sto nema toliko kritika za Roxio, CyberLink, Pinnacle? Svi oni prave jedno te isto (suite za kucnu multimedia obradu). To ovde ocigledno niko ne kupuje, ali se tamo negde dobro prodaje. Ne bi se svi utrpavali u istu nishu bez razloga.

Disk moze da se nareze i iz Windowsa. A za backup je bolje kupovati hard diskove: 1.5TB ~ 335 diskova. Po kapacitetu, trenutno i po ceni. Ali ne i po pouzdanosti, brzini, zauzetom prostoru na polici. 😉

Pa da, ali opet mozes sve to da uradis bolje sa vise programa, uglavnom free.🙂

To nije Nero o kome se ovde priča 😉 Da je Nero Micro zvanični proizvod Ahead-a, to bi bilo solidno rešenje za rezanje. Ovako, Ahead pravi jedan od najkarakterističnijih bloatware* programa na svetu!

Pa nema veze, samo kazem da ne morate da koristite zvanicni Nero i da pljujete ko kako stigne po njemu. Snadjite se 🙂

Za mene je i dalje najbolji Nero...Mada malo preteruju sa tim novijim verzijama, izlaze mnogo brzo, pa i ne stignem da ih sve ispratim :d

Kakve veze ima OS sa običnim softverom za rezanje diskova :smash:
niđe veze....mešaš babe i žabe...

Ni meni nije jasno!

Pa kolega na forumu je izneo argument velicine (gabarita) programa koji uopste nije relevantan za kvalitet. Osim toga, za mene je OS sasvim obicna vrsta softvera, kao sto vi rekoste za nero. Ako ti se ne svidja, jednostavno promenis. Ili mozda vas dvojca tvrdite kako je win nije softver? :trust:

Pa kolega na forumu je izneo argument velicine (gabarita) programa koji uopste nije relevantan za kvalitet. Osim toga, za mene je OS sasvim obicna vrsta softvera, kao sto vi rekoste za nero. Ako ti se ne svidja, jednostavno promenis. Ili mozda vas dvojca tvrdite kako je win nije softver? :trust:

Windows je Operativni Sistem, platforma za sav korisnički softver kao što je recimo ovde pomenuti Nero, i to su potpuno dvije različite stvari, OS može da egzistira bez Nera ali Nero ne može bez OS, jednostavno kao što rekoh, mešaš babe i žabe...

Nero 7.10.1.0 je jos uvek najbolji sto se tice brzine i tezine.

Nazad
Vrh Dno