Kad kažeš "veoma dobra", ti u stvari misliš "veoma, veoma loša"? Ovaj i ovakav Nero je neverovatna glupost i moram da kažem da mi je extra drago što Nero nisam video nigde bar 2 godine 🙂 Čak sam pitao ljude da im poklonim moj OEM Nero, ali niko nije hteo 😉Njihova poslovna strategija je u stvari veoma dobra.
To nije Nero o kome se ovde priča 😉 Da je Nero Micro zvanični proizvod Ahead-a, to bi bilo solidno rešenje za rezanje. Ovako, Ahead pravi jedan od najkarakterističnijih bloatware* programa na svetu!Ja koristm NERO mikro.
Zasto ljudi pljuju po necemu sto im ne treba? Sto nema toliko kritika za Roxio, CyberLink, Pinnacle? Svi oni prave jedno te isto (suite za kucnu multimedia obradu). To ovde ocigledno niko ne kupuje, ali se tamo negde dobro prodaje. Ne bi se svi utrpavali u istu nishu bez razloga.
Disk moze da se nareze i iz Windowsa. A za backup je bolje kupovati hard diskove: 1.5TB ~ 335 diskova. Po kapacitetu, trenutno i po ceni. Ali ne i po pouzdanosti, brzini, zauzetom prostoru na polici. 😉
To nije Nero o kome se ovde priča 😉 Da je Nero Micro zvanični proizvod Ahead-a, to bi bilo solidno rešenje za rezanje. Ovako, Ahead pravi jedan od najkarakterističnijih bloatware* programa na svetu!
Pa i taj "nezvanicni" nije nista posebno, zauzima 20-30MB (pitam se zasto) itd.
Kako kome. 😉 Da ima nesto slicno/isto ali duplo manje, koristili bi ga.😉I ja se pitam zasto npr win7 zauzme i po 13GB, pa opet ne smeta ljudima da ga koriste 🙂
I ja se pitam zasto npr win7 zauzme i po 13GB, pa opet ne smeta ljudima da ga koriste 🙂
I ja se pitam zasto npr win7 zauzme i po 13GB, pa opet ne smeta ljudima da ga koriste 🙂
Kakve veze ima OS sa običnim softverom za rezanje diskova :smash:
niđe veze....mešaš babe i žabe...
Kakve veze ima OS sa običnim softverom za rezanje diskova :smash:
niđe veze....mešaš babe i žabe...
Ni meni nije jasno!
Pa kolega na forumu je izneo argument velicine (gabarita) programa koji uopste nije relevantan za kvalitet. Osim toga, za mene je OS sasvim obicna vrsta softvera, kao sto vi rekoste za nero. Ako ti se ne svidja, jednostavno promenis. Ili mozda vas dvojca tvrdite kako je win nije softver? :trust:
Mislis najbolji od svih izdanja Nero programa? Ili od svih?Nero 7.10.1.0 je jos uvek najbolji sto se tice brzine i tezine.
Baš taj build? Ne npr. 7.10.1.1? :-devil-:Nero 7.10.1.0 je jos uvek najbolji sto se tice brzine i tezine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari