Šta je novo?

Monitor u realnom vremenu internet protoka

seizmos

Čuven
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
535
Sa kojom aplikacijom mogu graficki pratiti download to jest upload internet protoka. Nasao sam neke alate ali se zasnivaju na bandwidth to jest protoku kroz mreznu kartu ali to nije ono sto mi treba. Znaci treba mi nesto sto ce tacno pokazati trenutni download i upload ako ga ima na racunaru.

Net limiter postoji za win 7 64 bit samo u beta fazi i mislim da se placa prilicno, da li postoji neko free resenje samo za pracenje down/upl a bez ovih pride zezalica u okviru programa.

Net limiter postoji za win 7 64 bit samo u beta fazi i mislim da se placa prilicno, da li postoji neko free resenje samo za pracenje down/upl a bez ovih pride zezalica u okviru programa.

Netlimiter 3 64 bit na zalost spaja local network saobracaj sa internet saobracajem, zaboravili su da ostave selektor pracenja kao u verziji 2.

Inace ne postoji bolji monitor od Netlimitera ni na jednoj platformi.
Licno ne koristim njegove feature limitiranja saobracaja, iskljucivo ga koristim kao monitor!

^

Odlicni alati,mali i rade svoj posao...hvala za tip!

Na zalost neupotrebljivi su jer nemaju svoj ndis te nisu u stanju da prate protok svake aplikacije to je ono sto je zlata vredno u netlimiteru.

Probao sam ove sto ste linkovali ali kao sto rece vuk gore ,nemaju svoj ndis i svi se svode na prikaz protoka samo kroz mrezne adaptere a to je ukupan zbir svega kroz mrezni adapter sto prolazi (a toga ima po netu brdo u free verzijama), probacu ako nadjem i ovaj netlimiter pa cu javiti rezultate.

hvala na odgovorima,ako vam padne na pamet jos nesto za ovu namenu javite

Probao sam ove sto ste linkovali ali kao sto rece vuk gore ,nemaju svoj ndis i svi se svode na prikaz protoka samo kroz mrezne adaptere a to je ukupan zbir svega kroz mrezni adapter sto prolazi (a toga ima po netu brdo u free verzijama), probacu ako nadjem i ovaj netlimiter pa cu javiti rezultate.

hvala na odgovorima,ako vam padne na pamet jos nesto za ovu namenu javite

Idealan je Netlimiter iz verzije 2.10 ali je izuzetno nekompatibilan u 64 bitnom okruzenju. Dobra stvar u verziji dva je selektor pracenja u kojem lepo mozes da namestis da li pratis protok na localnom saobracaju ili na internet saobracaju.
Verzija tri nema selektor pracenja, medjutim dobra stvar kod Netlimitera je sto vidis svaku aplikaciju u online i offline modu, tako da mozes da posmatras svaku aplikaciju na svom nivou. To je vrhunska stvar i nista mu ne moze prici po tom feature-u. Ukupna skala moze biti problematicna, ali klikom na posebnu aplikaciju dobijas samo njen prikaz u chartu.

Nemam pojma šta je NDIS (verovatno mi to i ne treba 😉 ), ali mi nije jasno šta Connection Watcher onda pokazuje? Vidi: http://i43.tinypic.com/2itfwqp.png

Tu se, primera radi, vidi u realnom vremenu kako ide protok foobar-a, dok slušam Net radio. To nije ono što se traži?

Poslednja izmena:
To je ono sto se trazi , linkovao si gore u postu ali taj drugi link koji vodi na connection watcher me je odveo isto gde i prvi tako da uopste nisam konstatovao aplikaciju do ovog tvog poslednjeg posta 😉 , znaci to je to sto sam trazio ,svaka cast , izvinjavam se ja jer nisam malo bolje rascackao sajt kad si vec okacio oba linka.

hvala, ako postoji jos nesto mozete okaciti

Ja mislim da sve ovo sto pokazuje connection watcher moze da odradi solidan fw, bar meni firewall pokazuje sve sto ima i u tom programcetu.

^
Comodo firewall prikazuje protok po aplikaciji, tj. kolicinu prenetih podatka (i up i down).

A koji program za pracenje mreze, odnosno racunara u domenu?

Mozda to moze da odradi S.K.Software.MyLanViewer 😉

jel ovaj Net Limiter ima mogucnost da pokazuje grafikonom protok , dl/upl non-stop u desktopu kao i na primer networx i gomila drugih programa ... gledao sam na sajtu nema screenshot toga ??!

Meni treba program za ogranicavanje protoka na Win7 x32, probao sam Netlimiter v3 (cini mi se da bese neka beta verzija) ali ping mi je bio katastrofa sve dok ga ne deinstaliram. Jel ima neki drugi program sa kojim mogu da zavrsim posao??

Meni treba program za ogranicavanje protoka na Win7 x32, probao sam Netlimiter v3 (cini mi se da bese neka beta verzija) ali ping mi je bio katastrofa sve dok ga ne deinstaliram. Jel ima neki drugi program sa kojim mogu da zavrsim posao??

ima,gomila... onlineeye...ili kako se vec zove... dumeter... networx... potrazi na netu sta ti vec treba... koristi google... ima gomila tih programa..

ima,gomila... onlineeye...ili kako se vec zove... dumeter... networx... potrazi na netu sta ti vec treba... koristi google... ima gomila tih programa..
Hm... Dumetar i Networx ne ograničavaju protok, već ga samo prate.

Nazad
Vrh Dno