- Učlanjen(a)
- 24.12.2007
- Poena
- 169
Da li neko zna kako MPC-HC da nateram da ne izlazi iz full screen moda kada na drugom monitoru kliknem na neki drugi prozor..jer preko laptopa gledam HD formate,ali preko HDMIa na 24'' monitoru.I sad,posto mi je MPC-HC u full screen-u na prvom(primarnom) 24'' monitoru,a na 17'' laptopu mi je recimo Chrome i u toku gledanja filma,ako kliknem na Chrome,da nesto pogledam na Netu(znaci cim se fokus prebaci sa MPC-HC na bilo koju drugu aplikaciju(u ovom slucaju Chrome),on izadje iz Full Screen moda,pa moram uvek dvoklik ponovo na njega,da bi se vratio u full screen,sto postaje vec dosadno.
Probao sam sa drugim programom za reprodukciju video sadrzaja,taj ne izlazi iz full screen-a sve dok ga rucno ne vratis u taj mod..sto znaci,problem ima MPC-HC.NIje do opcija,sve sto postoji u Options sam ukljucio ,AlwaysOnTop i razne kombinacije u opcijama sam probao /ukljuceno/iskljuceno)ali uvek je isto,kada kliknem na neku drugu aplikaciju,MPC-HC izlazi iz full screen moda.
Jedino resenje koje postoji je Direct3D FUllscreen ,ali tada ne prikazuje kontrole za playback,kao ni kontextni,ni glavne menije..sto je bezveze.
Zna li neko resenje?
:bottle:
Probao sam sa drugim programom za reprodukciju video sadrzaja,taj ne izlazi iz full screen-a sve dok ga rucno ne vratis u taj mod..sto znaci,problem ima MPC-HC.NIje do opcija,sve sto postoji u Options sam ukljucio ,AlwaysOnTop i razne kombinacije u opcijama sam probao /ukljuceno/iskljuceno)ali uvek je isto,kada kliknem na neku drugu aplikaciju,MPC-HC izlazi iz full screen moda.
Jedino resenje koje postoji je Direct3D FUllscreen ,ali tada ne prikazuje kontrole za playback,kao ni kontextni,ni glavne menije..sto je bezveze.
Zna li neko resenje?
:bottle:
Poslednja izmena: