Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Dekard
Tako i treba da bude, nema da brines.

Kod mene je tako vec mesecima,samo nemoj da aktiviras speedup.

@ lisica , veljadj

Hvala na odgovoru.

Inače u mom mestu su pre nepunih mesec dana ljudi napokon dobili adsl , pa pošto je bilo starijih ljudi iz mog komšiluka kojima sam povezao to čudo tehnike :D , i izmerio im protok, svima je šljakalo 1 Mega u startu,...., ali meni niks

Nešto sam se bio istripovao da je kod mene max onih 0.9 Mb pošto mi je do skoro na računu za fixni uz broj pisalo da sam dvojnik.

Eto prijava za speedup mi je dodala još tih 10 kb/s, tako da sam šljaka 120 kb/s u bilo koje doba dana.

Inače svaki put kad su povećavali protok na bežičnom bilo je sačuvaj Bože ( kao dial up), pa kontam možda to što sad neki imaju problema sa adsl-om posledica toga što su ga mnogi uveli.

ADSL fizicki ne mozes da imas ako si dvojnik, tako da to definitivno nisi. :)

ajde kad vam puca ili imate problema pisite mesto, molim vas

meni nije pukao. . .
ns

meni ... sezampro adsl

nesto stuca yt, ostali sajtovi rade extra

IP: 93.86.4.65

kontam da ce magicni reset pomoci, odo da pokusam, javljam za minut :D

93.86.225.173, nema promene, wtf?

idemo opet da probamo

jok a speed test xD

dl, cs radi najnormalnije, izgleda da je nesto do yt-a. . .

Poslednja izmena:
u čemu je fora pa mi je ovako mali UL

evo sad, yt, face, otvaram sve zivo i ide lepo :D

edit: sta je ovo, svima radi net kako treba pa sam zato imao problema ili je stanje toliko kriticno da ni na forum ne mogu doci xD

Poslednja izmena:
Pa opravio ga @Vuk svaka mu cast...:D...

Istina,svi mnogo vise vole da pljunu kad ne radi nego da pohvale kada radi...
Meni vec 15-ak dana radi kako treba i samo jedan dan je bilo problema osim onih u martu mesecu i pohvalicu sluzbu koja me je bar 5 puta zvala da resim problem jer su mi po vracanju IPTV ukinuli i speedup...jeste da je trajalo 4 nedelje borbe:D,pojedini su cak hteli i modem da mi menjaju jer zbog njega nemam speedup dok peta doticna osoba nije podigla margine u mom modemu za 1 minut...:d...strasno ali hteli su da pomognu...
Inace,danas je objavljeno na b92,neka zena iz visokog drustva telekoma,telekom nema planove da vise ulaze do prodaje a posle sa novim vlasnicima verovatno...
Kaze,mnogo su ulagali,96% je digitalizovano,samo 2% dvojnika jos ima...sto ce reci zbogom ubrzanje i HDTV na IPTV tako da odmorimo po tom pitanju malo...;)

Jel zna neko da li lelekom centar u NS radi i subotom?

danas sam prvi put uboo 109.92.241.xx IP
Dosad bio zakucan na 93.86.xxx
Posle pet godina,promenih opseg :D,manje vishe sve slicno radi

AVG 9.0 detektuje trojanca u telekomovom update fajlu firmware za HUAWEI 520i.

* * * TROJAN HORSE BACKDOOR GENERIC 12 AVFR * * *

APDEJTOVALI SVI I STA SADA ???

To što AVG detektuje trojanca ne mora da znači da to i jeste trojanac.

Promenio bih Telekom iz razloga sto stare korisnike kojima je istekao ugovor ne ukljucuju u njihove "Genijalne" promocije i akcije, nego racunaju na to da se ljudi nece maltretirati i raskidati ugovor pa sklapati novi uz mogucu opasnost da ostanete bez ADSL porta, i td...

U ranijim postovima sam procitao da je moguce da se uzme MIK od Telekoma i tek onda kada se sklopi ugovor sa novim provajderom raskine ugovor.

U poslovnici u Nisu su mi rekli da se mora raskinuti ugovor u trenutku uzimanja MIK-a ???

Jel imao neko iskustva sa uzimanjem MIK-a u Nisu?

!

Promenio bih Telekom iz razloga sto stare korisnike kojima je istekao ugovor ne ukljucuju u njihove "Genijalne" promocije i akcije, nego racunaju na to da se ljudi nece maltretirati i raskidati ugovor

E tu se se malo z****:smackbum:

Stvarno imaju krajnje cinicnu "poslovnu politiku" prema korisnicima koji su uzeli ADSL od prvog dana. Svugde u svetu se bore za lojalnost korisnika jedino je ovde sve naopako - pogledajte glooposti oko tarifa "u boji" Elektroprivrede ... sto bi se monopolista Telekom ponasao drugacije kad im se "moze"?!

Zato svi koji to mogu ---> promenite Telekom !

Poslednja izmena:
Sve ozbiljnije razmišljam da otkačim Telekom ADSL, baš zbog gore navedenog, jedini problem je što će internet na drugom provajderu biti još lošiji... Zanima me samo koliko ostaje aktivna e-mail adresa @nadlanu.com, neko je već pitao, ali nisam video da je dobio odgovor?

Čim se pojavio gmail ja sam svu svoju korespodenciju preorjentisao sa ISP zavisnih email adresa na gmail.

Nije samo problem sa gubljenjem mail adrese, bilo je problema i sa ne mogućnošću provere maila ako niste na njihovim IP adresama (beše PTT, EUnet, Sezam).

Ne znam kakvo je stanje kod vas, ali meni od 11:15 h nikako ne radi. Ping ka frankfurtu 228 ms, madjarskoj 150 ms, youtube nema šanse, skida sa stranih servera sa max 15 KB. adresa je 91.150..

ista stvar i kod mene, opet nesto drndaju

e... sto nismo u EU --- > ja bi njih lepo tuzio u Strazburu, a za odstetu bi trazio dozivotni link od gigabita/s ;-)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno