Prostreet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2009
- Poena
- 349
Nisam, u principu retko ponovo instaliram sistem (7-ca je zamenila XP koji je radio ... pa jedno 3 godine), mrzi me opet sva ona sitna podešavanja plus opet sav softver plus i njegova podešavanja. Možda za vikend probam da instaliram na novoj particiji samo da vidim kako se ponaša nov sistem.
Uzgred, 2 stvari: prvo, stavio sam za probu onaj 10.3 preview jer sam video da ima i noviju verziju 2d drajvera. Rezultat: ništa se nije promenilo osim što mi je katalist potpuno zasiveo ceo tab sa overklokingom (ne žalim se, nebitno mi je). Druga stvar: bio sam kod šuraka skoro, čovek ima Win 7 x64, Safir 4850, recimo 9.10 drajvere (otprilike, kaže da ih ne menja, igra samo Civ 4 i GTA i to mu je ok) i kod njega desktop radi savršeno.
Za ostale učesnike u temi ... ne stižem da se igram bog-zna-koliko ali ova kartica tu nema nikakvih problema! Znači ako je to razlog za kupovinu, mislim da je sasvim OK gledajući i cenu i konkurenciju. Što se mog problema tiče - možda je samo moj (zato sam i pitao ovde za iskustva), tako da opet ne bih želeo da se uzima kao presudan razlog za NE kupiti karticu (ili ATI u globalu).
:trust:
Cekaj bre ti nisi ni pokusao reinstalaciju sistema, a zalis se da ti ne radi??? :wall:
No koment.
@Zeljko bitno da si ti pojurio odmah da kritikujes ATI, da ATI je kriv sto neko ne zna da treba da reinstalira OS u odredjenim situacijama.