Šta je novo?

[Android] Domace aplikacije?

Ja htedoh ali mi ne nalazi na marketu ni tv vodic ni tvoju prethodnu aplikaciju (gsp).
Ni po nazivu ni po publisheru ni po nicemu ;)
U pitanju je samsung galaxy sa androidom verzija 1.5 sto slutim da je problem. Jel neophodna novija verzija androida za tv vodic ili sta je problem?

Najverovatnije je to problem. Pogledacu i probati popraviti.:S:

Svaka cast za TV vodic! Dacu ocenu i comment na mrezi! Pozdrav!

Zahvaljujem! :banana:

Pokusao sam da aplikaciju namestim da radi i na 1.5, ali nisam uspeo!

Pokusacu da napravim posebnu aplikaciju samo za 1.5, ali ne mogu obecati da ce biti uskoro, jer sam u stisci sa vremenom!:rupa:

Zaista mi je zao!:(

Pokusao sam da aplikaciju namestim da radi i na 1.5, ali nisam uspeo!

Pokusacu da napravim posebnu aplikaciju samo za 1.5, ali ne mogu obecati da ce biti uskoro, jer sam u stisci sa vremenom!:rupa:

Zaista mi je zao!:(

Sta je problem? Ako je nesto gde moze pomoci savet baci kod :)

Sad sam probao na hero i radi.

Jel u planu za TV Vodic da prikazuje sadrzaj filmova i sl.?

Jel u planu za TV Vodic da prikazuje sadrzaj filmova i sl.?

Da, imam i to u planu, ali problem prave nasi prevodi naziva filmova!:smackbum:

Pa tako je na primer film u originalu "Hangover" a nasi ga prevedu "Mamurluk u Las Vegasu"

Gde je da nadjem opis filma "Mamurluk u Las Vegasu"!?:wall:

:D
Ako nije problem napisi kako trenutno dovlacis podatke o tv programu, pa da smislimo nesto :) Mislio sam da uzimas sa nekog sajta koji vec ima opise samo da nisi ubacio taj feature

Vucem sa sopstvenog sajta koji skuplja sa drugih sajtova. Ali samo TV program, ne i detaljnije informacije.

Sada sam malo proleteo netom i imam nekih ideja...smislicu nesto.

Kul. Pogledaj mozda moze nesto i uz pomoc Yahoo Pipes. Laku noc :)

Azuriran program Android Srbija (android.co.rs)

Omoguceno filtriranje programa koje vec imate instalirane.
i poredjenje da li instalirana verzija odgovara onoj koju imam u bazi.
Omoguceno sortiranje po rejtingu.
Dodato jos programa.
Azurirani podaci o postojecim
Dodat pregled screenshot-ova programa.
Nova ikonica :)

Parking SMS Srbija, nova verzija

Na Market je postavljena nova verzija Parking SMS Srbija, 1.5.

Više u odgovarajućoj posebnoj temi na ovom forumu: BENCHforum > » Mobilna telefonija i drugi mobilni uređaji > Softver za mobilne uređaje (PDA, telefone itd.) > Parking SMS Srbija.

Matična strana programa http://www.serbianmobileserver.com/parking/

Ovaj TV Program je strava...

Jel može neko uputstvo kako instalirati yxflash? U .deb formatu je.
Ili ako imate neko drugo rešenje za gledanje filmova, pišite.

DuleC >

"demo player" dobro pusta divx tj. .avi format..... ide skorz full, ne secka.... samo je malo kockasto , verovatno nesto do kodeka tog programa....al moze da se gleda bez problema!!

a za mp4 i wmv koristim "Act 1 Video Player" i pre zadovoljan sam .... i ja cekam da isbace nesto sto ce da pusta sve formate bez greske.....

Meni ne radi ni na Herou ni na Legendu, tako da verovatno radi samo na telefonima sa 1GHz procesorima.

Ne vidim zašto ne bi radilo, kod androida ne postoje takva ograničenja kao što ti za WM7 treba specifičan hardver. Drugim rečima, android radi nezavisno od hardvera, ni sistem ni programer ne mogu da ograniče aplikaciju na samo određene modele, jedino na određene verzije androida. Uostalom, ovde piše:

The RockPlayerBase allows any Android 2.1 handset to playback XviD, DivX, Mkv and even RMVB files

Posto je ovo najzivahnija tema vezana za Android programere u srbiji, a predpostavljam da su i svi ucestvovali u prvom Android izazovu, hajde da pitam ovde...

Da li ste dobili pozivnicu od VIP-a na HTC druzenje i da li idete? :)

Cisto da ne sedim sam tamo :)

Ej i mene zanima ko hoce da ide iz NS? Da se organizujemo mozda za prevoz?

Jel mozes da okacis ovde .apk fajl za Srickie, da ne dajem bezveze 70-80 dinara da ga skinem sa Marketa? tnx.
Ne moze biti bezveze tih 70-80 dinara! Mozda je tebi to smesna lova ali autoru programa bi to znacilo dosta - kradjom njegovog programa ne doprinosis nicemu osim gubljenju svog vremena.

Srickie je freeware, verovatno je mislio na trošak prenosa podataka preko mobilnog operatera.

Vrh Dno