Šta je novo?

Promena kucista

OWERKLOKER

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.06.2009
Poena
199
Doslo je vreme za promenu moje kante(http://www.itsvet.com/proizvod/vito-blade-bl09a-450w/comp_comp_case/259/603) interesuje me koji bi bio najbolji izbor za neku normalnu cenu.
Znaci,interesuje me sledece:
*providna stranica
*prostranost
*tisina
*provetrenost
*dobra izrada
Koje je najjeftinije koje bi ispunjavalo gore pomenute stavke?
Najbolje bi bilo da mi preporucite nekoliko,s obzirom da cu najverovatnije imati mogucnost da uzmem po dosta nizim cenama.Pa taman da saznam tacne cene pa da vidim sta cu.Pozdrav i hvala.

CM 690 Pure Black sa providnom stranicom ili 690 II Advanced + providna stranica.

Imam slican problem kao OWERKLOKER, dosadasnje kuciste Frontier C2001 mi je postalo prilicno natrpano pa bih ga zamenio nekim prostranim, tihim, provetrenim, crnim, kvalitetnim a da nije preskupo. Postoji li neko takvo?

Preporuka za Thermaltake Element S, kao i CM Scout. :)
Ja posedujem Element S i prezadovoljan sam.

E da, ali Element S nema providnu stranicu, sto je po meni prednost, ali ukusi su razliciti. :)

Ni meni providna stranica nije prednost, naprotiv. Zanimljiv mi je ovaj Cooler Master Scout, ali mi se ne svidja cena...Sada sam video na netu, zanima me kakav je ovaj Chieftec Dragon CH-07B-B-OP, vidim moze da se kupi za oko 70 evra?

Prelepo kuciste,samo me zanima kakvo je sto se tice hladjenja,buke i da li staju vece kartice?
Ni meni providna stranica nije prednost, naprotiv. Zanimljiv mi je ovaj Cooler Master Scout, ali mi se ne svidja cena...Sada sam video na netu, zanima me kakav je ovaj Chieftec Dragon CH-07B-B-OP, vidim moze da se kupi za oko 70 evra?
Mene bas zanima sa providnom.;)
Hmm,za tog chiefa kazu da je odlican.Tih,hladan,prostran.
Mada meni se licno vise svidja gore pomenuti Xigmatek.;)

iseci stranicu, stavi plexi i uzivaj

Mada covek negde rece nikako LC al mozda za druge da bude zanimljiva informacija.
Znaci nije "placena reklama" kao sto neki kazu... :)
http://www.lc-power.de/fileadmin/us...pro-line/pro-919b/ATX-PRO-919B_Datenblatt.pdf
ili
http://www.lc-power.de/fileadmin/us..._pro-line/pro-916b/ATX-PRO-916B_datasheet.pdf
Ovo drugo je ruzno(bar meni) a ovo prvo mnogoo lici na m59 NZXT.;)
iseci stranicu, stavi plexi i uzivaj

Pa jel taj chieftek bolji od xigmateka ili nije?
Ako nije zasto bih uzimao chiefa i mucio se sa secenjem?

ma kakav crni chief :)

Ako hoces neko atraktivno kuciste gledaj NZXT + skoro sva imaju providnu stranicu.
Ako hoces futuristicku kantu za djubre Cooler Master :)

bilo koje da uzmes, a da nema providnu stranicu :)

Uzeo sam Xigmatek utgarda prosle nedelje, kuciste je sjajno, veliko, sa gomilu prostora i solidnim kabl menadzmentom, ima 1x170 mm fan i 2x 120 mm fan, sve to kontrolisu 2 potenciometra za brzinu fanova, svaki potenciometar po 3 fana.
Razmisljao sam uzeti vendetu 2 za procesor zbog visokih temperatura ranije, ali je kuciste toliko dobro, sa oslicnim protokom vazduha i veliko da mi proc radi na 35,36 stepeni neopterecen, grafa na 42(sve sa stock kulerima), a optereceni dodju do - 60 proc, grafa 63.
Ranije mi je proc na starom otvorenom kucistu isao do 92 stepena, grafa skoro do 80 stepeni.
Sve to je sa mionimalnim brzinama fanova.
Jedina mana je sto nema restart dugme, mada je to pomodarstvo danas izgleda.
Ko ga uzme nece se prevariti, samo fanovi i potenciometri izdvojeno kostaju bar 3000 din. poz.

Poslednja izmena:
Uzeo sam Xigmatek utgarda prosle nedelje, kuciste je sjajno, veliko, sa gomilu prostora i solidnim kabl menadzmentom, ima 1x170 mm fan i 2x 120 mm fan, sve to kontrolisu 2 potenciometra za brzinu fanova, svaki potenciometar po 3 fana.
Razmisljao sam uzeti vendetu 2 za procesor zbog visokih temperatura ranije, ali je kuciste toliko dobro, sa oslicnim protokom vazduha i veliko da mi proc radi na 35,36 stepeni neopterecen, grafa na 42(sve sa stock kulerima), a optereceni dodju do - 60 proc, grafa 63.
Ranije mi je proc na starom otvorenom kucistu isao do 92 stepena, grafa skoro do 80 stepeni.
Sve to je sa mionimalnim brzinama fanova.
Jedina mana je sto nema restart dugme, mada je to pomodarstvo danas izgleda.
Ko ga uzme nece se prevariti, samo fanovi i potenciometri izdvojeno kostaju bar 3000 din. poz.

Doslo je vreme da konacno uzmem kuciste.Samo jos da odlucim koje.
Mozes li mi dati neku sliku tvog kucista da vidim kakav je kabl menadzment?Mozes li mi reci da li je tiho?
I koje si uzeo,posto vidim da imaju tri,da kazem,verzije.;)Pozdrav

Nazad
Vrh Dno