Šta je novo?

Dragon Age !

Fellow Wardens!

Ekspanzija ja zvanično stigla u "prodavnice".
Donela je oštrica. Težina samo 2.5GB.

dragon-age-origins-awakening.png

Poslednja izmena:
A u klinac, ja jos nisam ni Return to Ostagar presao:)

Odlično. Taman završavam Raven Shield po n-ti put i pitam se šta li bih mogao sada da igram.

A šta fali
Although it's a shorter, shallower and less sexy version of Dragon Age: Origins, this is nonetheless still long, deep and sexy

A niko i ne pominje da za expanziju treba da se instalira 1.03 patch koji je, prema zvanicnom forumu, prepun bagova.

ne treba da se instalira, instalira ga expanzija sama :| sto ce reci trebao bi neki fix uskoro da izadje

Ne znam dal je neko probao do sad,al imam jedan problem .Importujem lika iz DA:O ,i pola stvari nemam ,i vise....pogovoto Blood Dragon Armor,kojeg sam koristio,i sve one rune-ove i talismane i dragulje itd >_> ffs.... covek da odlepi .??

Sorry za dupli post (al prekasno je da izmenim stari)

Da odgovorim sebi na pitanje i upozorim sve vas.

DLC -ovi (tj DLC itemi,i jos po koji) ne rade u DAOA,tj oni se ne-importuju sa vasim likom (ako ste importovali iz DAO,pa cak i da ste krenuli iz pocetka).

A pored toga,od 20 min igranja,prosto sam se zgadio bugovima u igri ,i od razocarenja u BW,necu da igram DAOA ,dok BW ne izbaci neki patch....prosto razocarenje

Taman da predjem Bioshock 2 dok gospoda Bioware-ci ne skrpe neki patch. :)

Zar je stvarno takva situacija sa bugovima da se svi zale??
Expanziju cu da probam tek sutra jer je veliki red u radnji za igru pa sporo ide, ali stvarno nema smisla da su izbacili polugotov proizvod...

Kod mene oko 3 sata igranja i, za sada, nijedan bug. Mozda kasnije krece da zeza?...

Nije i expanzjii problem sa bagovima, vec u 1.03 patch-u koji je neophodan za expanziju. Koliko sam citao (i uverio se), pickpocketing je zbagovan u smislu da se ne dobija vise random loot - na pr. quartermaster u Ostagaru ce imati pojas, ali kad pljackas sve i svakoga za napitke i sastojke, dobije se poruka "steel successful", ali se nista ne doda u inventar. Takodje se ljudi zale na bagove u DLC (mada sam cuo da je toga bilo i ranije), mnooogooo cesto ispadanje igre na desktop i generalno padanje framerate-a na nasumicnim mestima.

PA najveci bug na kojeg sam video zalbe (a i sa kojim ja imam problema) jeste ,pojachan Fatigue,bez armora i bilo kakvog "equipped" itema ,imam fatigue od 20% a skorz mi lik go >_> a ni BW ne zna odg.

DLC -ovi (tj DLC itemi,i jos po koji) ne rade u DAOA,tj oni se ne-importuju sa vasim likom (pa cak i da ste krenuli iz pocetka).
Pa ako kreneš iz početka, logično da nećeš imati predmete iz DLC-eva, ne? :) Ja nemam problema sa bugovima, a nema ni drugar koji uveliko igra, tako da nije "poluproizvod" (kao što je, na primer, bio Gothic 3).

PA najveci bug na kojeg sam video zalbe (a i sa kojim ja imam problema) jeste ,pojachan Fatigue,bez armora i bilo kakvog "equipped" itema ,imam fatigue od 20% a skorz mi lik go >_> a ni BW ne zna odg.

U slucaju da neko ima isti bug,problem je resen.
Pre importa lika u DAA,treba se izvrisiti load poslednje pozicije i skinuti sve sa sebe ^^

he sjajan info :)

U slucaju da neko ima isti bug,problem je resen.
Pre importa lika u DAA,treba se izvrisiti load poslednje pozicije i skinuti sve sa sebe ^^

lol, vidi stvarno, ja tek sad primetio da imam pojacan fatigue. :) Doduse, meni sa warrom to i ne predstavlja neki hendikep, s obzirom da i ovako nosim massive armor, ali predpostavljam da rogue-ovima ovo predstavlja poprilican problem. U svakom slucaju, pred krajem sam, tako da mi se nikako ne isplati da ponovo importujem lika. :)

@Vuk_Gamer
Kažeš da si pred krajem. Interesuje me koliko si do sada proveo vremena igrajući, tj. koliko je od prilike igra duga?

@Vuk_Gamer
Kažeš da si pred krajem. Interesuje me koliko si do sada proveo vremena igrajući, tj. koliko je od prilike igra duga?

Uveliko zasao u jedanaesti sat, trenutno zavrsavam Kal'tirol i ostao mi jos Blackmarsh. Dakle, pogresno sam procenio, ima jos da se igra. :) U svakom slucaju, ne verujem da je duze od 15-tak sati.

Ja zavstio Blackmarsh ranije, a sada zavrsavam Kal'triol, trenutno oko 11-12 sati a ostalo je i nekoliko sidequestova.

Poslednja izmena:
Fino, znači moćiću da je pređem za neki sledeći vikend. :)

E jedno pitanje u vezi "Heath of Forest " Questa...u vezi onih itema sto trebate sakupiti itd...(ako nista uradili q/ nemoj citati dalje,ne zelim nikom da pokvarim sneska :d )
znaci dao sam ono drvo Wade-u (koji car od coveka,upisam se od smeha kad prica :d) i sad znaci treba da sakupim oil,catguts,flawless ruby i rune.Zadnja 2 imam,ali gde je ulje ? a jos bolje pitanje gde da nadje utrobu macke? lol
Mislim imam ja onu macu (sto sam poklonio onom Mage-u, "Sir pance-a-lot" ) i imam ja velik velik mac ,nemojte mi reci da moram da 2 da spojim da bi dobio catguts? :S:

Mene isto ceka taj deo, nisam citao ceo spojler, tako da ne mogu da pomognem, ali i ja moram da pomenem Wade-a i Harren-a...koji likovi *** :D

E jedno pitanje u vezi "Heath of Forest " Questa...u vezi onih itema sto trebate sakupiti itd...(ako nista uradili q/ nemoj citati dalje,ne zelim nikom da pokvarim sneska :d )
znaci dao sam ono drvo Wade-u (koji car od coveka,upisam se od smeha kad prica :d) i sad znaci treba da sakupim oil,catguts,flawless ruby i rune.Zadnja 2 imam,ali gde je ulje ? a jos bolje pitanje gde da nadje utrobu macke? lol
Mislim imam ja onu macu (sto sam poklonio onom Mage-u, "Sir pance-a-lot" ) i imam ja velik velik mac ,nemojte mi reci da moram da 2 da spojim da bi dobio catguts? :S:

Uje je u inn-u u Amaranthine-u dok za catguts nisam siguran gde je tačno mislim da sam ga pokupio u Blackmarshu u nekom od sanduka
Dakle Ser Pounce-A-Lot je siguran :) .

Poslednja izmena:
Od dva kvesta koje sam dobio od Wade-a ostalo mi je jos da nadjem Grandmaster Lighthing Rune od prvog i Master Lyrium Potion od drugog. Da li je neko naleteo na nesto od ovoga.
Gledao sam kod svih trgovaca za ovaj Rune, ali ga nigde nisam nasao.

Takodje imam problem sa kvestovima The Merchant' Goods i Maferath's Monuments u The Wending Woods; imam 8/9 svile i 7/8 zapisa sa statua, prosao sam celu mapu detaljno dvaput i nema sanse da pronadjem poslednji deo.
EDIT: Pronasao svilu.
Nego mene ovaj Wade bas podseca na modne dizajnere, takav mu je i izgovor a sav je u fazonu: "How can you wear that dreadful armor darling, it must give you some nasty rash, and it looks so pitiful". :D

Poslednja izmena:
@alex : upm! pretrazio sam Inn 3x...izgleda da sam na pocetku pokupio,i prodao negde >_>
a za blackmarsh ,takodje >_>
A super super,Anders mi je car ^^ pogotovo kad se sprda sa Oghrenom ili Justicom oko mace :p

@gable : Lol ... epic opis :p
Pa iskreno ne mogu ti puno pomoci oko toga,8/9 svile se nalazi u kutijama a secam se da sam 1/9 nasao na Banditu...
A za statue...ima jedna statua sakrivena.Naces je na sl.nacin ,tacno ispred onih vrata koja vode u Silverite Mine,sa leve strane imas jedno malo podnozje,tamo imas verovatno preostalu 1/9 svile i taj zadnji kip :) GL

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno