Šta je novo?

Altec Lansing VS2421 2.1 (mic)

theemp

Cenjen
Učlanjen(a)
14.11.2009
Poena
169
U pitanju su zvučnici Altec Lansing VS2421 2.1. U kontroleru za pojačavanje zvuka, on/off, postoji ugrađen mikrofon za internet komunikaciju tipa skajp, itd. Molio bih nekoga da ukoliko zna da mi objasni kako se taj integrisani mikrofon koristi.

Kupis kabel koji na oba kraja ima utikac kao za slushalice (3.5mm) i jedan kraj ubodes u kontroler pored zice koja ulazi u kontroler a drugi kraj u Mic In (roze) konektor na zvuchnoj kartici... To ce kostati do 100din!

:wave:

Ok, nabaviću kabl sa 2 činča, znači jedan kraj ubodem u mic in na zvučnoj a za drugi kraj baš nisam razumeo. "kontroler pored zice koja ulazi u kontroler"

Izgleda da sam skontao :D Nisam ni obraćao pažnju da na zadnjem delu kontrolera imam mic out. Opet bolje je ispasti glup nego iz aviona :)

ma ok, imam te zvuchnike pa zato znam... jako lepo sviraju, sad su doduse kod sestre ali i dalje ko prvi dan! nego, jel zuje tebi pomalo sateliti kad ne svira nista? ne znam jel bi to moglo da se reshi sa onim feritom sto se nakachi na kabl (kao magnet)...

Zvučnici se stvarno dobro čuju, iznad proseka za 2.1 sistem. Desi se ponekad da sateliti malo šušte, probaj da povećaš/smanjiš treble kod mene je obično zbog toga, pošto štelujem treble i bass u zavisnosti koju muziku slušam.

ne ne, nije sustanje problem, nego bas zujanje neko... stvarno chudno...

e to ne znam, meni su jedino zujali kada sam wireless ruter stavio blizu, ili kada laptop stavim blizu njih i nakačim se na wi-fi

to je onda problem, meni je tu bezicni fixni tel... gledacu da pomerim sto dalje...

ne ne, nije sustanje problem, nego bas zujanje neko... stvarno chudno...

Bilo je vec na forumu diskusija o ovom fenomenu kod Altecovih zvucnika, procesljaj malo forum. Ukratko zujanje ti potice od transformatora, koji je generalno nesto slabijeg kvaliteta, i Altec tu bezobrazno skrtati!:wall:

Imam te zvučnike, i nemam ništa od wireless uređaja u sobi, pa opet naponska jedinica zuji...., kad ih isključim i dalje zuje ali zanemarljivo.

Sateliti ne šušte , jedino što pre nego što mi stigne poruka ili poziv na mob, prvo se oglase zvučnici :), a trebalo bi da nema toga.........

A što se tiče tog mikrofona ,zanima me da li je bolji od ovih "plastikanera" od 150 din.........

resen problem... prebacio sam fon u drugu sobu i prestali simptomi... :D

Nazad
Vrh Dno