Šta je novo?

Gran Turismo 5

Izaci ce josh jedna forza za to vreme, i peti NFS :d

To je direktan dokaz da je EA 5x sposobniji od Polyphonyja :d

Jel to bese onaj World of NFS sad sto treba da izadje? :d

Izaci ce josh jedna forza za to vreme, i peti NFS :d

NFS Shift je trinaesti NFS za velike sisteme cime je prestigao broj nastavaka Test Drive serije. Mada ako se uracunaju spin off izdanci oba serijala u tom slucaju je nereseno (19:19).

Ja mislim da driver prica o nastavcima koji su izasli izmedju GT-a 4 i GT-a 5. :)

NFS Shift je trinaesti NFS za velike sisteme cime je prestigao broj nastavaka Test Drive serije. Mada ako se uracunaju spin off izdanci oba serijala u tom slucaju je nereseno (19:19).

Pricham bre o delovima koji su izashli od najave GT5 :)

Kolika je to blamaza za NFS serijal tolika je i za GT5. Ako nastave ovako da ga odlazu (mada tvrde da ce izaci ove godine.. again..) uopste me ne bi cudilo da se do njegovog zavrsetka pojavi i Duke Nukem Forever :d

Ko Žikina Dinastija ***:d

Kolika je to blamaza za NFS serijal tolika je i za GT5. Ako nastave ovako da ga odlazu (mada tvrde da ce izaci ove godine.. again..) uopste me ne bi cudilo da se do njegovog zavrsetka pojavi i Duke Nukem Forever :d

A kad je to GT5 imao release date ? :)

Ti ako ne mozesh da chekash, imash gomilu voznji da igrash, ali ochigledno da postoji neki razlog, a ? :d

Verovatno iz marketinskih razloga cekaju da bude tacno 5 godina od GT4... pa ce da bude przacki trailer... "G T 5!" "5 years in the making! 1billion cars, 20 tracks, ONE goal!... to push ALL of them from the road!!"... i onda zalazak sunca na kraju trejlera :D :D

Kako razvlace Gran Turismo 5, sledeci deo ce verovatno preskociti celu sledecu generaciju konzola tj pocece da ga prave za PlayStation 4 a izaci ce na PlayStation 5
:d:d:d:smoke:

Verovatno iz marketinskih razloga cekaju da bude tacno 5 godina od GT4... pa ce da bude przacki trailer... "G T 5!" "5 years in the making! 1billion cars, 20 tracks, ONE goal!... to push ALL of them from the road!!"... i onda zalazak sunca na kraju trejlera :D :D

:laugh: Pfhahahahaha! Dodao bih samo kao propratnu muziku neki drum n bass, kao sto bejah u ovim ranijim trailerima :p

Oplako sam..:)

Cekamo drivera i odgovor.

Pa shta ima da odgovaram markica masteru :d

E ovo je zadavanje domaćeg :) Iskreno, ja bih se na ovom čudu izgubio od trzanja napred-nazad

[youtube]9MV6Wph4UGc[/youtube]

4427301242_ee0751eeba_b.jpg

4426539015_4a0520176c_b.jpg

4426539151_0067bc8d67_b.jpg

Jos malo pa cemo znati datum izlaska...

Nemac je nemac :d

Al najjache shto se pojavila gomila evropskih automobila koji imaju farove na ovu shemu, a prva je to imala Honda Prelude '98 godine, i u to vreme je to nazvano ruznim :)

Honda_Prelude.jpg

Poslednja izmena:
A sta SLS je kao neki lepotan zbog toga :p

SLR je 30x lepsi auto

mercedes-slr5.jpg

mclaren-slr-by-project-kahn_6.jpg

O zvuku necu ni da pricam...

a prva je to imala Honda Prelude '98 godine, i u to vreme je to nazvano ruznim :)

Meni je Prelude uvek bio jedan od najlepsih japanaca.. Imao sam priliku da ga uzmem umesto Golfa ali sam ispao pajser.. :d

Nego oce li final GT5 da bude u 1080p ?

Full HD najverovatnije nece, a 1080p mod postoji jos HD Concepta. :)

Ne secam se da on ima drugachiji zvuk od ostalih mercedesa sa velikim motorima, koji imaju najdosadnije zvukove ikada :d

Phahahahhaha! pokrij se tom japanskom zastavom...

Ako je ovo isti (posalji link jednog mercedesa bilo kog koji zvuci kao SLR) najdosadniji zvuk, onda bi trebalo da promenis baterije na slusnom aparatu:

[YOUTUBE]5hjPFPhrH6I[/YOUTUBE]

^Zvuci ko prdavac, da izvines na izrazu :)

Da ali poenta je u zavijanju superpunjaca. :d
Pocinje da se cuje tek na vecim obrtajima i onda motor zvuci kao tenor zajedno sa supersharger-om :p

Ajte bre ljudi pa valjda je neko bio na Gumball-u i cuo ovu mahinu uzivo. Sve ostale azdahe su zvucale kao pubertetlije u odnosu na ovo :p

Daj bre, pa supercharger ima uzasno jeftino zavijanje, a u kombinaciji sa ovim V24 motorom to je smeshno, kao neki americhki auto :)

Najbolji zvukovi motora su oni sa visokim obrtajima i turbo punjachima, ova boranija zvuchi dobro koliko je dobra i na stazi :d

I bio sam na Gumballu, svaki Lambo, Ferrari, ili chak Aston se cuje bolje od tog generichkog brundanja sa pishtanjem superchargera :) A Honda HSV-GT i Lexus LFA se cuju bolje od svega danas :)

Poslednja izmena:
HSV-GT cu ti priznati da zvuci fantasticno (kao da mora da se priznaje ;) ) ali ne mogu da se slozim da automobili sa turbopunjacem zvuce bolje od modela sa superpunjacem.

Sa turbopunjacem, ili se cuju oni piskavci kada se pusti gas (mada je to uslovljeno blowout ventilom, znaci ne kod svih obavezno) ... khm, znaci kada se pusti gas... ili se cuje nesto jako slabo kad pocne da usisava pri vecim brojem obrtaja.

Super punjac se u glavnom kod svih cuje kao zavijanje, a mene to dalje podseca ili na M3 GTR (e46) ili na Mesershmit BE-109F.

Znaci gde ce te bolju asocijaciju od legendarnog nemackog lovca iz WWII :d

Naravno da ima jos gomila mahina koje i bolje zvuce od SLR-a , ali niko nece da me ubedi da on zvuci kao jos jedan "debeli mercedes" jer stvarno nije tako. Strucnjaci iz McLarena su se pobrinulu da ne bude tako ;)

Pa ti sad poredish SLRa sa stock EVO10 ? :) Za 10k evra svaki turbo ce se cuti bolje od SLRa, a i dalje ce da koshta 20x manje :d

Nazad
Vrh Dno