Šta je novo?

Need For Speed World

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
NFSWO_Logo.PNG

[YOUTUBE]vxNd3M1BNEc[/YOUTUBE]

Release Date: Q4 2010
Exclusively on: PC
Publisher: Electronic Arts
Developer/Co-Developer: Black Box / EA Singapore

Co-developed by Black Box and EA Singapore, Need for Speed World Online takes the race into the largest open world in the history of Need for Speed -- designed exclusively for the PC. Beginning in Asia, this Play 4 Free action racing game will give Need for Speed fans access to licensed cars, parts and multiple game modes. Players will prove their racing supremacy through the sophisticated online matchmaking features and fully customize their profile and their ride.
2vwrxvd.jpg

fcvhir.jpg

167s4rr.jpg

14btfzl.jpg

[YOUTUBE]5cQ81uOVpwE[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]4qJsKCqyYDs[/YOUTUBE]

BETA Sign Up
http://www.needforspeed.com/web/world

sve u svemu,deluje mi kao Most Wanted (Online) :D

Prijavio se za betu, videcemo na sta ce da lici...

mitu mitu!!!
nadam se da će me izabrati...

Release Date: Q4 2010
Exclusively on: PC
Publisher: Electronic Arts
Developer/Co-Developer: Black Box / EA Singapore

Ovo mi je dovoljno dobar razlog da zaobiđem igru. Kao NFS fan igrao sam sve delove od originalnog prvog iz 1994 osim Undercover-a, a bogami najverovatnije ću i ovo zaobići. Sa Shift-om su krenuli u pozitivnom smeru, ali nikako da opet naprave tu kombinaciju trka egzotičnih automobila i jurnjave sa policajcima bez fnf i rice elemenata i cigla na putu fizike.

Poslednja izmena:
Boze mene bi bilo sramota da izdam ovako nesto koja glupost nemogu da verujem :( a ja se ponadao kao nesto ce da bude od tog on line kad ono Plac majke bozije
Dok ne izadje TDU 2 dzaba sve

Mislim da je na temu NFS-a odavno sve rečeno. Sada samo pokušavaju da izmuzu još malo para od stare slave. Mislim da će ovo biti NFS koji će definitivno okončati serijal.

to govorimo jos od undercovera
fizika 0 damage model jos manje ne znam sta je zanimljivo ides 120Mph i bez kocenja skreces ocescaj brzine tuzan takodje i kidas drvece i stanice :wall:

ma nisu vredni mog kucanja

nikako se ne bih slozio da je u nfs shift fizika 0, posebno s real modom.

to govorimo jos od undercovera
fizika 0 damage model jos manje ne znam sta je zanimljivo ides 120Mph i bez kocenja skreces ocescaj brzine tuzan takodje i kidas drvece i stanice :wall:

ma nisu vredni mog kucanja

Bolje i da nisi nista pisao...

NIste me razumeli shift je OK igrao sam ga svidjam mi se i nisam nista lose o njemu pisao

nikako se ne bih slozio da je u nfs shift fizika 0, posebno s real modom.

Pa mozda je bolja fizika od NFS 2 :d

Ja reko mozda ce da bude bolje sa volanom...malo sutra, lakshe je voziti tastaturom, isto kao i svaka druga dno arkada...

Ma bas ti verujem, ako nije Gran Turismo onda nije ni vredan igranja.;) Igra je dobra i preko volana igrao sam je dugo. Ima dosta popusta, ali sama uklopljenost grafike, trka, raznovrsnosti je odlicna. Nije simulacija (ako tako nesto uopste postoji kod igara) ali kao polu-arkada je vrhunska.

znaci sto se mene tice katastrofa jos jedna igra sa drumovima sirine aerodromske piste

kada ce malo da suze te ulice cc

Gde su stare dobre voznje po sumama i kanjonima :)

Ma bas ti verujem, ako nije Gran Turismo onda nije ni vredan igranja.;) Igra je dobra i preko volana igrao sam je dugo. Ima dosta popusta, ali sama uklopljenost grafike, trka, raznovrsnosti je odlicna. Nije simulacija (ako tako nesto uopste postoji kod igara) ali kao polu-arkada je vrhunska.

LOL, ne znam koji to volan imash i shta si uopshte njim vozio, ali sigurno nisi GT ili bilo shta ozbiljno :) U NFSu je osecaj kao da vozish onu cigansku dijanu, auto ide gde on hoce, force feedback kao 1995. godine, kao shto rekoh, bolje je na tastaturi :) Volan u Shiftu recimo nishta nije bolji od Colina 2 ako znash shta je to :d

Poslednja izmena:
kada ce malo da suze te ulice cc

Pa ako suze ulice onda će ljudi da udaraju u zidove. :D

Jao kako mi nedostaje NFS 3 Hot Pursuit i High Stakes. Oštre krivine, uski putevi, lukavo postavljene prečice koje treba znati izvesti, pravi egzotični automobili, fenomenalne staze sa vremenskim uslovima, grafika, dizajn, i najlepše od svega muzika.

Those were happy times :(

LOL, ne znam koji to volan imash i shta si uopshte njim vozio, ali sigurno nisi GT ili bilo shta ozbiljno :) U NFSu je osecaj kao da vozish onu cigansku dijanu, auto ide gde on hoce, force feedback kao 1995. godine, kao shto rekoh, bolje je na tastaturi :) Volan u Shiftu recimo nishta nije bolji od Colina 2 ako znash shta je to :d

LOL ja tebi.;) Kao prvo nisi znao da kalibrises volan za NFS ali ajd.:) Za ovu igru je bila potrebna kalibracija volana da bi dobio dosta bolji osecaj i vozio sam preko Logitech Formule Ex, nije neki volan, ali nije ni za bacanje. Kao drugo, znam da imas dosta godina, ali sudeci po postovima ponasas se kao da imas 10 ili zelis da svi imamo toliko da bi nam kao glavni baja solio pamet koliko je nesto sto ti igras bolje od toga sto mi nedorasli ne znamo. Covece, GT5 je vrhunska igra ali joj nije mesto u temi sa NFS-om, pogotovo ovom ovde arkadnom.:) Znam da je GT5 do yaya, vozicu ga kad budem uzeo ps3, ali trenutno nije rec o njemu. Nadam se da smo se razumeli.:)

Dobio poziv za betu :). Počinje od danas od 5 popodne pa do 11. isto tako neko vreme...
Večeras ću skinuti pa pišem utiske....

Da li je moguce da sa konfiguracijom iz profila izvlacim 15fps?!Ide fps i do 80,ali je najcesce oko 15-20.WTF?!:S:

Daj to je nemoguće. Mislim igra izgleda kao doterani Most Wanted, nema razloga da ti pada ispod 60 a kamo li do 15-20...

Sada sam probao, ne znam kako tebi, ali meni ne pada ispod 30fps ni u jednom trenutku u 1366x768 na laptopu...
To nije u redu sa tvojim kompom, a stvarno ne znam zašto bi ti loše radilo...

Tesko da je do kompa,pa vise veci fps imam u crysis-u i svim ostalim igrama.Provalio sam da imam problem sa fps-om kad kod se trka vise nas(osmoro na primer),dok je fps dok jurcam sam po gradu 60-80.Mozda glupo pitanje,da nije do servera?

Apsolutno nemam pojma, nakon moje poslednje poruke sam ponovo igrao i trka sa osmoricom je glatko prošla, ma nije ispod 35 palo bukvalno, mislim nije mi jasno što kod tebe tako radi.
A iskreno nema šta da bude zahtevno, modeli automobila su iz 3 poligona a sve ostalo iz 2 ili dva ipo :/

Hmmm
Ja odigrao samo par trka protiv AI-a i retardirano je retardiran! Muka mi je bilo...

Igra li neko?Nick mi je wolf87, mogli bi da isprobamo jednu od novina(Private Match).Ponovo su pokrenuti serveri i ima dosta novina u odnosu na prosli put.

-New Region: Players can now explore the new Camden region in addition to taking part in the new race events located here.
-New Races: A variety of new race events, both circuit and sprint, have been made available throughout the world.
-Driver Level Increase: The max Driver Level has been raised to level 50, with new unlocks and Driver Skills now available.
-Performance Packages: Players can now customize their vehicle with a variety of Performance Packages that contain performance upgrades, as well as body kits, spoilers etc.
-New Cars: New cars have been added including the Audi R8 and Chevrolet Corvette C6 Z06
-New Car Rentals: New rental cars have been made available. These vehicles now come pre-installed with Performance Packages and body kits
-Private Match: Players can now invite up to 7 of their friends into private multiplayer races
-Meeting Place: The stadium in Rosewood now functions as a Meeting Place. This is a non-race events that grants access to a photo mode camera for taking photos to show off your own car, or to host your own car show
-Time of Day: A new Time of Day system has been added. Watch as the world cycles from dawn to dusk as you play
-Event Improvements: Previously unlocked events will now remain playable regardless of Driver Level. Events closer to a Player’s Driver Level will be highlighted, but older events will remain available for racing
-Help System: An improved help system has been added that displays tips and tutorials throughout the game. In addition, the Game Guide (previously available from the website) has been made accessible from within the game
-Group Chat: Players can now invite friends to participate in private group chat. To do this, bring-up the context menu by right-clicking on a player name or car and select “Invite to Group”
-World Map/Mini Map Improvements: Both the World Map and Minimap have been remodeled. In addition, the World Map now displays event activity levels allowing Players to find matches even easier
-SpeedBoost Catalog Improvements: The SpeedBoost catalog has been expanded with even more items available for purchase
-Tier Restricted Races: Some events have now been limited to a specific Tier of vehicles

Kakav Trash. Pa ovo nije vredno ni krekovati a kamoli kupiti u radnji.

Nazad
Vrh Dno