Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da u pravu si. Nije uopste glupa. Naprotiv, vrlo je lukava i bezobrazna !
Nikad nisam cuo da su dali nesto svojim starim korisnicima, ima ljudi koji su na telekomu vec 3 god, neka kaze neko dal su dobili nekad neki popust, promociju bilo sta ?

Da u pravu si. Nije uopste glupa. Naprotiv, vrlo je lukava i bezobrazna !
Nikad nisam cuo da su dali nesto svojim starim korisnicima, ima ljudi koji su na telekomu vec 3 god, neka kaze neko dal su dobili nekad neki popust, promociju bilo sta ?
nikad se lojalnost u ovi zemlji nije isplatila... od mene ce dobiti patku, jedva cekam kakav god telenor da bude, malo cu drugima da dajem pare, i to samo u inat! :)

nije akcija glupa nego ti citas vest i tumacis je na pogresan nacin

evo odgovora pa povezite na koji post odgovaram. . .

hmm. . . za nas koji smo vec korisnici jeste glupa i nepravedna, za one koji nisu je extra a za telekom je najverovatnije isplativa $.$ <- nabijte si ih u dupe. . .

naravno da kao i pre neces moci ako si vec korisnik da potpisujes ovaj ugovor na 12 meseci

4mbit-a ce im pomoci samo da se jos vise zalude za ucenje je dovoljan i 256

starim korisnicima ne mogu da zamene modem a ne da jos dobiju neki popust a i nisu oni krivi nego mi, dok bude ovaca bice i sisanja. . .

nista ne sprecava stare korisnike da uzmu mik, odu kod drugog provajdera na mesec dana pa nazad na telekom i iskoriste ovo
barem oni koji mogu i zele

Sto se tice ponude, ona je kopija SBB-a, i mislim da je za taj novac odlicna, odnosno to je neka realna cena za 4Mbit.

Problem je sto nije jasno definisano, da li stari korisnici, oni koji nisu pod ugovorom, oni koji jesu, mogu da ucestvuju u istoj.
Mislim da ce to biti omoguceno za sve, mada opet kada bolje razmislim Telekom je u pitanju.
Ja cu sutra ako stignem da odem do korisnickog servisa(ako uopste imaju bilo kakvu informaciju, mada me ne bi cudilo da nemaju pojma da o cemu pricam) da se raspitam, pa javljam sta su mi rekli.

Crnjak bi bio da nekom, ko se jednom odjavio, i sada ponovo hoce da se prijavi zbog ove promocije, bude saopsteno da nema vise slobodnih portova u centrali, svi navalili da uzmu ovaj promotivni ADSL! :d

uh,sto su pametni,pa univerziteti vec imaju pristupe onim suberbrzim mrezama,sad ce svaka susa sa indeksom u rukama da koristi 4 mb/s po ceni click 1 paketa,cak i cistaci u tim visokim i visokoskolskim ustanovama imace pravo na tu akciju,i oni su zaposleni tamo,taman covek pomisli kako Telekom ne moze da uradi jos gluplju stvar od postojece,kad ono vidi...izgleda da moze.

Izgleda da došlo vreme da se ponovo upiše neki fakultet :d .

pa najverovatnije ce tako biti, moja 2 druga u ns-u su htela u novembru da se prikljuce i nije bilo portova, sta ce tek sad biti. . .

Pa ja iskreno verujem da ce vaziti. Nema logike, da mi stari korisnici uvek budemo zadnja rupa na svirali i ispastamo. Valjda ce se u narednih par dana razjasniti, ako ne cekamo desti mart.

Mozda vazi samo za brucose i nove profesore. ha ha ;)

sacekaj dok ne bude zvanicno objavljeno
zasto bi se bilo sta menjalo posle godinu dana?
nigde ne pise da je ta cena samo za prvih 12 meseci

Znači trebalo bi da može to da se odradi bez problema, tj. uzme se mik predje kod drugog provajdera mesec dana i vratiti se nazad ? A šta posle godinu dana, plaća se 4mb po normalnoj ceni ili ???

prvo ni jedan provajder ti nece dati adsl na mesec dana,svi imaju odredjenu granicu koriscenja,mislim da je kod beotela najmanja, iznosi 3 meseca,ostali idu i do 6 meseci,tako da ti plan bas i nece cvetati u startu.

beotel i "ostali" nisu svi
npr verat je na 3 meseca, ali tu su i beocity, neobee, ptt, yubc..... ko zna koliko je kod njih neka kaze
a i u slucaju da je tri meseca minimum opet se isplati ako se uzme u obzir sta se time dobija

beotel i "ostali" nisu svi
npr verat je na 3 meseca, ali tu su i beocity, neobee, ptt, yubc..... ko zna koliko je kod njih neka kaze
a i u slucaju da je tri meseca minimum opet se isplati ako se uzme u obzir sta se time dobija

pa na to sam i mislio,skoro svi imaju ugovornu obavezu od 3 do 12 meseci,ja ne znam ni jednog isp koji nema tu klauzulu u ugovoru,ako gresim ok,ali mislim da sam u pravu po tom pitanju,ali mislim da je bolje sacekati da vidimo sta ce se dogoditi sa ovom ponudom,mozda uskoro bude vazila za sve,a ne samo za univerzitete i studente.

a i ova informacija nije zanemarljiva pogledajte

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/179298/NIN-Nemci-kupuju-Telekom-Srbija

Poslednja izmena:
Veoma je moguce da ovi iz telekoma planiraju svima da omoguce 4mbps uz ugovor (a verovatno i vece brzine za vece pare - slicna ponuda kao sbb), ali da hoce to postepeno da uvede uz testiranje svega na studentima, a usput imaju ovu zasebnu kapmanju za navlacenje novoh korisnika.

moje misljenje da ce onda svim korisnicima makar duplirati brzinu(klik 1 = klik 2)
tako je bilo 2008,kada su krnule akcije one (ja isto uzeo tada 512KB,i posle 20 dana svima duplirali brzinu)
nadam se da ce ubrzo posle ove akcije biti dupliran net kao 2008 :) :) :)

Meni se chini da ce posle pomenute akcije stvarno duplirati brzine,svi cemo imati dvostruko sporiji protok.

pa na to sam i mislio,skoro svi imaju ugovornu obavezu od 3 do 12 meseci,ja ne znam ni jednog isp koji nema tu klauzulu u ugovoru,ako gresim ok,ali mislim da sam u pravu po tom pitanju,ali mislim da je bolje sacekati da vidimo sta ce se dogoditi sa ovom ponudom,mozda uskoro bude vazila za sve,a ne samo za univerzitete i studente.

a i ova informacija nije zanemarljiva pogledajte

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/179298/NIN-Nemci-kupuju-Telekom-Srbija

kod verata u aprilu 2009 kad sam potpisivao ugovor nije bilo obaveza na 12 meseci cak sam dobio mesec gratis ,mozda su sad promenili al ne bih reko

@Sine Nebojsa

Gresis , Sezam ima mogucnost ugovora bez vremenske obaveze.

***,celo popodne neke rekonekcije,tacno cu zbog ovog Lelekoma da izgubim opet RS nalog.
E onda cu vec da pop*zdim.

Bio sam u korisnickom servisu na Trgu Nikole Pasica, naravno nemaju pojma o cemu pricam. Kaze mi decko, nista mi ne znamo do tog dana, mozda koji dan pre. Unapred sam znao odgovor,ali rekoh da odem kad sam vec tu.

Inace mi je vise puta nudio akciju za dan zaljubljenih 3 meseca 1 dinar. ;)

Ja kazem,e druze ako je tebi to povoljno dobro,ali vecu glupost u zivotu nisam cuo.

Pozzz

Ako se ostvari ova ponuda za studente, mozda se ipak prevarim i uzmem ADSL,sad, na sajtu pise da daju modem i spliter, ili ima neka varijanta za ruter, sta da trazim, da se pokazalo najbolje?

Ovo za studente se bas isplati za one koji sada trenutno koriste Click 2 paket:banana:

sta je bio uzrok problema oko adsla?
ima li neko informacija iz Telekoma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno