"Rapture" gledam sad tvoju konfiguraciju i vidim da imas dobru grafu za taj monitor, pa me zanima sta bi ja mogao da uradim sa ATI 4890, a i ako bi uzeo taj monitor kasnije bi gledo i neku grafu...
Samsung p2450h nema na lagerima nigde vec mesec i po dana. Rezervisao sam i u Samsung Shopu i u Gigatronu i zvao po dva-tri puta nedeljno ali nije stigao. Uzeo sam na kraju p2370h u Win Win-u zadnji komad sto su imali. Nisam neki strucnjak ali sam zadovoljan monitorom.
Mislim da sam negde procitao da u Pxx70(H) seriju idu kvalitetniji paneli, a mozda to vazi za H serije generalno (tj one sa HDMI prikljuckom). Jedinu sigurnu razliku za koju znam je onu u dizajnu (Pxx70(H) su zaobljeni i nemaju dugmice za meni vec je touch sensitive, Pxx50(H) su kockasti i imaju dugmice). Ako neko bas zeli dizajn Pxx70h serije bolji mi je izbor p2370h jer mislim da 2,5cm vise ne vrede 4k din.
Monitor sam uzgred platio 21.999,00 din![]()
Izgleda da ne moze da se proveri koji je panel u pitanju, ja sam svoj kupio u Bench-House(21300).
Karta ti je sasvim dovoljna za njega, i neces pogresiti!
Ljudi hvala puno, narucio sam 2450 u Gigatronu, stize mi do ponedeljka, nadam se da ce sve biti OK!
Obavezno cu da prokomentarisem sve mane i vrline, i nadam se da cu ja nekome uspeti da pomognem...
Hvala jos jednom!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari