axon
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.11.2007
- Poena
- 166
Koja svrha svega toga, kad tel nisam uspio da opteretim da zauzme vise od 60% rama?
Moguce je da ce Windows Phone 7 biti dostupan za HD2 pa mozda zbog toga, mada malo verovatno...
Koja svrha svega toga, kad tel nisam uspio da opteretim da zauzme vise od 60% rama?
Pa da, taj Radio i nije na listi onih koji bi mogli da otključaju 576MB, to si i sam video.
No, to je manje važno, nego, da li je išta poboljšano u odnosu na prethodni RadioROM koji si imao? Da li ti sve radi kako treba? Probao i kameru, zvuk, sve?
Da, ali kao sto rekoh Radio ROM i nisam updateovao zbog 576 MB RAM-a.
Mada probao sam i sa 2.06.50.4, cisto da vidim da li ce taj radio ROM da otkljuca RAM na 576 MB - i nije!
Ovo samo znaci da sto se memorije tice stvarno nema nikakve veze sa Radio ROM-om sta god pricali vec ko zeli da otkljuca istu morace da flesuje i ROM.
nigde nije ni pisalo da je dovoljno ubacivanje novog radia, barem ja nigde nisam to video
Ljudi ako neko prodaje HD2 ili ga interesuje zamena za moj Touch HD i moja doplata nek se javi na PM,izvinjavam se adminima ako sam slucajno postavio post pogresno.Pozdrav.
Citati sa xda foruma "European HD2 officially has 448 Mb of RAM, which is already a lot, but the 2.06.50.4 or 2.07.50.27_2 radios seem to unlock extra RAM to a full 576 Mb"...i "It has also be proven here that installing the 2.06.50.4 or 2.07.50.27_2 Radios can somehow "unlock" the full use of 576 Mb or RAM, instead of standard 448 Mb".
A ima ih jos slicnih.![]()
Da li ti se desi da na trenutak ne cujes sagovornika i on tebe pa proradi ili skroz blokira?
da li neko ima slichan problem ili zna reshenje ovog!?
od juche je pocheo da mi se zapucava kada me neko nazove ili kada ja nekog pozovem!(nisam nishta installirao već nedelju dana)
ne desi se stalno!recimo 3 puta od 10!sve ide normalno teche vreme razgovora niko mene ne chuje i ja nikoga ne chujem!ne mogu da prekinem ili nekada mogu i onda se zapuca!ne mogu soft da ga ugasim moram da vadim bateriju!nije bitno da li je ukljuchen wireles, skype... nema shablona po kome se to deshava!
bash me nervira!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari