Šta je novo?

Creative X-Fi Xtreme Music ili...?

X-FI ima podrsku za win 7 tako da nemas frke i odlicna je zvucna, nemoj da te brine, radi perfektno ;)

Mislis na X-fi music?

Obe karte su odlicne i rade bez problema na svim vindovs sistemima (doduse koristim kawakami drajvere, ali ni sa oficijelnim se ljudi ne zale). Ja imam Music i sutra ce i oglase posto mi stize titanium. NA titanium sam presao jedino iz razloga sto je pci-e i nema fleksi dzek!

iwcham je napisao(la):
Mislis na X-fi music?
Svaki x-fi ima podrsku za win 7 ali da mislio sam na music posto te odbija PCI slot. odlicne su karte

Hvala :)

Poceo i kreativ da vodi malo računa, dobili su konkurenciju opasnu pa se sad latili posla izgleda!

Potvrdjujem da radi fino. Ne znam da li je postojalo ranije ali postoji ali sa ovim za win 7 ima i autoupdate drajvera.

Ja koristim X-Fi XtremeMusic na win 7 64bit,radi savrseno. To ti je best buy kartica,odnos cena i sta dobijas . :p

Radi savrseno ako te usere da instaliras oficijelne drajvere iz prve. Ako pak ne uspes, mozes da se slikas (sistem ima da se raspadne kao meni).

Radi savrseno ako te usere da instaliras oficijelne drajvere iz prve. Ako pak ne uspes, mozes da se slikas (sistem ima da se raspadne kao meni).

HAha e kralju extra si ovo objasnio. Evo ja upravo formatiram oba vindovsa, na win 7 je uspelo iz druge, nadam se da ce i na xp-u isto! Doduse problem su mi pravili zaostali drajveri od music kartice koji su noviji od onih koji idu za titanium :wall:

Probajte PAX-ove drajvere, kod mene za sada rade bez problema na win7 64bit. Imate i PAX X FI Software Suite, tu je lepo sve aplikacije sredio da rade pod win7

Kawakami rules ;) Pali, radi, ide, iz prve.

HAha e kralju extra si ovo objasnio. Evo ja upravo formatiram oba vindovsa, na win 7 je uspelo iz druge, nadam se da ce i na xp-u isto! Doduse problem su mi pravili zaostali drajveri od music kartice koji su noviji od onih koji idu za titanium :wall:
Ma nemate bre pojma... :p

Install drajvera za X-Fi XtremeMusic - radi k'o zmaj... naravno :)
Gazenje toga drajverima za Titanium (bez deinstalacije onih prethodnih) - radi k'o zmaj.
Vracanje Music-a u masinu - Win sve sam prepoznaje, nista ne treba da se instalira ili deinstalira... tacnije - radi k'o zmaj! :D

Sve oficijalni drajveri, poslednji sa Creative-ovog sajta :smoke:

Potvrdjujem. Konektujes se na Creative sajt on se naskida svega sto ti treba i karta radi perfektno pod sedmicom.

Jedino sto mi druge stvari nisu radile pa sam morao da se vratim na XP :D
Ali zvucna nije bila problem, stavise odusevio sam se lakocom sa kojom je proradila :)

Potvrdjujem. Konektujes se na Creative sajt on se naskida svega sto ti treba i karta radi perfektno pod sedmicom.
А, ne... ne sve :p
Samo drajveri, i konzola... i to je to :)

Sta ce kome vise :p

Ko nije Danijela probao do sada, mislim da mu je krajnje vreme.

I ja kazem ;)

Evo malo i uzivo...

Prilozi

• Picture 012.jpg
    Picture 012.jpg
    346.1 KB · Pregleda: 124
Poslednja izmena:
Cestitam na novoj karti, neka te lepo sluzi ;)

Pitanje za sve sa creative muzickom i logitech z5xxx zvucnicima. Da li je moguce podesiti nekako da zvucnici rade dekodiranje ako su spojeni analogno na muzicku (da se vidi ono digital ili dts na displeju zvucnika)?! I da li ima ikakve koristi od koriscenja hardverskog enkodera na creative karticama takodje ako je analogna veza sa zvucnicima.

Sajber kurajber : tnx ;)

Ako koristiš analognu vezu, zvučna ti radi svo dekodiranje.
Ako koristiš digitalnu vezu, možeš DTS ili DD zvuk proslediti zvučnicima na dekodiranje, a možeš i enkodovati svaki drugi zvuk i digitalno proslediti zvučnicima na obradu. Ja koristim ovu vrstu konekcije, samo jedan kabl ti je potreban za vezu sa zvučnicima.

Ako koristiš analognu vezu, zvučna ti radi svo dekodiranje.
Sto mi ne pokaže na displeju u tom slučaju dd ili dts (kao u slučaju digitalne konekcije) u zavistnosti od filma kog gledam tj audio formata spakovanog u njamu?!
, a možeš i enkodovati svaki drugi zvuk i digitalno proslediti zvučnicima na obradu. Ja koristim ovu vrstu konekcije, samo jedan kabl ti je potreban za vezu sa zvučnicima.
Si siguran da zvučnici vrše bilo kakvu obradu nakon paljenja dd ili dts opcija u creative volume panelu (ili gde ih vec aktiviras)?! JA cim stisnem nesto na displeju mi se ispise to sto sam aktivirao i zvucnici vise nemaju nikakve veze sa dobijenim materijalom samo proslede koliko sam skontao!

Ja sam mislio da su xtreeme music karte bezveze i samo za one koji slusaju muzikicicu, a da samo one sa Titanijum u imenu imaju podrsku za EAX 5.0 i 128 kanala za igre

Nazad
Vrh Dno