Šta je novo?

Google Nexus One

Koliko je u UK trenutno bez ugovora? "Englezi" javljajte :)

oko 360 funti, zavisi od kursa...

United Kingdom: Starting in 2010, the United Kingdom will apply a 17.5% Value Added Tax (VAT) on the on the total cost of your order, including all shipping costs and insurance. A 6.5% duty may apply to some items in your order.

ja narucio, stiglo mi bez VAT-a i carine... citam sada na netu da je nekima stiglo posle par nedelja... videtjemo...

ako stigne onda je to jos ~60 funti...

da...

Nagradno pitanje...da li se ochekuje neki pad cena? Navodno JAKOOO loshe ide prodaja...pa mozhda vredi malo sachekati.... ?

da li ima neko normalan ko bi uzeo Acerov telefon ? :)

Pa nadje se neka vuna :D

skepticizam prema kinezima je neopravdan.

lenovo 2006:

3115557344501868.JPG

lenovo 2010 (obavezno pogledati):

[youtube]98alH6SughM[/youtube]

ma da ne znam kako izgleda samo HTC (pod tim naravno moze i nx1).
Isprobavao sam i pre neko vreme neke huawei modele (isto androidi) extra izgledaju i sve je to super ali na kraju opet bi kupio htc :)

acer je bash debeo spram nexusa....i nexus je kabast...ali acer...je cigla

Nagradno pitanje...da li se ochekuje neki pad cena? Navodno JAKOOO loshe ide prodaja...pa mozhda vredi malo sachekati.... ?

To je zato jer su Ameri seljaci u dubini duše. Ko bi normalan uzimao onaj odvratni Droid pored lepog telefona kakav je Nexus One. Malo jača rezolucija mi nije dovoljna da nadomesti (meni lično) katastrofa dizajn Droid-a. Ali Motorola je za njih isto što i Nokia u Srbiji tako da...

Ameri vole qwerty... a i reklame Megan Fox u kadi za vreme superbowla...

ajde opet pitanje :) shta mislite ocje uskoro cena dole? imam opciju da uzmem sada ...za 16.2 ili da chekam 1.4 ? Hm..... ?

pazite se tog "free on board" to znaci da je prodavac odgovoran da vam posalje to nekim sredstvom iz kine (ja sam robu obicno prevozio brodom) i garantuje da je izvezao robu i platio troskove prevoza. A da li je cena FOB Beograd ili FOB Shanghai? Jer u potonjem slucaju znaci da kupac snosi troskove i prevoza do destinacije!

E sad nastaje zackoljica: nekad se u tu cenu uracunava a nekad ne lokalni troskovi luke u koju uplovi roba. Po obicaju se salje preko luke Koper, koja uzima neki svoj procenat, pa i to mora da se plati, pa se uvozi u srbiju, znaci morate da imate speditera koji ce da obavi spediciju, otkup carinske dokumentacije, troskovi...

O vremenskom procesu da i ne pricam...

Ili... da se saceka jos koji mesec i vidi koliko ce biti kod nas.
Prema nekim najavama sto sam dobio pojavio se za 600e.
E sad kakva ce mu biti garancija...

Kao i iPhone-u :)

Zar Apple centri u Srbiji ne mogu da servisiraju iPhone?

Verovatno mogu da servisiraju, ali to nema veze sa garancijom :d

Prilozi

• NexusOne.jpg
    NexusOne.jpg
    25.3 KB · Pregleda: 108
samo da obavestim da mi jos nije stiglo nista od dodatnih troskova... :)

Pa dobro kad ce ta najavljena recenzija gmobile-a (a bogami i palm pre-a), najavljena na iPad thread-u?

To sam i ja hteo da pitam ali se bojim kutijinog wrath-a :D

Ozbiljno sam uzeo u razmatranje ovaj fon, da bude ispomoć iPhonu. Ima ga po malim oglasima ovde i u Hr, tako da nije problem nabaviti ga.

@G@W: nešto neistinito u tvom potpisu?:d

Kolko vidim, u UK moze za oko 460 evra da se nabavi, kakve su cene po oglasima ovde i u Hr?

Vrh Dno