- Učlanjen(a)
- 04.08.2009
- Poena
- 199
pojavila se full igra!
Sve i sve, ali ne verujem da je bas za ocenu 5,5 na Gamespot-u! Quake 4 je bio do bola generican i obican, pa se opet vukao u proseku 80%.Ja sam ovo probao juce i ne znam, AVP2 mi je ostao u lepom secanju a ovo sto sam sad igrao mi nije izazvalo nikakvu reakciju, nista narocito po meni, doduse igrao sam samo kampanju sa marincem koja je totalno genericka i prosecna po svemu. Videcu kakve su ove druge 2 kampanje. Eh, prvo novi Wolfenstein a sad i ovo. Ko da je pravljeno da kvari uspomenu na nekad odlicne igre.
Sve i sve, ali ne verujem da je bas za ocenu 5,5 na Gamespot-u! Quake 4 je bio do bola generican i obican, pa se opet vukao u proseku 80%.
Moguce, to samo pokazuje da su ocene na sajtovima velika glupost i da cak zavise od trenutnog raspolozenja onoga ko radi opis. Dobar review ne bi uopste trebao da ima krajnju ocenu nego da u opisu predstavi dobre i lose strane igre i da na kraju da neko konacno misljenje novinara koje moze a i ne mora da znaci nista. Na taj nacin bi ljudi i citali review-e i izvukli neke zakljucke za sebe a ne samo bacili pogled na krajnju ocenu kao danas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari