Šta je novo?

help Koje kuciste?!

GhostFace

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2002
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i5 750 @ 2.67GHz + CM Hyper 212+
Matična ploča
Gigabyte Technology Co. Ltd. P55A-UD4 (Socket 1156)
RAM
12 Gb DDR3
GPU
ATI AMD Radeon HD 5850
Storage
Silicon Power 500GB + Seagate Barracuda 3TB
Zvuk
Tascam external
PSU
Chiftec CFT 600
Kućište
CM 690 II Advanced
Monitor
Samsung
Miš & tastatura
Logitech K740 + Logitech MX Revolution
Mobilni telefon
iPhone 15 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Resio kupovinu komponenti ali nikako da se odlucim za kuciste. Citao sam ovih dana mnogo o toj temi pa sam u dilemi . Meni licno se najvise dopada HAF 922 dosta ljudi ga nahvalise a dosta (kao best buy za te pare) a sa druge strane ispljuvase zbog lose resenog problema sa prasinom (dust filterima). CM 690 nije mnogo skupo a verujem dobro kuciste ? Koje su vase preporuke i saveti ?? Budzet oko 100 eu :bottle:

evo stize u bench house Cooler Master 690 II

Haf 922 +1

Moj glas za Haf 922,(posto imam grdosiju 932),ovaj je malo manji ali takodje izuzetno kvalitetan i jeftiniji od 932.

Meni se više svidja 690 II, čak razmišljam i da ga uzmem kad stigne kod nas, slične je cene kao 922 ali ja više volim jednostavnost. 922 mi je nekako pokušaj budženja koji nije dobro prošao.

Meni se više svidja 690 II, čak razmišljam i da ga uzmem kad stigne kod nas, slične je cene kao 922 ali ja više volim jednostavnost. 922 mi je nekako pokušaj budženja koji nije dobro prošao.

Tacno tako HAF mi izgleda "prenabudzeno" i bas kuciste stvoreno za modovanje a mene to ne zanima tako da ce verovatno odluka pasti na puno jednostavnije i elegantnije kuciste 690 2 advanced

http://www.youtube.com/watch?v=llPbH9eZLoY

kako kome :)

jel ima neko informaciju kada ce se pojaviti 690 II kod nas i koja cena ce mu biti ?

Vrh Dno