Šta je novo?

Wd640aaks Rip!

Kako bre disk sa reklamacije da ti daju popravljan i to neki drugi (citaj refurbished)? Zar nije 3 godine garancije i ako rikne dobije se drugi ili sam ja ispao iz toka dogadjaja?

Kako bre disk sa reklamacije da ti daju popravljan i to neki drugi (citaj refurbished)? Zar nije 3 godine garancije i ako rikne dobije se drugi ili sam ja ispao iz toka dogadjaja?

naravno da mogu da ti daju refurbished..... sta si ocekivao

Pa i dali su mu novi svaki put (tri do sada) bar mislim. Ne deluje popravljan, nov u kesici sa pecat nalepnicom, a zadnji su mi dali sa police odmah u radnji...

Pa i dali su mu novi svaki put (tri do sada) bar mislim. Ne deluje popravljan, nov u kesici sa pecat nalepnicom, a zadnji su mi dali sa police odmah u radnji...

pa za novije hardove uglavnom daju nov ali za matorije i van zivotnog ciklusa, refurbished (WD 250GB pata star 2.5 godine izdahnuo i dobio refurbished)

Ne to je slika pre zero-fill, pa je bilo plavo, ali opet pocelo da zida itd...
Inace povadio sam sata data kablove i proverio multimetrom, i na nekim pinovima ima preveliku impendasu u omima i do 3.5, a treba da bude 0 ili max 0.01/0.0.2!! Mozda je to?!
Ne bih znao, stvarno :) :d

Ma, Gremlini! Dizem ruke.. :p
A primetio sam i da kad upalim halogenu (sa rucno namestenim potenciometrom od plafonjerki) zuji mi napajanje i kad je komp ugasen, ako je taj sum uspeo doci do harda preko napajanja eto veselja!!

.. Zaludan sam zar ne!? :eyebrows:

Jes :d

Vrh Dno