Šta je novo?

Alliance of Valiant Arms - A.V.A

^ Probao sam preko IE i nema errora, samo kada kliknem na Game Start izbaci mi prozorce za download reactora bez obzira na to sto je vec instaliran/pokrenut. Igra se ocigledno ne startuje iz browsera kao BF Heroes, vec preko shortcut-a, kada se pokrece reactor - sistem identican Steam-u.

Ljudi smorih se ko pas!
Taman sam se primio na pucacinu, napravio par fragova, kupio bolju puskicu kad ono pljas! Blokira mi se komp, slika se freezuje i nema leka osim resa...
Dakle desava se random, nekad igram 5min. nekad 15min. sit se izigrah tako... :crash:

Koristim win7 i ponekad zna da me zesce isfrustriraju neke stvari na tom OS (sve nije na svom mestu, navika je cudo :)), probao sam da instaliram nove display drivere, na vise nacina...
Prvo sam se smorio zato sto win7 automatski pronalazi i nstalira svoje disp. drivere odmah nakon brisanja starih, pa dok sam resenje za to izguglovao pa uninstall pa reinstall, pa res 1, pa res 2, pa oce nece pa k... pa palac, ma idi.
Na kraju sumnjam da uospte nije do drivera jer sam ih promenio (valjda sam ih promenio, jednostavno ovo mi je prva ATI karta i mnogo su bre nesto nejasni ti njihovi driveri, nisam ni sam siguran koja je poslednja verzija, hebo me ATI...) i opet ista prica 5-10min i freez.
Mnogo mi se svidela ova fora sa upgradeom oruzija i bash sam se primio na igru, otvoren sam za sve predloge kako resiti ovaj problem (sem instalacije drugog OS-a i kupovine druge karte). :)

Elem sve igre rade super na ovoj karti osim jedne, to je CS 1.6 i on se ponekad zamrzne (indentican sindrom) ali vrlo vrlo retko, sta znam mozda i taj info bude nekom od koristi sta moz' da nevalja.
Ajd please neko potencijalno reshenje. Konfiguracija se vidi u profilu...
Fala vam unapred. :)

Poslednja izmena:
Ljudi smorih se ko pas!
Taman sam se primio na pucacinu, napravio par fragova, kupio bolju puskicu kad ono pljas! Blokira mi se komp, slika se freezuje i nema leka osim resa...
Dakle desava se random, nekad igram 5min. nekad 15min. sit se izigrah tako... :crash:

Koristim win7 i ponekad zna da me zesce isfrustriraju neke stvari na tom OS (sve nije na svom mestu, navika je cudo :)), probao sam da instaliram nove display drivere na vise nacina...
Prvo sam se smorio zato sto win7 automatski pronalazi i nstalira svoje disp. drivere odmah nakon brisanja starih, pa dok sam resenje za to izguglovao pa uninstall pa reinstall res 1, res 2, oce nece pa k... pa palac, ma idi.
Na kraju sumnjam da uospte nije do drivera jer sam ih promenio (valjda sam ih promenio, jednostavno ovo mi je prva ATI karta i mnogo su bre nesto nejasni ti njihovi driveri, nisam ni sam siguran koja je poslednja verzija, hebo me ATI...) i opet ista prica 5-10min i freez.
Mnogo mi se svidela ova fora sa upgradeom oruzija i bash sam se primio na igru, otvoren sam za sve predloge kako resiti ovaj problem (sem instalacije drugog OS-a i kupovine druge karte). :)

Elem sve igre rade super na ovoj karti osim jedne, to je CS 1.6 i on se ponekad zamrzne (indentican sindrom) ali vrlo vrlo retko, sta znam mozda i taj info bude nekom od koristi sta moz' da nevalja.
Ajd please neko potencijalno reshenje. Konfiguracija se vidi u profilu...
Fala vam unapred. :)

jel ti sta klokovano od komponenti (grafa,cpu,ram):D;)

jel ti sta klokovano od komponenti (grafa,cpu,ram):D;)

Ama bash nish, defoult vrednosti na svemu.

Nego, citao sam u minimum system requirements da je minimum rama 1gb, e sad meni sam win7 jede nekih pa skoro 50% od ukupno 2gb (win7 x64, nisam spomenuo).
Pazi to je minimum, a optimalno je 2gb kojih ja pod ovim winom generalno nemam.
Dal' moze da bude da mi fali rama? Mislim ne znam sta drugo...

A i ti Perkane malo razmisljaj kad si me vec navadio na ovo, a ne tu kao " pa instaliraj XP na drugoj particiji"... :smackbum:

ma nije do rama ne sme ti komp blokirati ili je do win 7 ili do ati drajvera treceg nema probaj tu istu igru na xp ako mozes;)

Poslednja izmena:
Mozda sad idem malo u OT ali sve je to ipak zbog A.V.A.-e. :)
Dakle od kako znam za komp koristio sam nV grafe koje su i sto se tice driver-a i softwarea-a generalno komplikovanije ali ovaj ATI mi je totalni zbun pa na sve to i win7.

Vise nisam ni siguran dali sam zapravo promenio driver ili ne, evo sta sam uradio:

1. Skinem ovaj Catalyst 9.11 a tu na infu pise da u paketu postoje i driveri, valjda, ima i neki znakic pitanja crveni???, boz me sacuvaj kako su nejasno to napravili pa jos neke crno crvene boje, jeza...
2. Uninstall disp. driver pa nakon restarta win mi sam nadje neke njegove drivere.
3. Izguglam "disable automatic driver install" i odradim kako je napisano, i resnem comp.
4.OK, onda win ne instalira svoje driver, dalje instaliram onaj Catalist iz stavke 1 i opet res.
5. nish se ne desava, kao da driveri nisu instalirani uopste, u disp. settings ne prepoznaje ni monitor ni GPU ma nis...
6. Probah iz besa da bukvalno pregazim bez predhodnog uninstall-a (ponovo instalirane) win drivere i u disp. properties mi pise za driver da je v8.6 ili tako nesto (nisam sad gajbi pa se ne secam tacno) i da su od nekog 17.oktobra cini mi se...

***. de sam zeznuo? Ko koristi ATI neka mi kaze koju v. drivera koristi i gde sam pogresio...

@ Drakula
Nije do rama sigurno. Ono shto ume da *ebe nashu koku a da nije petao jesu (imho) driveri za ATI, driveri za chipset, ume nekad i zvuchna da *****, i sad mi pade na pamet da bi mogao da skinesh najnoviji DX. Koliko mi se chini, Brada ima ati ali njemu sve radi kako treba.

^ Pravi Left 4 Dead sa robijasima umesto zombija. :)

Hehe tako sam i ja skapirao da ce biti kad sam procitao najavu. Meni i dalje ne ide u glavu zasto je nekim ljudima blokiran IP.

Ovo je chisto roshtiljanje :smackbum:

@ G@W

Nije ni meni jasno zashto i po kom kriterijumu su blokirane adrese. IP adresa nashe wlan komjune je SBB-ova i blokirana je. Pouzdano znam da ineki ljudi igraju Ava bez problema sa SBB netom. Drugar probao sa Neobee adsl-om i njemu je bila blokirana. Videtjemo shta tje biti kada mi stigne Telekonj. Kada sam se z@jebavao juche sa IE uspeo sam nekako da pokrenem reaktor ali kada sam pokusao da poteram Avu, dobio sam poruku tipa " Game is not suportet by your region". Chak samu pochtku ischachkao i neki njihov support mail i napisao im par redaka ali bez ikakvog odgovora :wall:

Ja sam se normalno registrovao i evo sad skidam. Medjutim, malo sam zbunjen tokom ovog download-a. Pise mi da je transfer speed 1300kb/s. A znam da nemam tako brz sbb. :S:

Poslednja izmena:
igra li neko a.v.u ili sam ja jedini srbin tamo?

Poslednja izmena:
Evo ja je skidam sada pa cu sutra probati, ako hoces baci mi tvoj msn ili nesto (ako ima neki interni messenger u igri) pa da se okupimo.

Pustio sam download pa moram da se pohvalim, check the speed :D

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    132.8 KB · Pregleda: 43
  • Capture2.JPG
    Capture2.JPG
    133.8 KB · Pregleda: 39
  • Capture3.JPG
    Capture3.JPG
    134.6 KB · Pregleda: 39
  • Capture5.JPG