Šta je novo?

Igra sa realnim weapon damage-om. Ima li ?

dulsrules

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.08.2007
Poena
499
Zanima me neki naslov u kojem nema tripova kao u vecini igara da se samo headshot racuna kao siguran kill, vec da pogodci i u ostale delove tela prave masivan damage, kao u stvarnosti. U CS-u recimo sa glokom mazis protivnika, ko da imas peckalicu za muve(a glok je iz grupe elitnih pistolja). Znaci trazim hardcore pucacinu sa sto je moguce boljom grafikom i bez tih tripova da ga sa glokom 3 puta u oko i on ziv. Ima li tako neka igrica? Tipa kad si ranjen da se jedva kreces i tako to.

ps. i kultni Krajzis je kriminalan po tom pitanju. Ne znam sto nisu pojacali weapon damage da sa 1-2 metka ubijes lika i ako ga ne pogodis u glavu?

Poslednja izmena:
R6: Raven Shield

BF2: Project Reality mod
BF2: Forgotten Hope 2 mod

cod 4 hard core tdm :D

Jako dobri predlozi. Samo zanima me za ove BF 2 modove sto ste predlozili dal moze da se igra online sa narodnom verzijom ili ne moze ? Isto pitanje i za Red Orcestra. Moze li ili ne moze? Za ARMU 2 znam da ne moze. Ove ostale sto ste predlozili probacu otom potom.

Ghost Recon 1 i nastavci

Koliko se secam, tu je jedan metak resavao sve, a dobijen metak u nogu znacio je hramljanje do kraja misije.

Jako dobri predlozi. Samo zanima me za ove BF 2 modove sto ste predlozili dal moze da se igra online sa narodnom verzijom ili ne moze ? Isto pitanje i za Red Orcestra. Moze li ili ne moze? Za ARMU 2 znam da ne moze. Ove ostale sto ste predlozili probacu otom potom.

Nema narodnih online servera za FH2 i PR. A mislim da imas da uzmes online BF2 za nesto tipa 5$, sto je dzabe za takvu igru.

operation flashpoint

http://www.thehunter.com/pub/ :)
7) The shot.
Remember: Avoid shooting on a moving target! Once you see an animal, bring it in focus of your weapon (scope), but wait until it stops walking or trotting. Aim at the chest in the front part of the body, not at the head; the chance that you miss the head are too big. Keep cool. Every animal will stop moving once in a while to look around and listen. Be sure that no obstacles are in your planned shooting line. Stabilize your aiming by holding the breath (press - and keep pressed - the “Space” bar). The best result of aiming is achieved in the prone position, because the weapon wobbling is minimized. This is true even in already higher skill levels. Try to place a lethal shot – it saves enormous time you otherwise have to spend afterwards with tracking. Once you released the bullet, avoid the auto-reloading: keep the left mouse button pressed down. Focus your view (scope) back on the animal after the recoil as fast as possible, and observe what happens. If the animal goes not immediately down, follow it as long as possible with the scope. Then raise, and head in the direction you saw it last. If you (think you) missed, don’t shoot in wild hastiness again in the animal’s direction. It is much better to wait until the situation has calmed down....
http://forum.thehunter.com/viewtopic.php?f=31&t=11826

Poslednja izmena:
http://www.thehunter.com/pub/ :)
7) The shot.
Remember: Avoid shooting on a moving target! Once you see an animal, bring it in focus of your weapon (scope), but wait until it stops walking or trotting. Aim at the chest in the front part of the body, not at the head; the chance that you miss the head are too big. Keep cool. Every animal will stop moving once in a while to look around and listen. Be sure that no obstacles are in your planned shooting line. Stabilize your aiming by holding the breath (press - and keep pressed - the “Space” bar). The best result of aiming is achieved in the prone position, because the weapon wobbling is minimized. This is true even in already higher skill levels. Try to place a lethal shot – it saves enormous time you otherwise have to spend afterwards with tracking. Once you released the bullet, avoid the auto-reloading: keep the left mouse button pressed down. Focus your view (scope) back on the animal after the recoil as fast as possible, and observe what happens. If the animal goes not immediately down, follow it as long as possible with the scope. Then raise, and head in the direction you saw it last. If you (think you) missed, don’t shoot in wild hastiness again in the animal’s direction. It is much better to wait until the situation has calmed down....
http://forum.thehunter.com/viewtopic.php?f=31&t=11826

Jel ima fora ovde da te pojede medved? :D
Ili da recimo "greskom" razneses glavu drugom lovcu?

E stvarno .. ne mozes da nadjes 600 dindzi ,) i to tamo u prm i kojekakvim modovima je realno samo u necijim glavama ... sta je realno je vrlo subjektivna stvar ...

Pa realno je da te jedan metak obori na zemlju, ako si trenirani vojnik razume se. Ako si običan čovek kao ja npr. onda metak ne mora ni da te pogodi, dovoljno je proleti dovoljno blizu tebi i ti ćeš se naći na zemlji. Neki ljudi dobiju srčani udar i umru a da ih metak ni ne okrzne, svi ostali obični ljudi padnu na zemlju od šoka (a ne kao u filmovima da bi uhvatili zaklon).

Možda Raven Shield izgleda smešno za današnje pojmove (Ghost Recon još više) ali ono što tamo ima da vidiš a to je da ti treba jedan do dva kratka rafala da bi ubio neprijatelja jeste realno. Ko misli da je zbog toga igra laka neka stavi najveću težinu i krene da igra na način kako se igraju današnji šuteri i ima da zagine 30 sekundi po startu misije :)

Pa realno je da te jedan metak obori na zemlju
moze i ne mora da bidne, poznato je da u policiji postoji problem " zaustavljanja " odnosno da pogodis coveka a da on NE PADNE ;), pogotovo " doped " zato uzimaju velike kalibre.

Logicno u svemu jeste slicno kao i u BF2 da ako nanisanis u coveka i opalis da ga pogodis ali opet single fire rezimom, rafalom mozes i slona da promasis, ko je pucao iz AK47 zna o cemu pricam ;)
Odes u streljanu i opalis metak, mozda pogodis metu mozda ne, ispalis brzih 10 komada i lako moz da se desi da pogodis susednu metu.

O onome sta se desi posle pogodka je opet druga prica ... zato kazem vrlo je subjektivno i ta prica o PRM i realnoj borbi kod mene licno ne pije vode.

Što se tiče igara koje danas najbliže dočaravaju osjećaj realizma u svim segmentima jesu Project Reality i ArmA2 što se tiče modernog ratovanja, a za drugi svjetski rat preporučujem Forgotten Hope 2 i Red Orchestru: Ostfront 41-45. (ArmA2 i RO su standalone igre a PR i FH2 su modovi za Battlefield 2). Za sve su potrebni originali.

"Народная Солянка 2009" mod za Stalker SoC.Toliko je hard da je prosto frustrirajuće.Više od pola vremena gledaš loding screen.Ja ga igram na easy težini, a mislimda je svejedno jer je valjda tako urađen da je sve master težina.Naj češće kad te neko rani, ne samo da se jedva krećeš i sve ti se crveni pred očima i ljulja, već ti i ispadne oružje iz ruku ( to je naročito slučaj kad upadneš u neku anomaliju).Kad se desi da budeš ozračen radijacijom i popiješ votku da eliminišeš radijaciju iz tela, ne samo da ti se sve ljulja (ko i svakom kad se napije) nego ti i smanjuje zdravlje.Plus ti se sve crveni ispred oči kao kad si ranjen, to mi je malo glupa, ali ko zna, možda je to tako kad se popije pola litra votke na iskap, nisam probao.
Mod je inače za rusku verziju igre ali može da se pokrene i na engleskoj verziji (barem sam ja uspeo).Neotpakovan je 1.5Gb, a kad se otpakuje bude 4.3Gb, ubačeno je 12 novih mapa.Radili su ga momci iz AMK tima a oni su poznati po tom hard stilu.Ja više volim vanila igru ali ovo vredi probati, pre svega zbog novih mapa i novih momenata u priči.

moze i ne mora da bidne, poznato je da u policiji postoji problem " zaustavljanja " odnosno da pogodis coveka a da on NE PADNE ;), pogotovo " doped " zato uzimaju velike kalibre.

Logicno u svemu jeste slicno kao i u BF2 da ako nanisanis u coveka i opalis da ga pogodis ali opet single fire rezimom, rafalom mozes i slona da promasis, ko je pucao iz AK47 zna o cemu pricam ;)
Odes u streljanu i opalis metak, mozda pogodis metu mozda ne, ispalis brzih 10 komada i lako moz da se desi da pogodis susednu metu.

O onome sta se desi posle pogodka je opet druga prica ... zato kazem vrlo je subjektivno i ta prica o PRM i realnoj borbi kod mene licno ne pije vode.

Trenutno igramo PR Mod. Nije mi toliko bitno dal' ću da padnem ili ne, opšti utisak o ovom modu je "surovo dobar". Svi koji vole HC fps treba da probaju.

Nazad
Vrh Dno