ko kaze da je brzi? ja koliko sam video sporiji je http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=244718
Bolje jeste od "starog" black-a, nema šta, otprilike na nivou F3...
OK, ja ti se izvinjavam... bio sam malo grubljiU PC Marku:
F3 - WD
21,15MB/s - 30,15MB/s Windows Defender
15,56MB/s - 18,09MB/s Gaming
38,49MB/s - 69,01MB/s Importig Pictures
19,58MB/s - 20,77MB/s Vista Startup
46,31MB/s - 50,39MB/s VideoEditing
74,18MB/s - 102,62MB/s Windows Media
9,45MB/s - 10,66MB/s Adding Music
3,94MB/s - 6,33MB/s Application Loading
BUG br. 207
Ako oni lupaju onda lupam i ja.
Ima HD Tune, 109.3MB/s average, 9.7ms accessAnyway, to je ipak "samo" PC Mark... ima li taj test u BUG-u neke HD Tach/HD Tune grafikone, da vidimo sta tamo kaze?
OK... hmmm, ipak access stvarno tako nizak?Ima HD Tune, 109.3MB/s average, 9.7ms access
Ima HD Tune, 109.3MB/s average, 9.7ms access
Da ovi diskovi pored klasicnog imaju i tzv piezoelektricni aktuator, nesto vise o tome na http://techreport.com/articles.x/17812OK... hmmm, ipak access stvarno tako nizak?
Meni nista posebno...Kako vam se ovo svidja ? SATA 6.0Gbps sa 64MB.
Pa nema lazi nema prevare, momci iz Buga su i sliku prilozili u testu, nije red da je kacim posto je casopis u pitanju2 Wild Boy:
Eto, meni omiljeni momci sa techreport-a dobise tek 11.9ms vreme pristupa... velika razlika u odnosu na ovih 9.7-9.8, slozices se...
Ma slazem se, super je to rezultat, i to za tako megalomanski hard... nego se ja osvrcem samo na onu razliku 9.7 vs. 11.9msI 11.9 ms je sjajan rezultat za access time, F3 je nesto preko 13ms.![]()
Jeste da F3 ima bolji read ali za sistemski disk je bolji nizi access time.
Meni je iskreno 9.7ms neverovatno nisko vreme za 7200RPM disk.Ma slazem se, super je to rezultat, i to za tako megalomanski hard... nego se ja osvrcem samo na onu razliku 9.7 vs. 11.9ms![]()
Stvarno? Zato li sam ja kupio Raptor-a?:d
![]()
Bice da je nesto do njihovog primerka, i na hardwarecanuks isto imaju ispod 10ms, a koliko vidim na svim testovima su korisceni identicni modeli -00U0B0.2 Wild Boy:
Ne kazem da BUG-ovci lazu, nije to predmet moje price, uostalom, eno i u Digital!-ovom testu dobise slicno, 9.8ms... mene samo zanima otkud tolika razlika u vremenu pristupa, ipak 9.7 vs. 11.9, povelika razlika.
Jedino ako (opet) AAM nije radio...![]()
Meni je iskreno 9.7ms neverovatno nisko vreme za 7200RPM disk.
Sad mi zao sto sam kupio F3.
Posto neko vreme ovde vlada veliko lozenje na F3, nekima je prakticno nemoguce da neki drugi disk bude brzi.:smash:
Apsolutno. Fantasticna vrednost, meni je sve sto je ispod 10ms vec Raptor-ov domenMeni je iskreno 9.7ms neverovatno nisko vreme za 7200RPM disk.
Nemoj da ti bude...Sad mi zao sto sam kupio F3.![]()
Jes' vala... dobar je F3, nije da nije, odlican disk... ali uvek ima neki bolji
Posto neko vreme ovde vlada veliko lozenje na F3, nekima je prakticno nemoguce da neki drugi disk bude brzi.:smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari