Šta je novo?

Pomoc hitno, napajanje ~55e

žubrak

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
169
Pozdrav svima imam jedno pitanje,
moram podhitno uzeti napajenje do 55eu, ja sam izmedju tt 470w, ocz sxsx eu 500w,ili neki chieftec od 450 do 550w, meni je bitno da ne bude bucan i da bude sto kvalitetnije.
Moram sto pre da uzmem jer meni je crkao napajanje a radim diplomski..

sta vi preporucujete i gde da uzmem?

ps.,moze na pm ili ovde, ili ako administratoru nesvidja tema nek SLOBODNo izbrise, jos jednom do 55eu i da bude sto manje dB, hvala unapred

Pa dobro, ne moraju da imaju identican vent kao i stealth ;). Problem sa ovim ADDA sto je u stealtu je (ne)podmazanost. Kada sam bacio malo grafitne masti na izvadjeni vent, on se instant utisao. Cuje se, naravno, ali ne toliko.

Ne znam koje ADDA ventove OCZ koristi u svojim napajanjima, ovi u Corsairovim napajanjima su ball bearing i ja nisam cuo da je neko imao takvih problema.:) Cak sta vise, upravo po tim starijim modelima je Cors stekao reputaciju tihih napajanja.:)

Ne znam tacno oznaku (poklonio sam vent), ali nije ball bearing vec sleeve. Verovatno se isusi od stajanja, ili je nepodmazan u startu pa se zato i cuje.

Samo mala korekcija

Sto se tice poredjenja izmedju LCP i OCZ... LCP nema sta da trazi pored ovog napajanja. GP3 i moze da mu parira, ali GP2 je za klasu losije.

Obzirom da nije nicim obrazlozeno, a ipak je u najmanju ruku pogresna informacija. Tacna informacija je da su LC6600GP2 i LC6650GP3 napajanja na istoj platformi,,,,Nema reci o losijoj klasi.
O ostatku tvrdnje, kao sto je receno, necemo u besciljnu raspravu...

majko moja, nedavno su em zvali iz servisa, da su ansli OCz napajanje i neogu dobiti pare jer cu dobiti isti model koji sam kupio..plasim se unapred sta ce biti od ovoga...

A sto si ga reklamirao? Zujanje, bucan ventilator ili je crklo?

zujanje, bucan ventilator, pistanje itd...
komp se odjednom pokrenuo dok sam spavao..
iskljucio konf-telefon bio na usb kabl-izvadio sam kabl, windows startuje...i zbog takve stvari..sad su me zvali da je stigao napajanje u somboru...videcu sta je sa ovim...

Nazad
Vrh Dno