Šta je novo?

Kakva je vaša soba u kojoj vam je komp (2010)?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nacin na koji je Sasa postavio TV se meni cini sasvim OK, pogotovo ako gledas iz fotelje ili kreveta. Cak mi se cini da je ergonomski ispravnije jer kada ste zavaljeni u fotelju, ovo je ugao koji treba da bude a da se ne krivi vrat na dole.

Evo davno nisam postovao...

a da stavis monitor ispred sebe :)
pogotovo sto je TN

onda si trebao drugaciji sto da kupis (napravis) :)
ali ako tebi ne smeta, meni je ok :)

SDC11300.jpg

Stari setup, nova lokacija. Uskoro ce i ova skracena katodna cev u penziju (nadam se) pa kacim nove slike sa novom policom. Monitor tast. i mis su sa druge strane zida (u drugoj sobi).

Fenomenalna fotografija. Setup mi se mnogo svidja, bice jos bolji kad dodje novi televizor. Biljke se super uklapaju, mnogo daju na izgledu sobe hehe :D

Plavi zid je efektivan. Ostali zidovi su, takođe, plavi? Ili ne?

SDC11300.jpg

Stari setup, nova lokacija. Uskoro ce i ova skracena katodna cev u penziju (nadam se) pa kacim nove slike sa novom policom. Monitor tast. i mis su sa druge strane zida (u drugoj sobi).

Psaras brate,kako ovako uslikas?:) Fenomenlano izgleda.

Plavi zid je efektivan. Ostali zidovi su, takođe, plavi? Ili ne?

Ostali zidovi su svetlo plavi dok je ovaj iza TV-a tamniji (Kraft perive boje). Biljke su tu jer sam se ozenio :D a slikao sam lezeci sa poda :p. Pozdrav!!!

U Pančevu zidovi moraju biti plave boje, iz nekog razloga. Simpatično je. Kada legne LCD TV biće prava stvar. Pohvale za fotografiju... Fini kvalitet, lepo veličina, host, milina.

Ne razumem ovo za plavu boju u Pancevu :D ja volim plavu i bas sam ja birao boju za ovu sobu dok je zena za osatak stana (ne smem da slikam bolece te glava od sarenila :p). Sto se tica fotografije tezak sam amater a i aparat je jako los, cak se nisam ni potrudio da malo sredim policu vec sam okinuo onako, bezveze, setio sam se teme, moglo bi se reci da me je ukakilo :)

Šta će zvučnici na podu i šta taj PC radi tu?

Pa kazem da mi je stari setup, kad dodje LCD i sira polica bice drugacije a i PC ce da se seli ili ce u HTPC kuciste, sad mi mnogo zuji u spavacoj sobi dok torentujem, mrtva je tisina pa se samo on cuje.

Samo nek sledeca polica ima mesto za zvucnike makar pola metra vise i sjajno :)

Naravno d ce biti sira, treba da stane 40". Verovatno ce ici celom sirinom, nisam jos odlucio, ratujem sa zenom oko cveca :)

Evo ga moj setap :)

resize01.jpgresize02.jpg

Nista spec, samo radni sto. Soba mi je inace 5 m2 :)

xper, hvala za ideju za postolje monitora .. kako sam video tvoj setup, bacio sam pogled na orman, kutija od maticne ploce nije dovoljno visoka, ali je jedna druga posluzila, i vec mi se svidja :

hah da super je, kada danas prave te monitore tako niske, ja sam mislio da uzmem neki debeli plexi u crnoj boji da mi saviju na tri dela pa cu to da zamenim,

pa nije sto prave niske, vec prave mahom bez vertikalnog podesavanja .. ja se ne secam kad sam video ili citao test nekog monitora koji ima tu mogucnost .. verovatno je to ostalo samo na top modelima .. a sto se podmetaca tice, mozda je bolje napraviti od univera ili medijapana saglasno boji stola ..

xper ekstra ti ideja za kutiju od ploce :)

Poslednja izmena od urednika:
Nisam postovao par godina u ovoj temi, ali evo da vidimo retrospektivu
2005.
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=583321&postcount=504
2007.
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1270971&postcount=653
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1275645&postcount=669
:d
Prošlo je tu par desetina tft-ova od tada i nekoliko krhkih stolica.
X15 Microlab su spakovani, ostali su samo stalci :D Bas stoji ispod ovih štampača desno. Ova dva mala zvučnika lepo "bruje" i "krpe" mi rupu u srednjim tonovima, koji fale X15 :) Naravno, kad ih podesim...

Elem, :) <police sam sam doradio, da mi se štampači ne bi vukli po podu. Radim diplomske radove, pa su mi neophodni. Teg je na "minimum weight" :d Soba je pretrpela požar (kao i cela kuća) 2005te, pa je zbog toga ogromna razlika u enterijeru u odnosu na 2006u. Levi bok sobe je isti, dve fotelje i stočić, a donji i dalje ugošćava krevet :) E, da! I klimu sam ubacio, na zidu je sa gornje (jok donje :p) leve strane stola. Na poslednjoj slici se može videti eSATA by Villy kako viri z kućišta :d
:wave:

Prilozi

• DSCN3311 - Copy.JPG
    DSCN3311 - Copy.JPG
    171.6 KB · Pregleda: 375
  • DSCN3312 - Copy.JPG
    DSCN3312 - Copy.JPG
    269 KB · Pregleda: 380
  • DSCN3313 - Copy.JPG
    DSCN3313 - Copy.JPG
    302.9 KB · Pregleda: 294
  • DSCN3315.JPG
    DSCN3315.JPG
    254.8 KB · Pregleda: 348
  • DSCN3316.JPG
    DSCN3316.JPG
    125.9 KB · Pregleda: 295
Poslednja izmena:
Ako ti je postolje monitora još uvek u kesi... Mislim stvarno. :d

Nije valjda i ram još uvek pod nalpnicom? :D

Ako ti je postolje monitora još uvek u kesi... Mislim stvarno. :d

Nije valjda i ram još uvek pod nalpnicom? :D

Evo, moji stikovi RAMA jos uvek imaju stiker :)
Pa lepo kaze u garanciji, varranty void if removed.

A za celofan na monitoru.... mozda hoce da ga prodaje, pa da kaze da je ganc novo - u celofanu :)

Jel mislio na ram kao random access memory ili ram, kao okvir monitora? Meni se ucinilo da je mislio na ovo drugo. Ja licno ne bih mogao drzati stvari rako u najlonu (postolje, tastatura, ps3 na kaucu ako sam dobro video), ali svako zna sta sebi najbolje odgovara.

Šitbriks, jur duin' it rong. =)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno