Šta je novo?

problem sa pes 2010

stopke

Slavan
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poena
465
ljudi instalirao sam pes na (tek instalirani )xp sp3 i pojavljuje mi se microsoft visual c++ runtime error kad hocu da ga upalim... jel ima neka fora da sredim to?
trenutno mi je instalirana verzija 1.02 i ****ovana probao sam i 1.03 nece...

btw probao sam microsoft visual c++ 2005 i 2008 i zajedno da budu instalirani na kompu i nece...
prethodno mi je na sedmici radilo sve bez problema...
3261720102332250473617.jpg

Ne mogu da dobijem Milana Tarota na telefon, zauzeto :D A i da gledamo u pasulj smo zaboravili ...

Malo si dao podataka. Koji HW, driveri, verzija same igre ...

Ne mogu da dobijem Milana Tarota na telefon, zauzeto :D A i da gledamo u pasulj smo zaboravili ...

Malo si dao podataka. Koji HW, driveri, verzija same igre ...

narodna, sad je 1.02
drivere sam instalirao sa cd-a sto sam dobio uz komp
graficka je rx1300 pro 256 mb ddr2 :)

Skini nove drivere sa sajta i probaj sa njima. Mozda bi i trebao da ocistis sa driver sweeperom te sto si instalirao sa diska. Probaj to pa cemo onda dalje ako ne bude sljakalo.

Skini nove drivere sa sajta i probaj sa njima. Mozda bi i trebao da ocistis sa driver sweeperom te sto si instalirao sa diska. Probaj to pa cemo onda dalje ako ne bude sljakalo.

skinuo odavde http://support.amd.com/us/gpudownlo...spx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.7&lang=English
pre toga sa sweeperom obrisao one sa cda i instalirao nove i idalje se pojavljuje isto :wall:
btw hw je
pentium d 3ghz
gigabyte 945
1gb ram @533mhz
rx1300 pro
dvd rw
hardovi wd 160+250
ranije mi je na istom sistemu znaci xp sp3 sve radilo kako treba i posle na 7ici.
kako nisu driveri verujem da je nesto do podesavanja sistema, sve ostalo sljaka savrseno :)

Poslednja izmena:
Da nisi naleteo na neki ojadjeni Win? Bilo je onih specijalnih narodnih edicija kojima je i dusa izvadjena samo da bi bili najmanji na netu. Odkle si nabavio tu instalaciju Win-a? Da li si probao sa update-om Wina? Da nemas TV kartu? Jel ti rade druge igrice?

Da nisi naleteo na neki ojadjeni Win? Bilo je onih specijalnih narodnih edicija kojima je i dusa izvadjena samo da bi bili najmanji na netu. Odkle si nabavio tu instalaciju Win-a? Da li si probao sa update-om Wina? Da nemas TV kartu? Jel ti rade druge igrice?

proverena verzija sve radi, i radilo je i ranije i sad kad sam instalirao ponovo zeza, ranije, pre sedmice je sve sljakalo odlicno. sta moze da bude? odradio sam update.

moze da bude nedostatak DirectX 9.0c ;)

Pre svega toga uninstaliraj te "biblioteke" microsoft visual c++. Skini ponovo microsoft visual c++ poslednju verziju sa microsoft sajta tj update-uj ga i nadam se da ce proraditi. meni se to desavalo sa borderlands igrom i tako sam resio problem. samo moraces prvo da instaliras 2005 pa onda 2008 i to je to ali tim redom !

javi sta si uradio :wave:

Da li si probao sa ponovnom reinstalacijom sistema,i da li ta grafika zadovoljava min req ? hmm

Vrh Dno