a vidiš po smajliju da nisam ozbiljano to rekao
to je divx/dvd plejer tako da ne verujem a i samsung nema čak ni one ultra preskupe blu-ray plejere koji podržavaju mkv
to samo kod LG-a radi
ne pušta taj mkv uopšte.
samo BD370, BD390 i BD550(tek izašao u americi) od prisutnih na tržištu.
Trebalo bi da i taj Samsung pušta mkv.
Firmware Update (Ver 2.02)
Last Modified: 9/3/2009
Improvements over previous firmware:
•Youtube/Blockbuster e-Contents service.
•MKV/MP4 file playback
Samsung je uvideo konačno kuda stvari idu pa je na više BD playera (1600, 3600, 4600) omogućio reprodukciju .mkv fajlova.
Ne znam šta je sa prepoznavanjem NTFSa i znam da su se na forumima žalili na DTS i još neke probleme, ali valjda će i to ispeglati.
Očigledno je da su ovi uređaji sposobni za to samo je pitanje koliko će se Samsung potruditi.
Ovaj 1600 je sada oko 170€ (na akciji) pa ako sve ovo srede biće ozbiljna konkurencija za WDTV i slične stvarčice....
Trebalo bi da i taj Samsung pušta mkv.
Firmware Update (Ver 2.02)
Last Modified: 9/3/2009
Improvements over previous firmware:
•Youtube/Blockbuster e-Contents service.
•MKV/MP4 file playback
Samsung je uvideo konačno kuda stvari idu pa je na više BD playera (1600, 3600, 4600) omogućio reprodukciju .mkv fajlova.
Ne znam šta je sa prepoznavanjem NTFSa i znam da su se na forumima žalili na DTS i još neke probleme, ali valjda će i to ispeglati.
Očigledno je da su ovi uređaji sposobni za to samo je pitanje koliko će se Samsung potruditi.
Ovaj 1600 je sada oko 170€ (na akciji) pa ako sve ovo srede biće ozbiljna konkurencija za WDTV i slične stvarčice....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari