Šta je novo?

Riva tuner v2.24 klokuje ili ne ?

kilowatt

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2007
Poena
319
Ubacio sam novi driver 190.62 i javlja mi se poruke "not officaly supported" da li to treba da znaci da je klokovana ili ne?

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    250.8 KB · Pregleda: 141
Ako si klokovao znaci da je klokovana. :)

Ako si klokovao znaci da je klokovana. :)

Bas tako. OC-Apply-OK, pa zatvoris rivu i otvoris je ponovo i ako je karta na OC taktovima onda je sve ok. :)
Ako imas nekih problema sa overklokom ili tom greskom, odradi ovo:

iwnoz8.jpg

Samo ukucaj 19062.

Ja imam problem sa Riva Tuner-om,prilikom O/C Gainward 8600 gt glh... Podignem taktove za gpu i mem ali mi ih posle apply uvek vrati na default vrednosti.Drajveri su inace ovi poslednji. Nemam pojma u cemu je stos, ranije sam koristio Riva Tuner bez ikakvih problema. Ako moze resenje ako neko zna? Pozdrav!

^
ne radi OC u poslednjoj verziji drajvera, sacekaj novu verziju RT ili skini poslednju betu MSI Afterburnera

Ok, ja jos pokusavao par puta:)....Za sada cu da koristim Ati Tool...Hvala;)

@d0minat0r
imam MSI burner, mada mi ccc dobro klokuje, tako da sa njim sve zavrsavam. Moze zasebno da klokije jednu ne zavisno od druge. Mada riva je riva. Tu smo cak i pipeline-ove otkljucavali na 6800. Imas na netu da se pohvata i VoltageTuner koji radi preko nje. Tako da je riva ovako, sveobuhvatna.

Poslednja izmena:
i ja imam isti problem.od kako sam skinuo najnovije drajvere ne mogu da vrsim oc iz rive.jel moze to nekako da se sredi ili mora da se ceka riva 2.25?

uzmi EVGA precision 1.9.1 ,jednostavniji je od rive,kompatibilan je sa najnovojim drajverima(196) ,ali kao sto rece neko,riva je riva...

rjesio sam problem!ustvari zec je cucao u posljednjim drajverima 196.21.skinuo sam beta verziju drajvera 196.34 i sve radi sa riva-om 2.24.pise na nvidia-nom sajtu da poslednja stabilna verzija drajvera ima problem klokovanja tj ne mozes da klokujes sa njom.

Nazad
Vrh Dno