Šta je novo?

Xbox 360

• Začetnik teme Začetnik teme eXoSaX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

eXoSaX

Cenjen
Učlanjen(a)
23.12.2009
Poena
151
Gde i po kojoj ceni uzeti novu Xbox 360 konzolu? (Arcade verzija, jer je najjeftinija). Naravno, dobro bi bilo da je flashovana (modovana), ali i ne mora. Interesuju me i polovnjaci.
Hvala!

Izvinjavam se. Moja greska. Mislio sam da nema novih oglasa.

Imas i "Showman-a" s ovog foruma koji prodaje nove. Prelistaj cene na xboxrepublika.com tu ti je Showman s ovog foruma, PekiSa, tj ovaj prvi. Tu imas cene novih(od ljudi koji privatno prodaju), a na celom forumu imas dosta informacija oko 360-ice.

Imas i nove ovako po kompjuterskim radnjama i (neflesovan) Arcade kosta oko 20000

Sto se tice polovnih, prati male oglase na forumu

Obavezno kupi s Jasper plocom

Poslednja izmena:
Nema na cemu. Dodao sam ti gore jos par informacija posle tvog posta.

Poslednja izmena:
Stvarno ne znam sta da ti kazem(kupovina novog ili polovnog je vecno pitanje). Najbolje ti je da prelistas ceo taj forum(i saznaces sve sto te zanima) i da pitas ljude. Jedini problem sto se polovnih tice(osim banovanih s Live-a) je sto verujem da ni jedan nema ovaj novi Litetouch firmware.

Stvarno ne znam sta da ti kazem(kupovina novog ili polovnog je vecno pitanje). Najbolje ti je da prelistas ceo taj forum(i saznaces sve sto te zanima) i da pitas ljude. Jedini problem sto se polovnih tice(osim banovanih s Live-a) je sto verujem da ni jedan nema ovaj novi Litetouch firmware.
OK! Prečešljaću forum. Ma najbolje je zaobilaziti polovnu robu (ako je moguce).

To je otprilike i moj rezon kad su polovne stvari u pitanju.

Poz

Nazad
Vrh Dno