Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

A to bi bilo bitno da imaju neke veze jedan sa drugim :)

Dosta ljudi odavde je predvidjalo da ce Natal propasti jer Wand(ili kako ce se vec zvati) izlazi dosta ranije.
Nije bas da nemaju nikakve veze.

Borise, ako nećeš da se "lomataš" sa bridge modom na routeru, evo ti jedan jako fin tutorial, sve je objašnjeno, mislim čak i za one kojima je sve to nepoznato a znaju da čitaju:

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/610541

Samo pošto nisam siguran da li smeta ako IP Adresu staviš u opseg DHCP servera (koji obično ide od 192.168.1.100-199) pa za svaki slučaj umesto ovog IP broja što se tamo spominje 192.168.1.101 kucaj 192.168.1.50

PS - uPnP ne mora da ti bude otvoren ali je poželjno. Iz nekog razloga, meni neće da uključi uPnP na konzoli iako jeste na routeru - možda to ima veze sa tim što idem preko bridge moda i imam NAT1, nisam pametan ali kako nikada nisam imao problema sa konekcijom i sa isključenim uPnPom držim se one poslovice "if it ain't broken, don't fix it" :)

Poslednja izmena:
uPnP na bridge modu je suvišan. Tj. nije suvišan, već se ne koristi.

uPnP ima smisla kod rutera, kada je isti u bridge modu onda je samo modem. :)

The newly announced PS3 'Tourne', a Japanese PS3 accessory that acts as a sort of DVR, will allow you to earn Trophies while simply watching TV. According to the latest issue of Famitsu Weekly, Tourne users will earn trophies using the new device, for example, by watching the last episode of several popular TV series.

A ne, hvala.
Sigurno ima neki bronzani trofej "odgledaj 3 reprize španske serije 5 dana u cugu" ili "odgledaj sve epizode Pepa prase u jednom danu".
Tu bih stvarno digao ruku na sebe. :)

Bila bi fora da ubace pitanja posle odgledane serije, cisto da provere da li smo pratili :).

Ma daj, samo nađi igru koja nema MP i eto platinuma.
Infamous i Saboteur su relativno lake za dobijanje platinuma. Ima dosta da se skuplja ****** po mapi, ali nije teško. :)

Sta fali Pepi? Gledao sam epizodu (sta ces kad je braticu moje devojke to omiljeni crtani) gde im je pukao Windows i to su resili tako sto su restartovali kompjuter :)

Peppa pig vrh :d Evo bash sam skinuo igru za Wii juche :d

cveja poceo i kokakola trofeje da skuplja :d

cocacola-1.jpg

Ma daj, samo nađi igru koja nema MP i eto platinuma.
Infamous i Saboteur su relativno lake za dobijanje platinuma. Ima dosta da se skuplja ****** po mapi, ali nije teško. :)

I AC2 moze lagano, ja sam je bas juce zavrsio, skupio sam 92 % trofeja, iskreno, mrzi me da jurim platinum, ima gluposti tipa skupi 100 pera - znaci treba jedno 10 h da e skace od zgrade do zgrade po 4-5 gradova, da se detaljno pretrazuje svaki cosak i za to dobijes bronzani pehar, nemam ja zivaca za to, ovi ostali se svi opusteno u sustini dobiju :d

Je l' sam ja propustio nesto, zasto je toliko bitno dobiti Platinum trofej? :)

^Juriti Platiniume se zove Trophy whoring. :D

Spominjem ga svakog dana ! :D

Ne bih rekao da je osvajanje platinum trofeja dokaz nekog ''nolife'' igranja.Ako je neko dovoljno dobar da zavrshava igre na najvecim nivoima tezhine i skupi ''sve'' , on ce to uraditi bez odvajanja ekstremne kolichine vremena.
Ja svoje naslove igram iskljuchivo na ''normal'' tezhini , neshto vishe od toga bi bilo opasno za moje zhivce kao i za DS3.
Jedino ako se pojavi igra koja ce na najvecem nivou tezhine , ponuditi istu kolichine ''iskushenja'' kao i Fatal Frame 2 : Crimson Butterfly.:D

Ne znam zasto bi neko trazio nerviranje od igre, ja cim primim gol u NHL-vec hocu da gadjam joypadom ekran, tako da redovno kada poginem u nekoj igri po gazilionti put ustajem da se ohladim da ne bi polupao nesto. Ne znam kad su mi se tako stanjili zivci, nisam bio pre nekoliko godina takav...

Enivej, poenta price, jurenje platinuma nije za mene, a osim toga, koliko sam shvatio, i nema nekog benefita osim licne satisfakcije :)

Poslednja izmena:
Ljudi, nije vam ovo pričaonica "četvorka - dvoje su se tako smuvali". Da moderatori nisu bili popustiljivi, mnogo bi warnova (pa samim tim i banova) palo ovde. Ne zloupotrebljavajte nečiju dobru volju. Kada vidite da je nešto obrisano jer je nepotrebno i nekorisno i faktički off, ne nastavljajte dalje, nema potrebe da čikate warn. Nema smisla da ova tema bude "partija dnevnog kvazi_ps3_related ćaskanja". Ili pričajte nešto ozbiljno i korisno ili pitajte nešto konstruktivno, postovi su mogućnost, ne obaveza... Ima mnogo offa već po benchu, ne mora i ovde (da ne bude da skraćujemo prava... mnogo su veća na benchu nego ikada), ako je već ova tema/soba jedno od poznatijih web sjatišta o PS3 za naš jezik treba da budemo na to ponosni i zajedno držimo do kvaliteta (a ne kvantiteta).

Poslednja izmena:
I AC2 moze lagano, ja sam je bas juce zavrsio, skupio sam 92 % trofeja, iskreno, mrzi me da jurim platinum, ima gluposti tipa skupi 100 pera - znaci treba jedno 10 h da e skace od zgrade do zgrade po 4-5 gradova, da se detaljno pretrazuje svaki cosak i za to dobijes bronzani pehar, nemam ja zivaca za to, ovi ostali se svi opusteno u sustini dobiju :d

Pera se skupe za 2-3h max.

Trebalo bi da je ModNation Racers beta dostupna na PSNu.

Pera se skupe za 2-3h max.

Moguce, iskreno iz igre sam skupio nekih 28-29 mislim ne trazeci ih, 70 ostalih mi se nije trazilo, kao sto nisam jurio ni trofeje, nego je ovo kao sto je lepo rekao Miroslav, samo sp igra, te se i trofeji lako daju skupiti, mene je iskreno mrzelo i to malo sto mi ostade da pojurim :d

Nazad
Vrh Dno